Saunamaakuntaviikko: maanantai 28.6.2021

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Tältä sivulta voit tarkistaa Saunamaakuntaviikon maanantain ohjelman.

Klo 10-18: Tavinsulan melontaretki Kalasaaren saunalle (Jyväskylä) 75€

TAVINSULAN PÄIVÄRETKI KALASAAREN SAUNALLE

Melontaretken määränpää on Kalasaari, Pohjois-Päijänteellä. Matkalla näemme kaupunkia uudesta näkökulmasta veden pinnan läheltä. Saaressa nautitaan kesäpaviljongin buffet-lounaasta, saunasta ja luonnossa olosta. Illalla saavumme takaisin lähtöpaikalle kuuden jälkeen. Osallistumismaksu sisältää välineet, opastuksen, ohjauksen, ruoat ja saunan. Mukaan tarvitset pyyhkeen ja halutessasi uimapuvun. Maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä.

Päivämäärä: 28.6. klo 10-18. Lähtö Hotelli Alban rannasta, Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä.
Sauna?: Yhteissauna
Sauna-asu: Uimapuvun tai pyyhkeen käyttö saunassa sallittu
Pääsymaksu: 75 €/hlö (opiskelijat 60 €, perhelippu 150 €/2 aikuista ja 2 alle 14-vuotiasta lasta). Osallistumismaksu sisältää välineet, opastuksen, ohjauksen, ruoat ja saunan. Mukaan tarvitset pyyhkeen ja halutessasi uimapuvun.
Ennakkoilmoittautuminen: Päiväretken ilmoittautuminen 27.6. mennessä. info@tavinsulka.com tai https://www.tavinsulka.com/bookings

Yhteystiedot:
Tavinsulka Oy
Taulumäentie 47
Jyväskylä
p. 0400-899280
info@tavinsulka.com

Klo 17-19: Korpiketun savusauna (Korpilahti, Jyväskylä) 25€

KORPIKETUN SAVUSAUNA

Korpiketun saviseinäinen savusauna lämpiää saunaviikolla joka päivä klo 17-19. Saunalla on kansainvälisen savusaunaklubin suositus ja vuonna 2006 se sai kolmannen palkinnon yrityssaunakissa. Korpituvalla on tarjolla tulokahvit makean ja suolaisen kera. Saunalla on tarjolla saunajuomat ja pyyhkeet. Saunominen sekasaunassa, uikkareiden kanssa tai ilman, tilanteen mukaan. Korpituvalla on tarjolla kahvit makean ja suolaisen kera saunan jälkeen. Pihapiirissä laavulla grillitulet. Voit ottaa mukaan omat grillattavat tai ostaa tuvasta.

Päivämäärä: 26.6-3.7.2021. klo 17-19.
Sauna: Sekasauna
Sauna-asu: Uimapuvussa tai ilman, tilanteen mukaan.
Pääsymaksu: 25 €/henkilö, sisältäen tulo- ja lähtökahvit makean ja suolaisen kera. Lisäksi saunalla tarjolla saunajuomat ja pyyhkeet.
Ennakkoilmoittautuminen: Ei ennakkovarausta

Yhteystiedot:
Korpikettu
Laulajantie 179
41860 Tikkala, Korpilahti
p 040-5370 309
reijo.kettunen@korpikettu.fi

Kankaalla saunotaan joka päivä! (Jyväskylä) 10€; 8,50€; 5€ & 0€

Kankaalla saunotaan joka päivä!

Kankaan sauna on urbaani yleinen sauna aivan Jyväskylän keskustan kupeessa. Saunalla nautit löylyistä yli 100-vuotiaassa tunnelmallisessa paperitehtaan porttirakennuksessa. Kaksi saunaa palvelee erilaisia saunojia ja löylyjen välissä voi pulahtaa suihkuosastolta löytyvään avantoaltaaseen. Saunojen lauteille mahtuu yhtäaikaisesti 20 saunojaa ja hengähtämään pääsee erilliselle vilvoitteluterassille. Tiloistamme löytyy myös oma A-oikeudellinen kahvila, jonka tarjontaan kuuluvat paikallisten leipomoiden ja pienpanimoiden tuotteita. Kankaan saunalla on myös kaupungin aurinkoisin ja yksi suurimmista terasseista.

Kankaalla saunotaan maanantaisin ja keskiviikkoisin naisten- ja tiistaisin ja torstaisin miesten-vuoroin. Perjantaisin ja lauantaisin on naisten ja miesten yhteiset sekasaunat, jolloin yhteinen pukuhuonetila jaetaan kahtia verhoilla. Saunat ja suihkutilat ovat yhteiset, joten sekasaunailtoina uima-asujen käyttö on pakollista kaikissa saunaosaston tiloissa.

Kankaan saunalla järjestetään säännöllisesti saunajoogaa, turve- ja olutsaunoja sekä pubi-visoja.

Nähdään saunalla!

Päivämäärä: Kankaan sauna kuumenee joka päivä aukioloaikojemme mukaisesti. Kankaan saunan ajanvarauskalenteri.
Sauna: ma & ke naisten vuoro, ti & to miesten vuoro, pe & la sekasauna
Sauna-asu: Halutessasi uimapuku, sekasaunailtoina pakollinen. Omat pyyhkeet ja pefletit mukaan tai vuokraa tarvittaessa kahvilastamme.
Pääsymaksu: 10€ aikuiset, 8,50€ opiskelijat ja eläkeläiset, 5€ lapset (7-17v.). Alle 7-vuotiaat lapset saunovat veloituksetta käyttäessään vanhemman kanssa samaa pukukaappia.

Yhteystiedot:
Kankaan sauna
Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä
myynti@kankaansauna.fi
Instagram & Facebook: @kankaansauna