Kirpputorireitti

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Kokosimme Jyväskylän kirpputorit helppokäyttöisen mobiilisovelluksen alle helpottaaksemme kirpputorien löytämistä! Jyväskylästä löytyy lähes 20 kirpputoria, joista neljä on aivan keskustasta ja suurin osa on alle 10 km säteellä keskustasta. Kirpputorien teemat vaihtelevat vanhoista sotilasvarusteista lasten vaatteisiin, joten jokaiselle löytyy jotain. Kirpputoreille pääsee helposti niin polkupyörällä kuin julkisillakin. Aarteet odottavat löytäjäänsä!

Lähde siis aarteenmetsästykseen ja vietä mukava päivä kiertäen Jyväskylän kirpputoreja mobiilisovelluksen avulla painamalla tästä!

Kirpputorit

UFF

Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä
http://uff.fi/

Myymälöiden asiakkaana tuet kestävää kehitystä, työllisyyttä Suomessa sekä kehitysyhteistyötä Afrikassa ja Intiassa. Jo yksi uudelleenkäytetty paita vähentää jätteen määrää, energian ja veden kulutusta, hiilidioksidipäästöjä sekä haitallisten kemikaalien määrää. Vaatemyynnin tuotoilla tuemme hankkeita, joiden hyödyt kohdistuvat maailman köyhimpien ihmisten hyväksi.

Kilpisen kirppis

Vapaudenkatu 38 A, 40100 Jyväskylä
https://www.kirppikset.info/kirppikset/kilpisen-kirppis

Kilpisen kirppis on itsepalvelu kirpputori. Kirppis sijaitsee aivan keskustan päälinja-autopysäkkien vieressä. Käynti Kilpisenkadun puolelta, vastapäätä Jyväskylän Kaupunginteatteria.  Tilamme ovat kellarikerroksessa, joten astele heti pääovesta sisään tultuasi portaat kerrosta alemmaksi, niin löydät meidät! Sinulle tarpeeton voi olla muille tarpeellinen.

Fida secondhand

Tapionkatu 12, 40100 Jyväskylä
https://www.fida.fi/

Fida secondhand on Suomen suurin kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Tuotot käytetään Fidan tekemään työhön yli 40 maassa. Fida tekee työtä, jotta ihmisillä on toivo ja tulevaisuus.

Kirpparilla.fi

Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä
https://kirpparilla.fi/jyvaskyla/

Valoisat, avarat ja siistit 1400 m² tilat tekevät Kirpparilla.fi myymälästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja myydä omia tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Viihtyvyyden lisäksi myymälässä panostetaan siisteyteen, ekologisuuteen ja turvallisuuteen. Kirpparilla.fi myymälään pääsee helposti bussilla ja autoileville asiakkaille pihassa on suuri ilmainen parkkialue.

Kirppis Löytölähde

Kirrinpolku 4, 40270 Jyväskylä
https://visitjyvaskyla.fi/kohteet/kirppis-loytolahde/

Kirppis Löytölähde on Palokassa toimiva itsepalvelukirpputori, josta löydät runsaasti hyvää käytettyä tavaraa. Tiloissamme on myös kahvio.

Kirpputori Silinteri

Kirrinkuja 1, 40270 Jyväskylä
http://www.silinteri.fi/jyvaskyla/

Tervetuloa Kirpputori Silinteriin. Sijaitsemme Jyväskylän pohjoispuolella Kirrissä nelostien varrella ja alueelta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Hippakauppa

Savonmäentie 9, 40800 Vaajakoski
https://www.kirppikset.info/kirppikset/hippakauppa

Olemme lastenkirppis, lastenvaatekauppa sekä vuokraamo.

Keskustan kirppis

Vapaudenkatu 40–42, 40100 Jyväskylä
www.keskustankirppis.fi

Keskustan Kirppis sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa Asema-aukion laidalla, aivan keskustan bussipysäkkien vieressä. Tervetuloa tekemään löytöjä ja muuttamaan ylimääräiset tavarasi rahaksi!

Happy Second

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä
https://happysecond.fi/

Happy Secondilla second hand –vaatteet löytävät uuden omistajan. Uudistuneen kirpputorin ovat perustaneet 8 nuorta yrittäjää, jotka toivottavat tervetulleeksi kirpputorille. Happy Secondin arvoja ovat vastuullisuus, ekologisuus, laadukkuus, positiivisuus sekä asiakaskeskeisyys.

Herttala

Kortesuonkatu 1, 40700 Jyväskylä
https://www.herttala.fi/

Laadukas second hand valikoima löytyy Herttalasta Mäki-Matissa. Täältä löytyy tyylikästä second hand vaatetta, sisustustuotetta sekä ekotuotteita. Herttalan valikoimaan voi tutustua myös verkkosivuilla.

Rebel – Second Hand

Kauppakatu 24, 40100 Jyväskylä
https://rebelshop.fi/

Rebel on second hand –liike, josta löytää ihania löytöjä tai halutessaan voi viedä omia myyntiin. Täältä löytyy laadukkaita käytettyjä vaatteita sekä ajattomia klassikoita. Rebelin kanssa samassa tilassa toimii myös Rebel Teeleidi, jossa voi nauttia herkullisia leivonnaisia sekä kahvia, teetä ja virvokkeita.

The Blue Train

Kauppakatu 4, 40100 Jyväskylä
https://visitjyvaskyla.fi/kohteet/the-blue-train/

The Blue Train on vintage & second hand liike Jyväskylän Yläkaupungissa. Liike on avoinna maanantaista perjantaihin 12–18 ja lauantaisin 14.30–17.

Aseman kirppari

Kuuhankavedentie 25, 41500 Hankasalmi
https://www.asemankirppari.fi/

Aseman kirppari sijaitsee Hankasalmella. Täältä löytyy kirpputorin lisäksi myös kahvilan, uusia tuotteita sekä postin palvelut. Liike on avoinna maanantaista lauantaihin.

Luhangan Helmi

Mämminiementie 2, 19950 Luhanka
https://www.luhanganhelmi.fi/

Luhangan Helmi sijaitsee Luhangassa. Täältä löytyy erilaisia käyttötavaroita sekä keräilyesineitä. Liike on tällä hetkellä avoinna perjantaina ja lauantaina.

Anjan puoti

Muuramentie 35, 40950 Muurame
https://www.facebook.com/anjanpuoti

Anjan puoti on tunnelmallinen kirpputori, kahvio sekä lahjatavara- ja käsityömyymälä. Liike on avoinna maanantaista lauantaihin.

Suoramyynti Heinähattu

Karikontie 1, 41900 Petäjävesi
https://heinahattu.wordpress.com/

Suoramyynti Heinähattu on ostospaikka, olohuone sekä kirpputori. Heinähattu sijaitsee Petäjävedellä vähän matkan päässä vanhalta kirkolta. Lisäksi täältä löytyy myös kahvila.

Vilikka

Samuli Rantasentie 2–4, 42700 Keuruu
https://www.vilikka.fi/

Vilikka on osto- ja myyntiliike sekä kirpputori Keuruulla, jonka valikoimasta löytyy antiikkia, huonekaluja sekä käyttötavaraa. Vilikasta löydät itsepalvelukirpputorin ja se on avoinna tiistaista lauantaihin.

Taikavakka

Keskuskatu 2–4, 42100 Jämsä
http://www.taikavakka.fi/

Taikavakka sijaitsee Jämsän Forumin torin laidalla. Täältä löytyy itsepalvelukirpputori, kauppa sekä galleria.

Kellari Kirppis & Cafe

Keskuskatu 9, 42100 Jämsä
https://www.facebook.com/Kellari-Kirppis-Cafe

Kellari Kirppis & Cafe on Jämsässä sijaitseva kirpputori. Täältä löytyy kirpputorin lisäksi myös kahvila, josta saa herkullisia leivonnaisia.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kaksi henkilöä kävelee Nikolainkulma-nimisen rakennuksen edessä Jyväskylän keskustassa.kuva: Julia

Omatoimiset kierrokset

Kauppakeskus Sokkari Jyväskylän keskustassa.

Jyväskylän kiinnostavimmat ostosalueet

Kävelykatu Jyväskylän keskustassa

Tutustu Jyväskylän keskusta-alueeseen