Kirpputorireitti

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Kokosimme Jyväskylän kirpputorit helppokäyttöisen mobiilisovelluksen alle helpottaaksemme kirpputorien löytämistä! Jyväskylästä löytyy lähes 20 kirpputoria, joista neljä on aivan keskustasta ja suurin osa on alle 10 km säteellä keskustasta. Kirpputorien teemat vaihtelevat vanhoista sotilasvarusteista lasten vaatteisiin, joten jokaiselle löytyy jotain. Kirpputoreille pääsee helposti niin polkupyörällä kuin julkisillakin. Aarteet odottavat löytäjäänsä!

Lähde siis aarteenmetsästykseen ja vietä mukava päivä kiertäen Jyväskylän kirpputoreja mobiilisovelluksen avulla painamalla tästä!

Kirpputorit

Keskustan kirppis

Vapaudenkatu 40–42, 40100 Jyväskylä
www.keskustankirppis.fi

Keskustan Kirppis sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa Asema-aukion laidalla, aivan keskustan bussipysäkkien vieressä. Tervetuloa tekemään löytöjä ja muuttamaan ylimääräiset tavarasi rahaksi!

Kilpisen kirppis

Vapaudenkatu 38 A, 40100 Jyväskylä
https://www.facebook.com/kilpisenkirppis/

Kilpisen kirppis on itsepalvelu kirpputori. Kirppis sijaitsee aivan keskustan päälinja-autopysäkkien vieressä. Käynti Kilpisenkadun puolelta, vastapäätä Jyväskylän Kaupunginteatteria.  Tilamme ovat kellarikerroksessa, joten astele heti pääovesta sisään tultuasi portaat kerrosta alemmaksi, niin löydät meidät! Sinulle tarpeeton voi olla muille tarpeellinen.

UFF

Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä
http://uff.fi/

Myymälöiden asiakkaana tuet kestävää kehitystä, työllisyyttä Suomessa sekä kehitysyhteistyötä Afrikassa ja Intiassa. Jo yksi uudelleenkäytetty paita vähentää jätteen määrää, energian ja veden kulutusta, hiilidioksidipäästöjä sekä haitallisten kemikaalien määrää. Vaatemyynnin tuotoilla tuemme hankkeita, joiden hyödyt kohdistuvat maailman köyhimpien ihmisten hyväksi.

Talentti Harjunporras

Gummeruksenkatu 13, 40100 Jyväskylä
https://www.jklkl.fi/talentti-kierratys/

Nimensä mukaisesti Harjunporras on aivan Harjulle johtavien Neron portaiden juurella. Samassa talossa toimii myös Katulähetyksen Nuorisotalo Katutaso, jonka kahviossa voi ostosmatkalla juoda kupillisen hyvää kahvia tai limsaa hyvin edullisesti. Toiminnasta saatava tuotto menee Jyvässeudun ihmisten auttamiseen päihdehuolto- ja työllistämispalveluiden tuottamisen kautta.

Fida secondhand

Tapionkatu 12, 40100 Jyväskylä
https://www.fida.fi/

Fida secondhand on Suomen suurin kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Tuotot käytetään Fidan tekemään työhön yli 40 maassa. Fida tekee työtä, jotta ihmisillä on toivo ja tulevaisuus.

SPR-Kirppis Kortepohja

Isännäntie 1 G, 40740 Jyväskylä
http://spr-kirppis.fi/stores/kortepohja/

SPR-Kirppis Kortepohja on Sinua palveleva asiakasystävällinen ja viihtyisä kirpputorimyymälä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. SPR-Kirppiksien tuotto käytetään auttamis- ja vapaaehtoistoimintojen tukemiseen SPR:n Länsi-Suomen piirin alueella.

Talentti Seppälänkangas

Kankitie 10, 40320 Jyväskylä
http://www.jklkl.fi/talentti-kierratys/

Talentti Seppälänkangas sijaitsee nimensä mukaisesti Seppälänkankaan teollisuusalueella noin kuuden kilometrin päässä keskustasta. Käytössämme on 450 m2 hyvää liiketilaa ja pihassa on ilmaisia pysäköintitiloja parille kymmenelle autolle. Kirpputorilla myydään vaatteita, kirjoja, astioita, kodinkoneita ja huonekaluja sekä kierrätystekstiileistä tehtyjä uusiotuotteita. Toiminnasta saatava tuotto menee Jyvässeudun ihmisten auttamiseen päihdehuolto- ja työllistämispalveluiden tuottamisen kautta.

Kierrätyskauppa/Sovatek

Sorastajantie 4, 40320 Jyväskylä
http://www.sovatek.fi/kierratyskauppa.html

Tuotteet: tekstiilit, jalkineet, huonekalut, pelit, toimistokalusteet, urheiluvälineet, astiat ja muut taloustavarat sekä lelut

Kirpparilla.fi

Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä
https://kirpparilla.fi/jyvaskyla/

Valoisat, avarat ja siistit 1400 m² tilat tekevät Kirpparilla.fi myymälästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja myydä omia tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Viihtyvyyden lisäksi myymälässä panostetaan siisteyteen, ekologisuuteen ja turvallisuuteen. Kirpparilla.fi myymälään pääsee helposti bussilla ja autoileville asiakkaille pihassa on suuri ilmainen parkkialue.

Kirppis Löytölähde

Kirrinpolku 4, 40270 Jyväskylä
https://visitjyvaskyla.fi/kohteet/kirppis-loytolahde/

Kirppis Löytölähde on Palokassa toimiva itsepalvelukirpputori, josta löydät runsaasti hyvää käytettyä tavaraa. Tiloissamme on myös kahvio.

Kirpputori Silinteri

Kirrinkuja 1, 40270 Jyväskylä
http://www.silinteri.fi/jyvaskyla/

Tervetuloa Kirpputori Silinteriin. Sijaitsemme Jyväskylän pohjoispuolella Kirrissä nelostien varrella ja alueelta löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

SPR-Kirppis Kirri

Kirrinpolku 5, 40270 Jyväskylä
http://spr-kirppis.fi/stores/kirri/

SPR-Kirppis Kirri, Jyväskylän Palokassa on Sinua palveleva asiakasystävällinen ja viihtyisä kirpputorimyymälä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. SPR-Kirppis Kirrin myymälässämme paalataan vaatteita Suomen Punaisen Ristin kansainväliseen apuun. Kaikki myynnissä olevat tuotteet ja kansainväliseen apuun menevät vaatteet ovat asiakkaittemme lahjoittamaa.

SPR-Kirppis Seppälä

Ahjokatu 14–16, 40320 Jyväskylä
http://spr-kirppis.fi/stores/seppala/

SPR-Kirppis Seppälä on Sinua palveleva asiakasystävällinen ja viihtyisä kirpputorimyymälä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. SPR-Kirppiksien tuotto käytetään auttamis- ja vapaaehtoistoimintojen tukemiseen SPR:n Länsi-Suomen piirin alueella.

Suvanto Ry:n kirpputori

Tikkutehtaantie 4, 40800 Vaajakoski
https://suvanto.fi/kirpputori/

Kirpputorin löydät Vaajakosken Urheilutalon alakerrasta. Kirpputoritoiminnalla tuetaan paikallista päihde- ja mielenterveystyötä!

Vaajapörssi 

Huoltopolku 4, 40800 Vaajakoski
http://www.itsepalvelutori.com/

Olemme itsepalvelukirpputori Vaajakoskella lähellä Jyväskylää. Meiltä löydät Jyväskylän parhaimman valikoiman kotimaista taide- ja käyttölasia, Arabiaa sekä kaikkea muuta mielenkiintoista tavaraa arkeen ja keräilyyn.

Hippakauppa

Savonmäentie 3, 40800 Vaajakoski
https://www.hippakauppa.fi/

Olemme lastenkirppis, lastenvaatekauppa sekä vuokraamo.

Sportti-Divari

Ahjokatu 15, 40320 Jyväskylä
http://www.jyvaskylansportti-divari.fi/

Jyväskylän Sportti-Divari tarjoaa asiakkailleen uudenveroiset käytetyt sekä myös uusia urheiluvarusteita Jyväskylän Seppälässä. Me myös ostamme nykyaikaiset kunnossa olevat välineesi.

SA-Kauppa

Sorastajantie 1 A, 40320 Jyväskylä
https://www.sa-kauppa.fi/

SA-kauppa myy Puolustusvoimien käytöstä poistamia tuotteita hatuista hylsyihin ja kaikkea siltä väliltä. Näiden tuotteiden alkuperä on aina harvinaisen helposti jäljitettävissä, ne kun tulevat aina suoraan ensimmäiseltä käyttäjältä, Puolustusvoimilta. Kaikki toiminnasta saatava raha tuloutetaan Puolustusvoimille – lyhentämättömänä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kaksi henkilöä kävelee Nikolainkulma-nimisen rakennuksen edessä Jyväskylän keskustassa.kuva: Julia

Omatoimiset kierrokset

Kauppakeskus Sokkari Jyväskylän keskustassa.

Jyväskylän kiinnostavimmat ostosalueet

Kävelykatu Jyväskylän keskustassa

Tutustu Jyväskylän keskusta-alueeseen