Somearvontojen säännöt

Tutustu täältä Visit Jyväskylä Regionin somearvontojen sääntöihin.

Ainutlaatuinen kesä Keski-Suomessa -arvonnan säännöt – Copyright 2023 Visit Jyväskylä Region (Jyväskylän kaupunki)

Voit osallistua arvontaan Instagramissa ja Facebookissa.

1. Arvonnan järjestäjä

Visit Jyväskylä Region (Jyväskylän kaupunki)
Osoite: Hannikaisenkatu 17
40100 Jyväskylä
Suomi

2. Kilpailuaika

Osallistumisaika on 4.–31.5.2023. Arvonta päättyy 31.5.2023 klo 23:59. Voittajat arvotaan ja voittajille ilmoitetaan viimeistään 6.6.2023.

3. Kuka voi osallistua?

Osallistujien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Arvontaan eivät voi osallistua Visit Jyväskylä Regionin (Jyväskylän kaupungin) tai sen tytäryhtiöiden tai yhteistyöyritysten työntekijät ja edustajat, heidän perheenjäsenensä tai muut saman kotitalouden jäsenet eivätkä ketkään muut arvonnan järjestämiseen tai toteuttamiseen millään muulla tavalla osallistuvat henkilöt. Visit Jyväskylä Region pidättää oikeuden vaatia osallistujia todistamaan osallistumisoikeutensa arvontaan.

4. Kuinka voi osallistua?

Osallistuminen tapahtuu tutustumalla Visit Jyväskylä Regionin kampanjasivustoon osoitteessa visitjyvaskyla.fi/kesa ja kommentoimalla virallisen arvontapostauksen kommenttikenttään kolme osoitetulta sivustolta löytyvää elämystä kilpailuaikana 4.–31.5.2023. Jokainen osallistumisehdot täyttävä kommentti on yksi arpa, eli kilpailuun voi osallistua useampia kertoja. Kilpailuun voi osallistua Instagramissa ja Facebookissa.

5. Voittajan arvonta

Voittajat arvotaan kaikkien Instagramissa ja Facebookissa kohdassa 4 mainittujen sääntöjen mukaisesti saapuneiden kommenttien jättäjien kesken. Voittajille ilmoitetaan yksityisviesteillä.

Jos voittajia ei tavoiteta viimeistään torstaina 8.6.2023, arvonnan järjestäjä varaa oikeuden kyseisen palkinnon uudelleenarvontaan. Voittaja arvotaan uudelleen ja hänelle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta vähintään vuorokauden sisään, palkinto arvotaan uudelleen ja niin edelleen.

6. Palkinnot

Voitettavia palkintoja on yhteensä 32.

Arvonnassa voit voittaa:

 • Perhelipun (4 hlö) Puuhapuisto Veijariin (75 €). Liput ovat voimassa kesän 2023 aukioloaikojen puitteissa.
 • Kaksi lippua Löytänän kesäteatteriin (yhteensä 60 €). Lahjakortti on voimassa 30.6.–19.7. välisenä aikana ja käy mihin tahansa esitykseen.
 • Risteilylahjakortti E-K Linesille (64 €). Lahjakortti on voimassa 31.8.2023 saakka.
 • Risteilylahjakortti E-K Linesille (64 €). Lahjakortti on voimassa 31.8.2023 saakka.
 • Yö glamping-teltassa kahdelle hengelle Karkausmäen Kammarissa (179 €). Sisältää yön teltassa, pedatun vuoteen, saunavuoron ja aamiaiskorin. Palkinto on lunastettava 31.8.2023 mennessä ja käytettävissä vain arkipäivänä ma–to.
 • Lippupaketti Taidelaitos Haihatuksen kesänäyttelyyn (40 €). Sisältää kaksi normaalihintaista pääsylippua ja kaksi lastenlippua. Voimassa la 17.6–to 31.8.2023 näyttelyn aukioloaikoina.
 • Lahjakortti kahdelle hengelle Scandic-hotelleihin (n. 120 €). Sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, runsaan aamiaisen ja hotellin oman saunan ja kuntohuoneen käytön. Lahjakortti on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Puola, Saksa). Kylpylähotelleissa myös hotellin oman kylpylän käyttö sisältyy hintaan. Lahjakortti oikeuttaa vapaa-ajan majoitukseen kaikkina päivinä saatavuuden mukaan. Majoituslahjakorttimme ovat voimassa 12 kk ja majoitusaika on sama kuin lahjakortin voimassaoloaika.
 • Lahjakortti Kahvila Myllytuvalle (n. 40 €). Sisältää lämpimän leivän ja vohvelin kahdelle hengelle. Voimassa 30.5.–12.8.2023 aukioloaikojen puitteissa.
 • Ravintolalahjakortti Häyrylänrannan rantaravintolaan (40 €). Lahjakortin saa käyttää kaikkeen listasta löytyvään. Voimassa 31.8.2023 saakka.
 • Lahjakortti kahdelle hengelle M/s Rhealla (44 €). Lahjakortti on voimassa elokuun loppuun.
 • Lahjakortti kahdelle hengelle M/s Rhealla (44 €). Lahjakortti on voimassa elokuun loppuun.
 • Lahjakortti Ravintolalaiva Vellamolle (40 €). Lahjakortti on voimassa elokuun loppuun.
 • Lahjakortti Ravintolalaiva Vellamolle (40 €). Lahjakortti on voimassa elokuun loppuun
 • Lahjakortti Ravintolalaiva Gaialle (40 €). Lahjakortti on voimassa elokuun loppuun.
 • Lahjakortti Ravintolalaiva Gaialle (40 €). Lahjakortti on voimassa elokuun loppuun.
 • Lahjakortti perheelle (2 aikuista + 2 lasta) tai neljän hengen porukalle Siipirataslaiva Elias Lönnrotille kesäkaudelle 2023 (100 €).
 • Majoituslahjakortti kahdelle hengelle Verson uudessa saunallisessa superior-huoneessa (185 €). Sisältää majoituksen, Verson suomalaisen aamiaisen, sekä hotellin avainkorttia näyttämällä saatavat ostoedut keskustan valikoiduilta kumppaneilta. Lahjakortti on voimassa 6.2.2024 saakka. Lahjakortti ei ole vaihdettavissa rahaksi, tai muihin palveluihin. Ei käytettävissä tapahtuma-aikoina.
 • Liput LystiKylän Valloittavan laivan laulut -konserttiin la 10.6. klo 17 Jyväskylän kaupunginteatteriin (4 hlö perhelippupaketti) (56 €). Palkinnon voimassaoloaika 10.6.2023 saakka.
 • Lahjakortti Koto Designmarketiin (50 €). Voimassa vuoden siitä kun voittajan kanssa on sovittu sen toimittamisesta. Voittaja voi valita, käykö lahjakortti kivijalkaan vai verkkokauppaan.
 • Majoituslahjakortti Luontovireen Lumous -metsämajoiteessa (195 €). Sisältää yhden yön majoituksen kahdelle henkilölle, saunan käytön, upean aurinkoisen rantapaikan ja hyvän uimarannan. Voimassa 30.6.2023 saakka ja käytettävissä su-pe välillä. Ei voi siirtää toiseen ajan kohtaan tai vaihtaa rahaan eikä toiseen tuotteeseen tai palveluun.
 • Majoituslahjakortti Revontulen lasi-igluun (319 €). Sisältää 1 yön All Sky Aurora lasi-iglussa ja aamiaisen. Voimassa tulopäiville ma-to 6.6.2024 saakka.
 • Yksityistunti G8waken vesipuistossa (280€). Yksityistunti sisältää vesipuiston yksityiskäytön tunniksi, kelluntaliivit sekä märkäpuvut. Yksityistunnin maksimihenkilömäärä on 40 henkilöä. Voimassa 31.7.2023 saakka.
 • Lahjakortti kahdelle hengelle Teatteri Eurooppa Neljän molempiin kesäkauden näytöksiin (neljä lippua yhteensä 120 €). Palkinto on voimassa 30.7.2023 saakka (Alma ja Louise) ja 5.8.2023 saakka (Aatamin puvussa ja vähän Eevankin).
 • Seikkailuliput Laajikseen kahdelle henkilölle (56 €). Voimassa 31.8.2023 asti.
 • Lahjakortti Tarhalehdon eläinpihalle (50 €). Lahjakorttia ei postiteta voittajalle, vaan se odottaa kahviolla voittajan nimellä, henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Lahjakortti on käytettävä kerralla eikä sitä vaihdetaan rahaksi. Lahjakortti on voimassa 31.8.2023 saakka ja sen voi käyttää pääsylippuihin pihalle, kahviotuotteisiin tai leiriin.
 • Majoituslahjakortti Kinkamon Pirttiin (80 €). Sisältää kahden hengen yhden yön yöpymisen Tentsile Experience Camp Keuruu- majoitusalueella. Lahjakortti voimassa kesällä 2023 sovittuna ajankohtana.
 • Lahjakortti kahdelle hengelle Juurikka Cateringiin (n. 90 €). Sisältää buffetlounaan, 1 h sup-lautailun, keskiviikon rantasaunan sekä saunajuomat kahdelle henkilölle. Lahjakortti voimassa 7.6.-16.8.2023 välisenä aikana. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää vuodella eteenpäin.
 • Lahjakortti kahdelle hengelle Spa & Resort Peurunkaan (180 €). Sisältää yhden yön majoituksen, aamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön. Voimassa 6.6.2024 saakka.
 • Lahjakortti kahdelle hengelle Päijänne-Risteilyt Hildenille (100 €). Sisältää kahden hengen lounasristeilyn Jyväskylästä kesällä 2023 aikataulujen mukaan (sis. lounaan). Voimassa lounasristeilyille ajalla 30.5.–2.9.2023.
 • Kausikortti Nokkakiven huvipuistoon (90€). Voimassa 7.6.–26.8.2023.
 • Lahjakorttipaketti Jyväskylän Prison Islandiin (kolme lippua yhteensä 60 €). Sisältää kolme 20 € arvoista lippua. Yhdellä lipulla pääsee yksi ihminen seikkailemaan ja ratkomaan tehtäviä Prison Islandiin 60 min ajaksi. Liput ovat voimassa 31.12.2023 saakka.
 • Lounaslahjakortti kahdelle hengelle Café & Restaurant Vesilinnaan (69,80 €).

Palkintojen kokonaisarvo on 3010,80 €. Palkinnot on käytettävä kulloisenkin yrityksen lahjoittamaan lahjakortin osoittamaan palveluun. Lisätietoja kohdassa 10.

7. Voittajien yhteystietojen käsittely ja jakaminen

Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramin yksityisviestillä. Jos voittajia ei tavoiteta viimeistään torstaina 8.6.2023, arvonnan järjestäjä varaa oikeuden kyseisen palkinnon uudelleenarvontaan. Järjestäjä ei ole vastuussa siitä, jos yksityisviesti ei tavoita voittajaa joutuessaan esimerkiksi ”Muut viestit” -kansioon tai muuhun vastaavaan.

Voittajan nimi voidaan julkaista Visit Jyväskylä Regionin Facebook– ja Instagram-tileillä ja mahdollisesti myös Visit Jyväskylä Regionin verkkosivuilla ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

8. Osallistujien vastausten käyttäminen Visit Jyväskylä Regionin materiaaleissa

Visit Jyväskylä Regionin arvontapostauksissa saatetaan pyytää osallistujilta esimerkiksi kuvaa. Visit Jyväskylä Region voi kysyä kilpailuun osallistuneilta henkilöiltä lupaa kilpailukuvan käyttöön Visit Jyväskylä Regionin sosiaalisen median kanavissa (Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn ja VKontakte). Visit Jyväskylä Region voi kysyä kilpailuun osallistuneilta henkilöiltä lupaa kilpailukuvan käyttöön myös Visit Jyväskylä Regionin kaikessa markkinoinnissa. Visit Jyväskylä Region kysyy luvan myös kolmansille osapuolille luovuttamiselle. Visit Jyväskylä Region ei koskaan jaa kilpailukuvia ilman lupaa tai käytä niitä missään markkinoinnissa luvatta.

Osallistujat takaavat, että jos kilpailukuvassa esiintyy ja/tai sen luomiseen on osallistunut toinen henkilö, osallistuja on saanut kaikki kilpailukuvan lähettämiseen tarvittavat oikeudet, lisenssit ja luvat kirjallisena tältä henkilöltä, ja että kilpailukuva on täysin näiden ehtojen ja rajoitusten mukainen.

9. Yhteystiedot

Voiton lunastamiseksi luovutat tietojasi kisan järjestäjälle (Visit Jyväskylä Region, Jyväskylän kaupunki), joka luovuttaa tiedot yhteistyöyritykselle.

Et vastaanota markkinointiviestejä Visit Jyväskylä Regionilta tai yhteistyöyrityksiltä kampanjan jälkeen, ellet anna siihen suostumustasi.

10. Järjestäjän vastuu ja verot

Voitettavia palkintoja on yhteensä 14. Palkinnot on käytettävä kulloisenkin yrityksen lahjoittamaan lahjakortin osoittamaan palveluun. Palkintojen tarkempi sisältö on lueteltu kohdassa 6.

Arvonnan järjestäjänä toimii Visit Jyväskylä Region (Jyväskylän kaupunki) ja vastaa mahdollisista palkintojen arpajaisveroista.

Voittaja vastaa henkilökohtaisesti kaikista sellaisista kuluista, joita ei ole mainittu näissä arvontaehdoissa. Voittajan on noudatettava viranomaisten ohjeita palkinnon käyttämisessä (esimerkiksi koronaohjeistukset).

Palkinto on ilmoitetun mukainen, eikä se ole vaihdettavissa. Palkintoa tai sen osaa ei voi vaihtaa käteiseen tai muuhun vaihtoehtoiseen palkintoon. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy, että palkinto lahjoitetaan ”sellaisenaan” ja että Visit Jyväskylä Region (Jyväskylän kaupunki) tai mikään sen yhteistyöyrityksistä ei anna minkäänlaisia palkintoon liittyviä takuita.

Järjestäjä ei ole vastuussa mistään vahingoista, menetyksistä tai vahingoista, joita on tapahtunut tai joiden on väitetty tapahtuneen kampanjan, palkintomatkan tai toiminnan aikana. Järjestäjä ei ole vastuussa siitä, jos voittaja ei voi lunastaa palkintoaan tai osallistua kisaan teknisten ongelmien tai puutteellisten tietojen vuoksi.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä kisa-ajan aikana.

10. Muut huomioitavat asiat

Osallistumalla arvontaan hyväksyt kaikki arvonnan säännöt.

Arvonta ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä arvonta millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin.

11. Tietosuojasta

Rekisteripitäjä:

Jyväskylän kaupunki, Elinkeino ja työllisyys -toimiala,
Elinkeinopalvelut,
Visit Jyväskylä Region -yksikkö
www.visitjyvaskyla.fi
Hannikaisenkatu 17
40100 Jyväskylä

Rekisterin sisältö: Nimi, arvontaan osallistunut kommentti, voittajan yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite)

Rekisterin lähde: Arvontaan osallistuneet kommentit Instagramin yksityisviestit

Henkilökohtaisten tietojen käyttö: Henkilökohtaisia tietoja käytetään voiton lunastamiseksi. Visit Jyväskylä Region (Jyväskylän kaupunki) luovuttaa voittajan tiedot yhteistyöyritykselle. Arvontaan osallistuneita kuvia ja videoita voidaan käyttää yhdessä nimen kanssa kaikessa sähköisessä ja printattavassa markkinointi- (ja muussa) materiaalissa ympäri maailman, jos Visit Jyväskylä Region on kysynyt erikseen luvan.

Tietosisältö ja tietojen luovutus: Tietoja voidaan luovuttaa arvonnassa mukana olleille keskisuomalaisille matkailuyrityksille Keski-Suomessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös…

Kaksi henkilöä Jyväskylän Lutakon satamassa laiturilla.

Sesongin elämykset Keski-Suomessa

Ihmisiä nauttimassa Jysäri festivaaleista kesällä

Mitä Keski-Suomessa tapahtuu Juuri nyt?