KYSYTTÄVÄÄ?

Villa Paasirinne

A-kohde.

A-kohde.

A-kohde.

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

Tervetuloa lomalle Villa Paasirinteelle

Kohde A 

Vietä virkistävä ja rentouttava loma kauniin luonnon keskellä Leppäveden rannalla Toivakassa. Tarjoamme tasokasta majoitusta uudessa 2018 valmistuneessa hirsihuvilassa 101 m2, jossa kaikki mukavuudet ovat sinun käytössäsi. Nykyaikainen keittiö, hyvät ruuanvalmistusvälineet, 8 h astiasto, kaasugrilli, savustuslaatikko sekä nuotiopaikka rannassa. Hirsihuvilassa ilmastointi ja lattialämmitys, kaksi lasitettua terassia, kaksi makuuhuonetta parivuoteilla, sauna ja pesuhuone-kodinhoitohuone, jossa silityslauta ja -rauta, erillinen wc sekä tunnelmallinen sauna. Kauniissa pihapiirissä on runsaasti istutuksia ja oma keittiöpuutarha, jonka yrttejä, marjoja ja kasveja voi hyödyntää ruuanvalmistuksessa. Oma ranta, soutuvene sekä patio. Ranta uimakelpoinen, kovapohjainen. Varaava takka ja puukiuas saunassa tuovat tunnelmaa lomalla. Varustukseen kuuluvat myös puut, aurinkotuolit, pelastusliivit, pelastusrengas, sekä onkia ja katiska kalastukseen. Kylpypaljun voi vuokrata lisähintaan, kysy tarjous. Kohteen rakentamisessa otettu huomioon kotimaisuus ja ekologisuus: kohteessa on kaikkien jätteiden lajittelu, biologinen jätevesien puhdistamo sekä oma porakaivo, joka tuo puhtaan veden kiinteistöön.

Pääkohteen vuokranneiden on mahdollista vuokrata myös vierasmaja lisämajoitustilaksi. Vierasmajassa kaksi erillistä vuodetta, oma pesuhuone, wc ja komerotilaa. Kysy tarjous isäntäpariskunnalta.

Etäisyys Jyväskylästä 40 min. 
Ajo-ohje: Google Maps ei löydä vielä Vihtorintietä. Akaanhelmantieltä käännytään ensin Kaljaniementielle ja noin kilometrin päästä käännytään Vihtorintielle. 

 

Kohde B

Lomakohde B on 60 m2 omakotitalo, joka on kunnostettu lomalaisten käyttöön vuonna 2012. Kohteessa on kaikki mukavuudet käytössä. Tupa-keittiö, 2 h levitettävä vuodesohva ja kammari parisängyllä. Talossa kaikki kodinkoneet, hyvät ruuanvalmistusvälineet, 6 h astiasto, sauna ja pesuhuone, jossa pyykinpesukone, wc ja silityslauta ja -rauta. Ulkona patio ja kota, jossa hyvät ruoanvalmistusvälineet ja savustuslaatikko. Suojaisa rauhallinen pihapiiri, jossa runsaasti istutuksia. Sijainti Leppäveden rannan läheisyydessä (50 m). Kylätie kulkee talon ja rannanvälissä, istutukset antavat näkösuojan. Rannassa oma vene, pelastusliivit, pelastusrengas sekä kalastukseen onkia ja katiska. Myös aurinkotuolit kuuluvat varustukseen. Ranta kovapohjainen, aikuisille uintiin sopiva.

Etäisyys Jyväskylästä 30 min.

 

Tutustu lisää kohteisiin osoitteessa: https://www.villapaasirinne.fi/

Yhteystiedot

Vihtorintie 50,
42300 Toivakka
p. 040 558 7037
villa.paasirinne@gmail.com
http://villapaasirinne.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
40 min

Vihtorintie 50,
42300 Toivakka
p. 040 558 7037
villa.paasirinne@gmail.com
http://villapaasirinne.fi

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Huoneita allergisille
  • Asiakaspysäköinti