KYSYTTÄVÄÄ?

Scandic Laajavuori

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

235 arviota
Kirjoita arvostelu

Tunnelmallinen kokous- ja kylpylähotelli Jyväskylän jylhissä maisemissa. Täällä nautit hyvästä palvelusta, monipuolisista aktiviteeteista ja herkullisesta ruoasta. Hotelliin on helppo tulla ja maksuttomia pysäköintitiloja on runsaasti. Hotellille pääsee myös kätevästi Jyväskylän keskustasta JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.

Tilavat huoneet sekä kattava huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Huoneissa on mukavat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Osassa huoneita on lisäksi upeat järvi- sekä metsänäkymät ja osassa huoneita on myös oma parveke.

Hotellissa on upea kylpyläosasto, monipuolinen saunavalikoima, kuntohuone ja laadukkaat hemmotteluhoidot sekä oma keilahalli. Ravintolatarjonta on myös kattava. Hotellissa on kaksi ravintolaa, rento kahvila ja baari sekä kylpyläosastolla oma allasbaari.

Muuntuvissa kokous- ja juhlatiloissa on helppo järjestää perinteiset kokoukset, tapahtumat tai vaikka messut. Hotellissa on maksuton langaton internetyhteys kaikissa tiloissa sekä suuri maksuton ulkopysäköintialue.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Kaupungin parhaat ulkoilureitit kuten hiihto-, pyöräily- ja kävelyreitit ovat aivan hotellin vieressä, samoin suosittu Laajavuoren laskettelu- ja urheilukeskus. Kesäaikaan avoinna oleva seikkailupuisto kutsuu huvittelemaan ja hellepäivinä voi pulahtaa viereisen Vuorilammen virkistävään veteen.

Yhteystiedot

Laajavuorentie 30
40740 Jyväskylä
p. 014 458 1009
laajavuori@scandichotels.com
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-laajavuori
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
10 min

Laajavuorentie 30
40740 Jyväskylä
p. 014 458 1009
laajavuori@scandichotels.com
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-laajavuori