KYSYTTÄVÄÄ?

Kylpylähotelli Peurunka

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

172 arviota
Kirjoita arvostelu

Kylpylähotelli Peurunka on hyvän olon keskus Peurunkajärven rannalla Laukaassa, vain 25 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja kokeilla erilaisia aktiviteetteja: hohtokeilausta, liikuntaa ryhmäliikunnasta kuntosaleihin, golfia tai frisbeegolfia sekä luistelua tai curlingia Ice Cat Arenalla. Jyväskylän keskustasta pääsee Peurunkaan myös JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.

Kylpylämme tarjoaa puitteet sekä aktiiviseen vesiliikkumiseen että hemmottelevaan nautiskeluun lämpimissä vesissä. Testaa 130 m ja 40 m pitkät vesiliukumäet sekä porealtaat tai ui 100 m pitkällä jokiallasradalla. Allasbaari tarjoilee virvokkeita moneen makuun. Teemakylpylässä on myös wibit-vesikiipeilyrata, lastenallas ja baby bungee pienille. Day Span ihanat hemmotteluhoidot täydentävät lomasi ja Peurungan järvimaisemat sekä luonto tarjoavat upeat puitteet patikka- ja laturetkille metsämaisemissa sekä liikkumiseen vesillä soutaen tai meloen.

Kylpylähotelli tarjoaa majoitusvaihtoehtoja: tasokkaat hotellihuoneet kaikkien palveluiden vieressä, edullisemmat pihapiirin rivitalohuoneet, lomamökit järven rannalla sekä täysin varustellut Peurantähti-huoneistot. Sopivia huoneita on saatavilla myös perheille, liikuntaesteisille ja allergisille. Meiltä löytyy vaihtoehto myös lemmikin kanssa matkustavalle.

Yhteystiedot

Peurungantie 85,
41350 Laukaa
p. 020 751 601
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
35 min

Peurungantie 85,
41350 Laukaa
p. 020 751 601
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi