Kirpputorireitti

Kokosimme Jyväskylän kirpputorit helppokäyttöisen mobiilisovelluksen alle helpottaaksemme kirpputorien löytämistä! Jyväskylästä löytyy lähes 20 kirpputoria, joista neljä on aivan keskustasta ja suurin osa on alle 10 km säteellä keskustasta. Kirpputorien teemat vaihtelevat vanhoista sotilasvarusteista lasten vaatteisiin, joten jokaiselle löytyy jotain. Kirpputoreille pääsee helposti niin polkupyörällä kuin julkisillakin. Kaiken sen tavaramäärän sekaan mahtuu mahtavia aarteita, jotka odottavat vielä löytäjäänsä.

Lähde siis aarteenmetsästykseen ja vietä mukava päivä kiertäen Jyväskylän kirpputoreja mobiilisovelluksen avulla painamalla tästä!

Kirpputorit

Keskustan kirppis

Vapaudenkatu 40–42

Keskustan Kirppis sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa Asema-aukion laidalla, aivan keskustan bussipysäkkien vieressä. Tervetuloa tekemään löytöjä ja muuttamaan ylimääräiset tavarasi rahaksi!

www.keskustankirppis.fi

Kilpisen kirppis

Vapaudenkatu 38 A

Kirppis sijaitsee aivan keskustan päälinja-autopysäkkien vieressä. Käynti Kilpisenkadun puolelta, vastapäätä Jyväskylän Kaupunginteatteria.  Tilamme ovat kellarikerroksessa, joten astele heti pääovesta sisään tultuasi portaat kerrosta alemmaksi, niin löydät meidät! Sinulle tarpeeton voi olla muille tarpeellinen.

https://www.facebook.com/kilpisenkirppis/

UFF

Asemakatu 4

Myymälöiden asiakkaana tuet kestävää kehitystä, työllisyyttä Suomessa sekä kehitysyhteistyötä Afrikassa ja Intiassa. Jo yksi uudelleenkäytetty paita vähentää jätteen määrää, energian ja veden kulutusta, hiilidioksidipäästöjä sekä haitallisten kemikaalien määrää. Vaatemyynnin tuotoilla tuemme hankkeita, joiden hyödyt kohdistuvat maailman köyhimpien ihmisten hyväksi.

http://uff.fi/

Talentti Harjunporras

Gummeruksenkatu 13

Nimensä mukaisesti Harjunporras on aivan Harjulle johtavien Neron portaiden juurella. Samassa talossa toimii myös Katulähetyksen Nuorisotalo Katutaso, jonka kahviossa voi ostosmatkalla juoda kupillisen hyvää kahvia tai limsaa hyvin edullisesti. Toiminnasta saatava tuotto menee Jyvässeudun ihmisten auttamiseen päihdehuolto- ja työllistämispalveluiden tuottamisen kautta.

https://www.facebook.com/pages/EkoCenter-Harjunporras/2005454339746257

Fida lähetystori

Tapionkatu 12

Fida secondhand on Suomen suurin kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Tuotot käytetään Fidan tekemään työhön yli 40 maassa. Fida tekee työtä, jotta ihmisillä on toivo ja tulevaisuus.

https://www.fida.fi/

SPR-Kirppis Kortepohja

Isännäntie 1 G

SPR-Kirppis Kortepohja on Sinua palveleva asiakasystävällinen ja viihtyisä kirpputorimyymälä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. SPR-Kirppiksien tuotto käytetään auttamis- ja vapaaehtoistoimintojen tukemiseen SPR:n Länsi-Suomen piirin alueella.

http://spr-kirppis.fi/stores/kortepohja/

EkoCenter Kankitie

Kankitie 10

EkoCenter Kankitie sijaitsee Seppälänkankaan teollisuusalueella noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Käytössämme on 450 m2 hyvää liiketilaa ja pihassa on ilmaisia pysäköintitiloja parillekymmenelle autolle. Kirpputorilla myydään vaatteita, kirjoja, astioita, kodinkoneita ja huonekaluja sekä kierrätystekstiileistä tehtyjä uusiotuotteita. Toiminnasta saatava tuotto menee Jyvässeudun ihmisten auttamiseen päihdehuolto- ja työllistämispalveluiden tuottamisen kautta.

http://www.jklkl.fi/talentti-kierratys/

Kierrätyskauppa/Sovatek

Sorastajantie 4

Tuotteet: tekstiilit, jalkineet, huonekalut, pelit, toimistokalusteet, urheiluvälineet, astiat ja muut taloustavarat sekä lelut

http://www.sovatek.fi/kierratyskauppa.html

Kirpparilla.fi

Sorastajantie 1

Valoisat, avarat ja siistit 1400 m² tilat tekevät Kirpparilla.fi myymälästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja myydä omia tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Viihtyvyyden lisäksi myymälässä panostetaan siisteyteen, ekologisuuteen ja turvallisuuteen. Kirpparilla.fi myymälään pääsee helposti bussilla ja autoileville asiakkaille pihassa on suuri ilmainen parkkialue.

https://kirpparilla.fi/jyvaskyla/

Kirppis löytölähde

Kirrinpolku 4

Kirppis Löytölähde on Palokassa toimiva itsepalvelukirpputori, josta löydät runsaasti hyvää käytettyä tavaraa. Tiloissamme on myös kahvio.

Kirpputori Silinteri

Kirrinkuja 1

Tervetuloa Kirpputori Silinteriin. Sijaitsemme Jyväskylän pohjoispuolella Kirrissä nelostien varrella ja alueelta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

http://www.silinteri.fi/jyvaskyla/ 

SPR Kirrinpolku

Kirrinpolku 5

SPR-Kirppis Kirri, Jyväskylän Palokassa on Sinua palveleva asiakasystävällinen ja viihtyisä kirpputorimyymälä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. SPR-Kirppis Kirrin myymälässämme paalataan vaatteita Suomen Punaisen Ristin kansainväliseen apuun. Kaikki myynnissä olevat tuotteet ja kansainväliseen apuun menevät vaatteet ovat asiakkaittemme lahjoittamaa.

http://spr-kirppis.fi/stores/kirri/

SPR Seppälä

Ahjokatu 14–16

SPR-Kirppis Seppälä on Sinua palveleva asiakasystävällinen ja viihtyisä kirpputorimyymälä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. SPR-Kirppiksien tuotto käytetään auttamis- ja vapaaehtoistoimintojen tukemiseen SPR:n Länsi-Suomen piirin alueella.

http://spr-kirppis.fi/stores/seppala/

Suvanto Ry:n kirpputori

Tikkutehtaantie 4

Kirpputorin löydät Vaajakosken Urheilutalon alakerrasta. Kirpputoritoiminnalla tuetaan paikallista päihde- ja mielenterveystyötä!

https://suvanto.fi/kirpputori/

Vaajapörssi 

Huoltopolku 4

Olemme itsepalvelukirpputori Vaajakoskella lähellä Jyväskylää. Meiltä löydät Jyväskylän parhaimman valikoiman kotimaista taide- ja käyttölasia, Arabiaa sekä kaikkea muuta mielenkiintoista tavaraa arkeen ja keräilyyn.

http://www.itsepalvelutori.com/

Hippakauppa

Savonmäentie 3

Olemme lastenkirppis, lastenvaatekauppa sekä vuokraamo.

https://www.hippakauppa.fi/

Sportti-Divari

Ahjokatu 15

Jyväskylän Sportti-Divari tarjoaa asiakkailleen uudenveroiset käytetyt sekä myös uusia urheiluvarusteita Jyväskylän Seppälässä. Me myös ostamme nykyaikaiset kunnossa olevat välineesi.

http://www.jyvaskylansportti-divari.fi/

SA-Kauppa

Sorastajantie 1 A

SA-kauppa myy Puolustusvoimien käytöstä poistamia tuotteita hatuista hylsyihin ja kaikkea siltä väliltä. Näiden tuotteiden alkuperä on aina harvinaisen helposti jäljitettävissä, ne kun tulevat aina suoraan ensimmäiseltä käyttäjältä, Puolustusvoimilta. Kaikki toiminnasta saatava raha tuloutetaan Puolustusvoimille – lyhentämättömänä.

https://www.sa-kauppa.fi/