KYSYTTÄVÄÄ?

Revontuli Resort

Kuva: Julia Kivelä

Kuva: Julia Kivelä

Kuva: Julia Kivelä

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

27 arviota
Kirjoita arvostelu

Revontuli Resort on ympäri vuoden palveleva lomakeskus Keski-Suomessa, Hankasalmella. Revontuleen voit tulla rentoutumaan ja rauhoittumaan järviluonnon äärelle tai laittaa tanssijalan vipattamaan viikonlopun viihdeilloissa.

Revontulen Mukavuusalueella voit majoittua ylellisissä lasi-igluissa järvinäköaloin, viihtyisissä Revontuli-huoneissa tai lomamökeissä. Kaikki majoitustilat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Revontulen ravintola- ja vastaanottopalveluista, keilahallista, saunoista ja golfkentästä. Viikonloppujen viihdeillat tarjoavat vauhtia tanssibändien ja Suomen ykkösluokan artistien tahdissa syyskuusta huhtikuulle.

Revontulen kahdesta ravintolasta löydät vaihtoehdon niin rentoon illanviettoon kuin tunnelmalliseen illalliseen pitkän kaavan mukaan. Revontuli Bowling Dinerissa on tarjolla tienoon parhaat burgerit ja muut jenkkiherkut, ja iltaa voi jatkaa rennosti hyvän musiikin ja keilailun merkeissä. Ravintola Loimussa tarjoillaan pohjoismaisen makumaailman mukaisia menukokonaisuuksia ennakkotilauksesta.

Lomakeskuksen alueella sijaitseva Revontuli Golf on tunnettu aina huippukuntoisesta kentästään, rennosta otteestaan ja matalasta kynnyksestä lähteä lajin pariin. Golfkentän ja keilahallin lisäksi ympäröivä luonto tarjoaa mahdollisuudet monipuolisesti erilaisiin ulkoaktiviteetteihin ympäri vuoden.

Järven rannassa sijaitsevassa saunamaailmassa pääset nauttimaan moniaistisesta saunakokemuksesta joko kerran viikossa järjestettävillä yleisillä saunavuoroilla tai varaamalla saunan yksityiskäyttöön.

Hankasalmelle pääset mukavasti suoralla junayhteydellä mm. Jyväskylästä, Helsingistä, Tampereelta ja Pieksämäeltä. Ysitien laidalla sijaitsevaan lomakeskukseen on helppo saapua myös omalla autolla. Tervetuloa nauttimaan olostasi Revontulen Mukavuusaluueelle!

Jyväskylän keskustasta paikalle pääsee kätevästi myös JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.

Yhteystiedot

Revontulentie 1
41520 Hankasalmi
p. 014 844 8200
info@revontuli.fi
www.revontuli.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
41 min

Revontulentie 1
41520 Hankasalmi
p. 014 844 8200
info@revontuli.fi
www.revontuli.fi