KYSYTTÄVÄÄ?

Päijänne-Risteilyt Hilden Oy


TripAdvisor matkailija-
arvosana

25 arviota
Kirjoita arvostelu

Jo yli 50 vuotta laivaliikennettä koko Päijänteen alueella.

Kesäkuu–elokuu Päijänteellä jo sata vuotta risteillyt, aito höyrylaiva s/s Suomi tekee virkistäviä lähivesiristeilyjä Jyväskylästä kaksi kertaa päivässä. Laivalla ruokaravintola, kahvila ja baari, A-oikeudet. Aurinkolaiva m/s Suomen Suvi risteilee kauniilla Keitele-kanavan laivareitillä: Viiden kanavan laivamatka; Jyväskylä-Äänekoski-Jyväskylä ja Kolmen kanavan laivamatka; Jyväskylä-Kuusaa-Jyväskylä., samoin Päivä- ja iltaristeilyt Jyväskylästä Vaajakosken kanavalle.

Laivalla ruokaravintola ja kahvilapalvelut, A-oikeudet. m/s Suometar ja m/s Suomen Neito -laivoilla pääsee perinteisesti Päijännettä pitkin Jyväskylästä Lahteen tai Lahdesta Jyväskylään. Kannattaa tutustua myös suosittuihin laivapaketteihimme. Laivoilla ruokaravintola, kahvila ja baari, A-oikeudet.

Lisäksi Kevätristeilyt toukokuussa, Juhannusristeilyt Juhannuksen aikaan ja Syysristeilyt syyskuussa, sekä erikoisristeilyjä.

Kaikilla laivoilla tehdään myös tilauksesta risteilyjä; juhlat, asiakastilaisuudet, henkilöstön virkistyspäivä jne.

Nettisivuillamme tarjouksia ja ajankohtainen tieto. Kaikki laivamme palvelevat myös tilausristeilyasiakkaita. Pyydä tarjous! Lippuja Online-nettikaupastamme, suoraan laivoilta ja kotimaan matkoja myyvistä matkatoimistoista.

Yhteystiedot

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme:
010 320 8820
info@paijanne-risteilythilden.fi
www.paijanne-risteilythilden.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
13 min    5 min

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme:
010 320 8820
info@paijanne-risteilythilden.fi
www.paijanne-risteilythilden.fi

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Kahvila
  • Ravintola