KYSYTTÄVÄÄ?

Lomakeskus Revontuli

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

25 arviota
Kirjoita arvostelu

Revontuli on aktiivisten ihmisten ympärivuotinen mukavuusalue Keski-Suomessa Hankasalmella. Täällä on lupa rauhoittua, rentoutua tai villiintyä.

Mukavuusalueellamme voit majoittua loma-asunnoissa, viihtyisissä hotellihuoneissa tai aittamökeissä järven rannalla. Kaikki palvelumme ovat lähellä.

Ravintolamme ovat avoinna joka päivä. Loimu-ravintolassa nautit lounaasta ja pohjoismaisista a la carte-herkuista. Tee makumatka Amerikkaan 50-luvun tyylisessä Revontuli Bowling Dinerissa: burgerit, sandwichit, pirtelöt ym. jenkkiherkut ovat tarjolla iltamyöhälle.

Revontulen viihdeillat tarjoavat vauhtia suurella parketilla tanssien ja rock/pop-bileiden merkeissä viikonloppuisin syyskuusta huhtikuulle.

Upeassa viihdekeilahallissamme koet hohdokkaita hetkiä perheen tai kaveriporukan kesken. Aktiivisille liikkujille Revontuli Golf tarjoaa onnistumisen elämyksiä täysimittaisella golfkentällä. Alueellamme on myös kaksi frisbeegolfrataa, minigolf, tennis, pihapelejä, vuokrattavia veneitä ja kanootteja ym. Talviliikunnan riemua tarjoavat lähellä sijaitsevat Häkärinteet.

Hyvinvointia ja virkeyttä löydät kauniista järvimiljööstä ja saunamaailmastamme. Pulahda puhtaaseen Iso-Virmasjärveen ja rentoudu laatusertifioiduissa saunoissamme ja kuumissa ulkoporealtaissamme. Rannan kokous- ja juhlatilat tarjoavat myös hyvät puitteet onnistuneille perhe- ja sukujuhlille sekä yritystapahtumille.

Koe Revontulen rento ilmapiiri, iloitse yhteisestä ajastamme ja aisti taianomaiset revontulitarinat tässä hetkessä. 

Jyväskylän keskustasta paikalle pääsee kätevästi JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.

Yhteystiedot

Revontulentie 1
41520 Hankasalmi
p. 014 844 8200
info@revontuli.fi
www.revontuli.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
41 min

Revontulentie 1
41520 Hankasalmi
p. 014 844 8200
info@revontuli.fi
www.revontuli.fi