Ihanat putiikit

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Jyväskylän Ihanissa Putiikeissa voit tehdä huikeita löytöjä! Jyväskylän keskustan kivijalkaputiikeihin on helppoa tutustua ”Ihanat Putiikit” -reitin avulla. Paikallisten yrittäjien parhaat palvelut ja mielenkiintoisimmat tuotteet sijoittuvat elävän keskusta-alueen poikkikaduille sekä Kauppakadun varrelle, aina yläkaupungille asti!

 

Putiikit

Jyväskyläläiset pienyrittäjät palvelevat niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin oman alansa asiantuntemuksella ja suurella sydämellä. Tutustu yrityksiin ja vieraile kivijalkaliikkeissä!
Ihanat Putiikit -kaupunkibrändin toiminnan mahdollistaa Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry. Reitti perustuu Ihanat Putiikit -listaukseen: www.jyvaskylansydamessa.fi/ihanatputiikit/

Reittiin pääset tutustumaan myös CityNomadi-sovelluksen opastamana. Sovelluksen voit ladata myös älypuhelimeesi täysin veloituksetta.

Antikvariaatti Lukuhetki

Kauppakatu 17, 40100 Jyväskylä
www.lukuhetki.fi 

Antikvariaatti Lukuhetkestä löytyy paljon uusia ja vanhoja sarjakuvia, sekä kirjallisuutta monipuolisesti laidasta laitaan.

Ekokampaamo Villielo

Kilpisenkatu 9, 40100 Jyväskylä
www.villielo.net

Ekokampaamo Villielo tarjoaa turvallista ja luonnollista hiustenhoitoa, monipuolisia hierontapalvelua sekä luonnonkosmetiikka tuotteita.

Harjun Paperi

Yliopistonkatu 6 B, 40100 Jyväskylä
www.harjunpaperi.fi

Hyvän tuulen korttikaupasta löydät laajan valikoiman persoonallisia kortteja kaikkiin elämän juhliin sekä yllätyksiä arkea ilahduttamaan. Myynnissä myös runsaasti sesongeittain vaihtuvia paperituotteita: julisteita, lahjapapereita, kiiltokuvia, muistikirjoja, joulukalentereita, askartelutarvikkeita sekä sisustus- ja kattaustuotteita.

Jyväs-Optiikka

Kauppakatu 5, 40100 Jyväskylä
www.jyvasoptiikka.fi

Jyväs-Optiikka on Jyväskylän värikkäin optiikkaliike! Tule ja ihastu Jyväs-Optiikan persoonalliseen kehysmallistoon.

Ihana Olohuone

Kilpisenkatu 7, 40100 Jyväskylä
www.ihanaolohuone.fi

Ihana Olohuone on lämminhenkinen ja kotoisa kauneushoitola parturi-kampaamo.

Kalaliike Mäkinen

Kauppakatu 8, 40100 Jyväskylä
www.kalaliikemakinen.fi

Kalaliike Mäkinen tarjoaa kalaa ja kalaherkkuja kauden ja kalastajien tuurin mukaan. Liike on erikoistunut suomalaiseen kalaan ja saatavilla on oman keittiön jalostamia tuotteita. Kalaliike Mäkinen valmistaa myös joka päivä susheja, joita voi nauttia paikanpäällä tai noutaa mukaan!

Kehystämö Galleria Patina

Kauppakatu 3, 40100 Jyväskylä
www.kehystamopatina.fi

Galleria Patina on valoisa näyttelytila Kehystämö Galleria Patinan yhteydessä. Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja ne ovat myyntinäyttelyitä.

Artlo Taidetarvike

Gummeruksenkatu 9, 40100 Jyväskylä
www.taidetarvike.fi

Artlo on laadukkaiden taidetarvikkeiden erikoisliike. Innostu yhdessä Artlon kanssa uusista ideoista, tekniikoista, väreistä ja välineistä.

TakeT

Kauppakatu 27, 40100 Jyväskylä
www.take-t.fi

TakeT on teemyymälä, jonka valikoimaan kuuluu yli 400 teetä. Tuotteita on saatavilla myös verkkokaupassa.

The White Room

Kilpisenkatu 9, 40100 Jyväskylä
www.thewhiteroom.fi

The White Room on viihtyisä kauneushoitola, joka tarjoaa luonnonmukaisia hiusten- ja ihonhoidon palveluita. Tuotteet, joita käytetään ovat hajusteettomia, luontoystävällisiä ja ekologisia.

Tikkiverstas

Vapaudenkatu 85, 40100 Jyväskylä
www.tikkiverstas.fi

Tikkiverstas on verhoilu- ja entisöintiliike, jossa kunnostetaan mm. kalusteita yksilöllisesti, ammattitaidolla ja korkealaatuisia materiaaleja käyttäen.

Unwritten

Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä
www.unwritten.fi

Unwritten on Jyväskylän Kauppakadulla sijaitseva yksityinen vaatekauppa. Valikoista löytyy paljon huipppubrändejä. Unwritten tarjoaa muotia, lifestylea ja uudenlaista ostofiilistä!

Marjaana Niskanen

Pitkäkatu 25, 40700 Jyväskylä
www.marjaananiskanen.fi

Marjaana Niskasen pajamyymälässä myydään hänen tekemiään tekstiilejä sekä puutuotteita, jotka sopivat kotiin, itselle ja lahjaksi. Paja on avoinna vain sopimuksen mukaan.

Karnevaalikauppa Aprilli

Kauppakatu 13, 40100 Jyväskylä
www.aprilli.fi

Karnevaalikauppa Aprilli on hauska ja elämyksellinen myymälä kaikenikäisille. Valikoimasta löytyy mm. naamiaisasuja, peruukkeja, asusterekvisiittaa, kauneusmeikkejä sekä sirkusalan tarvikkeita.

Lankakauppa Titityy

Cygnauksenkatu 2, Toivolan Vanha Piha, 40100 Jyväskylä
www.titityy.fi

Titityy on mahtava lankataivas, joka sijaitsee Toivolan Vanhalla Pihalla. Lankapuodista löytyy neulelankoja, -tarvikkeita ja -ohjeita sekä makrametuotteita. Tuotteita voi myös tilata Titityyn verkkokaupasta ja noutaa myymälästä.

Kuvataiteilija Päivi Hintsanen

Keskustie 21, 40100 Jyväskylä
www.paivihintsanen.fi

Kuvataiteilija Päivi Hintsasen työhuoneelta voi ostaa mm. kehystettyjä taideteoksia, vedoksi, kortteja sekä vihkoja. Paikka on avoinna sopimuksen mukaan ja sesonkiaikoina.

Luonnonlumo

Kilpisenkatu 9, 40100 Jyväskylä
www.luonnonlumo.fi

Luonnonlumo on luonnonmukainen kauneushoitola. Luonnonlumossa pääset nauttimaan ihonhoidosta ja rentoutumaan hemmotteluluolassa. Kauneushoitolassa on saatavilla kotimaisia Ekopharman kotihoitotuotteita sekä käsin tehtyjä lahjakortteja.

Pienikamari

Kilpisenkatu 9, 40100 Jyväskylä
www.pienikamari.fi

Pienikamari on persoonallinen leluja ja lahjojen aarre-aitta! Pienikamarista löydät yksilölliset lahjat niin lapsille kuin aikuisille.

Taito Shop

Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä
www.taitoshop.fi

Taito Shopista löytyy laadukasta kotimaista designia, paikallista käsityötä sekä erilaisia materiaaleja käsityön harrastajille.

Miriam’s

Asemakatu 2, 40100 Jyväskylä
www.miriams.fi

Miriam’s kahvila tarjoaa käsin leivottuja herkkuja sekä runsaita salaatteja. Herkkuja on saatavilla myös Miriam’sin verkkokaupassa.

Koto Designmarket

Yliopistonkatu 32, 40100 Jyväskylä
www.kotodesignmarket.fi

Koto tarjoaa kotimaista designia heidän kivijalkaliikkeessään sekä verkkokaupassa osoitteessa www.kotodesignmarket.fi.

Ekokampaamo Korento

Vapaudenkatu 57, 40100
www.hiushuonekorento.fi

Ekokampaamo ja ekohoitola tarjoavat kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvointia luonnonmukaisesti.

Wedding Garage

Rajakatu 28, 40200 Jyväskylä
www.weddinggarage.fi

Wedding Garage on palveleva ja ekologinen hääpukuliike.

Ellin Kirja & Putiikki

Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä
https://www.facebook.com/Ellinkirja/

Ellin Kirja & Putiikki -liikkeestä löytyy kirjoja, lahjaideoita aikuisille sekä lapsille, Jyväskylä aiheisia tuotteita ja kaikkea ihanaa kotiin.

Pellavia

Kilpisenkatu 7, 40100 Jyväskylä
www.pellavia.com

Pellavia on suomalainen lifestyle-brändi, jonka mallistosta löytyy vastuullisesti tuotettuja sisustus- ja lahjatuotteita.

Kauneushoitola Maarit

Kauppakatu 27 B, 3.krs, 40100 Jyväskylä
www.khmaarit.com

Kauneushoitola Maarit on rentouttavan ja rauhallisen tunnelmallinen kauneushoitola. Kauneushoitolassa voit nauttia rauhallisesta ja yksilöllisestä palvelusta sekä tuloksellisista ja laadukkaista hoidoista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kävelykatu Jyväskylän keskustassa

Kirpputorit

Jäätelöä ja marjoja pienissä kipoissa pöydällä sekä jäätelökauha

Matkamuistot

Kaksi henkilöä kävelee Nikolainkulma-nimisen rakennuksen edessä Jyväskylän keskustassa.kuva: Julia

Ostosalueet