KYSYTTÄVÄÄ?

Jyväskylän kaupunginteatteri

Peter Pan, kuva: Jiri Halttunen

Peter Pan, kuva: Jiri Halttunen

Peter Pan, kuva: Jiri Halttunen

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

5 arviota
Kirjoita arvostelu

Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa sinulle  tunteiden pirskahduksia ja tarinoita elävästi elämästä!

Jyväskylän kaupunginteatterin suuren näyttämön syksyn 2017 ohjelmistossa nähdään neljä ensi-iltaa: Peter Pan, Kolme sisarta, Pesärikko ja Onnensirpaleita. Yleisön pyynnöstä ohjelmistossa pienellä näyttämöllä jatkavat kevätkauden suursuosikki Täti ja minä sekä muutaman vuoden takainen yleisön lemmikki Ternimaitokeisari.

Peter Pan, yksi rakastetuimmista satuhahmoista lennähtää Jyväskylän kaupunginteatterin suurelle näyttämölle syyskuussa.  Peter Pan osaa lentää onnellisten ajatusten ja keijupölyn voimalla ja kieltäytyy kasvamasta aikuiseksi. Jukka Linkolan säveltämä musiikki ja Jukka Virtasen laulujen sanat vievät sinut Hanna Kirjavaisen ohjaamana ja Kira Riikosen koreografian myötä Mikä-Mikä-Maahan, jossa Peter Pan kokee huimia seikkailuja ystäviensä kanssa. Peter Panin roolissa nähdään Saara Jokiaho. Ensi-ilta on 9.9.2017.

Anton Tsehovin Kolme sisarta on tunnevoimainen kertomus ihmisistä, jotka etsivät elämän merkitystä - ja löytävät sen rakkaudesta. Näytelmän voimakkaita ja herkkiä tunnelmia tukee Samuli Laihon esitykseen säveltämä musiikki ja laulut. Kolmen sisaren rooleissa nähdään Hanna Liinoja, Natalil Lintala ja Saara Jokiaho. Ensi-ilta suurella näyttämöllä on 23.9.2017.

Orvokki Aution kirjoittama Pesärikko valmistuu kahdeksan teatterin yhteistuotantona. Julkisivun säilyttäminen pohjalaisen kyläyhteisön silmissä koskee Pesärikossa niin ihmistä kuin perheyhteisöäkin. Esityksen ohjaa Mikko Roiha. Ensi-ilta Berliinissä on 14.9. ja Jyväskylän kaupunginteatterissa 5.10.2017.

Onnensirpaleita on näytelmä onnesta; valkoisen, harmaan ja mustankin sävyistä suomalaisessa sielunmaisemassa. "Puhdas onnellisuus, se tunne, se tulee aina yllättäen. Silloin, kun sitä ei edes ajattele. Ja yhtäkkiä sitä tuntee olevansa onnellinen, juuri sillä hetkellä ja siinä paikassa." Tommi Kainulaisen sovittamaan ja ohjaamaan näytelmään on kerätty tekstejä myös yleisöltä yhteistyössä sanomalehti Keskisuomalaisen kanssa. Esityksessä tullaan kuulemaan näyttelijöiden esittämää Miljoonasateen musiikkia. Ensi-ilta on 18.11.2017.

Omien esitysten lisäksi näyttämöillämme nähdään hienoja vierailuja ja yhteistyöesityksiä, joista kannattaa lukea lisää teatterin nettisivuilta: http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Yhteystiedot

Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä
p. 014 266 0110
Ennakkomyynti ja tilausnäytökset:
p. 014 266 4175
teatteri.markkinointi@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
4 min   

Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä
p. 014 266 0110
Ennakkomyynti ja tilausnäytökset:
p. 014 266 4175
teatteri.markkinointi@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Löytöretket teatteri