KYSYTTÄVÄÄ?

Kylpylähotelli Peurunka

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

152 arviota
Kirjoita arvostelu

Kylpylähotelli Peurunka on hyvän olon keskus Peurunkajärven rannalla Laukaassa, vain 25 min. ajomatkan päässä Jyväskylästä. Kylpylähotelli tarjoaa useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja: tasokkaat hotellihuoneet kaikkien palveluiden vieressä, edullisemmat pihapiirin rivitalohuoneet, lomamökit järven rannalla sekä täysin varustellut Peurantähti-huoneistot. Sopivia huoneita on saatavilla myös perheille, liikuntaesteisille ja allergisille. Emme ole myöskään unohtaneet lemmikkien kanssa majoittuvia. Jyväskylän keskustasta pääsee Peurunkaan myös JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.

Majoittuessasi Peurunkaan, hintaan sisältyy aina teemakylpylämme sekä kuntosaliemme vapaa käyttö.  Testaa mm. 130 m pitkä vesiliukumäki ja ui 100 m pitkällä jokiradalla. Rentoudu hierontapisteissä sekä infrapuna- ja höyrysanoissa, virkisty allasbaarissa. Sisustuksen teemana on avaruus ja painottomuuden illuusio. Teemakylpylässä on myös lastenallas ja baby bungee pienille. 

Peurungan ravintolamaailmasta löytyy varmasti suosikki jokaiselle. Pata&Pannussa tarjoillaan maistuvaa kotiruokaa lounas- ja päivällisaikaan. Peurankello Tasting puolestaan avaa uusia makumaailmoja tilauksesta. Chaîne des Rôtisseurs –palkittu Peurankello à la carte - grill tarjoilee upeita makuja à la carte-, grilli- ja lastenlistalta, hyödyntäen mahdollisimman paljon paikallisia, laadukkaita raaka-aineita. Bar Apollo ja Bistro Nemo täydentävät kokonaisuutta pikaruoka- ja karaoketarjonnalla. Villipeurassa tanssitaan useana iltana viikossa ja Peurunka Areenalla nähdään Suomen eturivin artistien keikat!

Peurungassa on ihan hulluna tekemistä kaikille liikunnasta ja toiminnasta pitäville. On hohtokeilausta, ryhmäliikuntaa, kuntosaleja, golfia tai frisbeegolfia sekä luistelua tai curlingia Ice Cat Arenalla. Peurungan järvimaisemat ja luonto tarjoavat upeat puitteet patikka- ja laturetkille metsämaisemissa sekä liikkumiseen järvellä soutaen tai meloen. Kesällä Peurunka Areenalla nähdään Hilarius Hiiri viihdyttämässä perheen seikkailijoita musikaalillaan. Hemmottelusta pitäville day spa on oikea osoite; tarjoamme niin vartalo-, käsi-, kasvo- ja jalkahoitoja sekä monenlaisia hierontoja.

Yhteystiedot

Peurungantie 85
41340 Laukaa
p. 020 751 6300
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi

Aukioloajat

Vastaanotto avoinna 24 h.
Kylpylän aukioloajat kts. www.peurunka.fi/kylpyla

Ravintoloiden aukioloajat: http://www.peurunka.fi/viihde/ravintolat/
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
35 min

Peurungantie 85
41340 Laukaa
p. 020 751 6300
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi

Aukioloajat

Vastaanotto avoinna 24 h.
Kylpylän aukioloajat kts. www.peurunka.fi/kylpyla

Ravintoloiden aukioloajat: http://www.peurunka.fi/viihde/ravintolat/

Palvelukielet

Suomi, englanti, ruotsi, saksa, venäjä

Ravintolat

Bistro Nemo, Bar Apollo, Peurankello à la carte & grill, Peurankello Tasting, Pata&Pannu, Karlvik, Peurunka Areena

Varustelu ja lisäpalvelut

 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Huoneita liikuntarajoitteisille
 • Huoneita allergisille
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Perhehuoneita saatavilla
 • Langaton internet
 • Asiakassauna
 • Uima-allas
 • Leikkipaikka
 • Asiakaspysäköinti
 • Hissi
 • Kuntosali
 • Löytöretket majoitus