KYSYTTÄVÄÄ?

House Boat

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

1 arviota
Kirjoita arvostelu

Miltä tuntuisi kesäloma puhtaassa suomalaisessa luonnossa, järviveden äärellä, rauhan ja tyyneyden keskellä?

Vapaus kulkea vesistöjä pitkin minne vain? Ja samalla vielä mahdollisuus majoittua ensiluokkaisessa kesäasunnossa?

Asuntoveneet antavat mahdollisuuden paeta kiireistä arkea ruuhkaisessa ja tunkkaisessa kaupungissa suomalaiseen järvimaisemaan ja kulkemisen vapauteen. Lämpimänä kesäyönä voit istuskella hiljaisuudessa asuntoveneen kannella laineiden liplatellessa veneen kylkeen. Tai kuumana kesäpäivänä ankkuroitua löytämäsi luodon rantaan, ja pulahtaa uimaan kirkkaaseen ja vilvoittavaan veteen.

Asuntoveneellä pääset kalastuspaikkoihin, uimarannoille sekä tutustumaan reitin varrella oleviin kyliin ja kaupunkeihin. Jos kalastaminen tai uiminen alkaa väsyttää, niin oma piilopaikka nokosille on vain kahden askeleen päässä. Asuntoveneessä on tilaa ottaa aurinkoa yläkannella, tehdä ruokaa keittiössä ja lepäämiseen on makuuhuone.

Asuntoveneen vakaa ja rauhallinen kulku on aivan toista kuin moottoriveneellä matkustaminen. Asuntoveneellä sulaudut kesäpäivän tyyneyteen, et häiritse muita eivätkä muut häiritse sinua. Matalan syväyksen ansiosta asuntoveneellä pääsee helposti rantojen lähelle ja matalikkojen yli, joihin moottoriveneellä ei pääsisi.

Asuntoveneitä on helppoja ohjata. Et tarvitse veneilytaitoja, me neuvomme sinulle kaiken tarvittavan ennen matkaasi. Asuntoveneissä on karttaplotteri, jonka avulla suunnistaminen suomalaisessa järvimaisemassa on helppoa.

Yhteystiedot

Satamakatu 8
40100 Jyväskylä
p. 040 164 6168
info@houseboat.fi
www.houseboat.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
13 min    6 min

Satamakatu 8
40100 Jyväskylä
p. 040 164 6168
info@houseboat.fi
www.houseboat.fi