Kiinnostavimmat kirpputorit Keski-Suomessa

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Kokosimme Keski-Suomen kirpputorit helppokäyttöisen mobiilisovelluksen alle helpottaaksemme kirpputorien löytämistä! Keski-Suomesta löytyy lähes 20 kirpputoria, mutta tähän listaan olemme keränneet vain kirpputorien helmet. Kirpputorien teemat vaihtelevat vanhoista sisustustarvikkeista lasten vaatteisiin, joten jokaiselle löytyy jotain. Kirpputoreille pääsee helposti niin polkupyörällä kuin julkisillakin. Aarteet odottavat löytäjäänsä!

Lähde siis aarteenmetsästykseen ja vietä mukava päivä kiertäen Jyväskylän kirpputoreja mobiilisovelluksen avulla painamalla tästä!

Kirpputorit

Kirpparilla.fi

Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä
https://kirpparilla.fi/jyvaskyla/

Valoisat ja avarat tilat tekevät Kirpparilla.fi myymälästä mieluisan paikan tehdä kirppislöytöjä. Perinteiseltä kirpputorilta löytyy vaatteita, sisustustavaroita, sekä oma alueensa huonekaluille. Viihtyvyyden lisäksi myymälässä panostetaan siisteyteen, ekologisuuteen ja turvallisuuteen. Kirpparilla.fi myymälään pääsee helposti bussilla Jyväskylän keskustasta bussilla nro 12 ja autoileville asiakkaille pihassa on suuri ilmainen parkkialue.

Kirpputori Silinteri

Kirrinkuja 1, 40270 Jyväskylä
http://www.silinteri.fi/jyvaskyla/

Kirpputori Silinteri sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Kirrissä nelostien varrella. Kirppiksen pihasta ja lähettyviltä alueelta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Keskustan kirppis

Vapaudenkatu 40–42, 40100 Jyväskylä
www.keskustankirppis.fi

Suosittu Keskustan Kirppis sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa ja sinne on helppo saapua bussilla tai autolla. Keskustan Kirppikseltä löytyy pääasiassa vaatteita ja pieniä sisustustavaroita.

Happy Second

Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä
https://happysecond.fi/

Happy Secondilla second hand –vaatteiden liike Jyväskylän keskustassa Asemakadulla. Liikkeen yläkerrasta löytyy paljon erilaisia second hand farkkutuotteita.

Herttala

Yliopistonkatu 8, 40100 Jyväskylä
https://www.herttala.fi/

Laadukas second hand valikoima löytyy Herttalasta Mäki-Matissa. Herttalasta löytyy tarkkaan valikoituja hyväkuntoisia second hand vaateita ja vintagea, sisustustuotetta sekä ekotuotteita. Herttalan valikoimaan voi tutustua myös verkkosivuilla etukäteen ja myymälässä pääsee vierailemaan sopimuksesta.

Rebel – Second Hand

Kauppakatu 24, 40100 Jyväskylä
https://rebelshop.fi/

Rebel on second hand Jyväskylän keskustan, Sokkari-tavaratalon ylimmästä kerroksesta löytyvä kirpputori. Täältä löytyy laadukkaita käytettyjä vaatteita sekä ajattomia klassikoita.

The Blue Train

Kauppakatu 4, 40100 Jyväskylä
https://visitjyvaskyla.fi/kohteet/the-blue-train/

The Blue Train on tunnelmallinen pieni vintage & second hand putiikki Jyväskylän Yläkaupungilla. Vintagekauppa on saanut nimensä vanhasta ranskalaisesta sini-kultaisesta junasta, joka liikennöi viime vuosisadalla Ranskassa. Erona perinteiseen kirpputoriin on se, että kaikki liikkeen tuotteet on valikoitu tarkkaan ja myynnissä etenkin tiettyjä materiaaleja kuten nahkaa, vakosamettia ja puuvillaa.

Hippakauppa

Savonmäentie 9, 40800 Vaajakoski
https://www.kirppikset.info/kirppikset/hippakauppa

Tältä ilahduttavalta kirpputorilta löytyy etenkin lastenvaatteita ja leluja.

Kirppis ja Eko-ompelimo Aava

Tikkutehtaantie 4, 40800 Vaajakoski
https://suvanto.fi/kirpputorimyymala/ 

Kirppis & Eko-ompelimo Aava on pieni, vintage -tunnelmaa huokuva kierrätysliike Vaajakoskella entisessä Tulitikkutehtaassa. Aavan kirpparimyymälästä löytyy edullisia ja huollettuja vaatteita, astioita ja muuta pientavaraa. Eko-ompelimossa tehdään korjausompelua sekä tuunataan vanhasta uutta kirppiksen puolelle.

Aseman kirppari & Putiikki

Kuuhankavedentie 25, 41500 Hankasalmi
https://www.asemankirppari.fi/

Aseman kirppari & Putiikki sijaitsee Hankasalmella. Tältä rustiikkiselta kirppikseltä löytyy vaatteiden ja kodin sisustustavaroiden lisäksi myös pieni kahvila sekä mm. Ib Laursenin, Maku, FanniK-tuotteita ja postikortteja.

Anjan puoti

Muuramentie 35, 40950 Muurame
https://www.facebook.com/anjanpuoti

Anjan puoti on tunnelmallinen kirpputori, kahvio sekä lahjatavara- ja käsityömyymälä Muuramessa.

Suoramyynti Heinähattu

Karikontie 1, 41900 Petäjävesi
https://heinahattu.webnode.fi/

Suoramyynti Heinähattu on tunnelmallinen ostospaikka, kahvila sekä kirpputori Petäjävedellä. Heinähattu sijaitsee lähellä Petäjäveden vanhaa kirkkoa. Myymälä-kahvila tarjoaa kirppistuotteiden lisäksi paikallisia, käsintehtyjä tuotteita.

Vilikka

Samuli Rantasentie 2–4, 42700 Keuruu
https://www.vilikka.fi/

Vilikka on osto- ja myyntiliike sekä kirpputori Keuruulla, jonka valikoimasta löytyy antiikkia, huonekaluja, kirjoja, levyjä sekä käyttötavaraa. Vilikasta löytyy myös itsepalvelukirpputori.

Taikavakka

Keskuskatu 2–4, 42100 Jämsä
http://www.taikavakka.fi/

Taikavakka sijaitsee Jämsän Forumin torin laidalla. Täältä löytyy itsepalvelukirpputori, kauppa sekä galleria.

Kellari Kirppis & Cafe

Keskuskatu 9, 42100 Jämsä
https://www.facebook.com/Kellari-Kirppis-Cafe

Kellari Kirppis & Cafe on Jämsässä sijaitseva kirpputori. Täältä löytyy kirpputorin lisäksi myös kahvila, josta saa herkullisia leivonnaisia.

Jessen Mesta

Rantatie 2, 44500 Viitasaari
https://fi-fi.facebook.com/KirppisJessenMesta/ 

Kirppari Jessen Mesta on itsepalvelukirpputori, josta voi vuokrata pöydän tai tuoda provisiomyyntiin tavaraa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kaksi henkilöä kävelee Nikolainkulma-nimisen rakennuksen edessä Jyväskylän keskustassa.kuva: Julia

Omatoimiset kierrokset

Kauppakeskus Sokkari Jyväskylän keskustassa.

Jyväskylän kiinnostavimmat ostosalueet

Kävelykatu Jyväskylän keskustassa

Tutustu Jyväskylän keskusta-alueeseen