KYSYTTÄVÄÄ?

Kauneushoitolat- ja parturi-kampaamot

#supportlocals

Onko lempikauneustuotteesi lopussa? Haluaisitko ilahduttaa ystävää hemmottelulahjakortilla? Jyväskylän seudun kauneushoitolat ja parturi-kampaamot tarjoavat hemmottelua arkielämään poikkeustilassa. Pienikin laittautuminen piristää kotoilua kummasti ja ihanat kauneustuotteet saat kätevästi kotiinkuljetettuna, take awaynä tai yksityisenä shoppailuaikana. 

 

Villielo, Jyväskylä

”Onko sinulta shampoo, käsisaippua tai deodorantti loppu? Onko sinulla tarve lempituotteillesi esimerkiksi seuraavan kuukauden aikana? Haluaisitko tukea pientä paikallista perheyritystä?

Olemme nyt yhdistäneet voimamme ja hankkimalla tarvitsemasi tuotteet yhteistyökumppanimme Greenlips Beautun verkkokaupasta https://greenlipsbeauty.com/ voit samalla tukea myös Villielon toimintaa ja saat käyttöösi vielä laajemman valikoiman laadukasta luonnonkosmetiikkaa!

Koodillamme VILLIELO saat ilmaisen toimituksen valitsemaasi noutopisteeseen. Yli 59€ tilauksiin mukaan Less is Moren bestseller Mascopadogeeli 50ml (arvo 9.50€).

Yhdessä olemme enemmän!

"Villielo tiedottaa: Olemme suljettuna 31.5.2020 saakka. Nettiputiikki on auki normaalisti. Nyt lisäpalveluna: ekokampaamoasiakkaanamme voit tilata nettiputiikista kasvivärijauhesetin, johon kuuluu värijauhe, sivellin, suojakäsineet sekä ohjeet värjäykseen.

Kaunista kevättä ja terveyttä!"

https://greenlipsbeauty.com/ 
https://www.villielo.net/

 

Ihana Olohuone, Jyväskylä

”Rakkaat asiakkaamme, olemme päättäneet, että olemme toistaiseksi avoinna vain sopimuksen mukaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että ajanvaraus toimii normaalisti ja teemme yhä asiakastyötä, mutta emme enää ”päivystä” liikkeessä. Olethan meihin yhteydessä, mikäli haluat tehdä tuoteostoja, niin järjestetään asia! Nähdään Olkkarissa!"

https://www.facebook.com/ihanaolohuone/
https://www.ihanaolohuone.fi/

 

The White Room Parturi-kampaamo, Jyväskylä

”Poikkeavat aukioloajat! Ajat voivat muuttua tilanteen mukaan (tarkista aukioloajat Facebookista). Voit myös soittaa 010 3214470 tai varata ajan www.thewhiteroom.fi

Lahjakortin voi tilata soittamalla tai menemällä www.thewhiteroom.fi sivulle. Lahjakortti lähetetään postitse tai sähköisesti! Kiitos!”

https://www.facebook.com/thewhiteroomjkl/
http://thewhiteroom.fi/

 

Kauneushoitola Maarit, Jyväskylä

”Guinot- kotihoitotuotteet voi noutaa Kauneushoitola Maaritista sovitusti.

- soita 045 808 2440

- info (at) khmaarit.com

Varaan aikaa myös henkilökohtaiseen konsultointiin tuotteiden ostossa, jos niin haluat. Voin lähettää tuotteet ärräpussilla, tuoda kotiovellesi Jyväskylän alueella tai nouda hoitolasta.”

https://khmaarit.com/ 

 

Beauty & Balance, Jyväskylä


"Olemme pidentäneet lahjakorttien voimassaoloaikaa tämän vuoden loppuun asti. Hyvästä asenteesta tulee hyvä mieli. Hyvästä mielestä tulee hyvä päivä. Hyvistä päivistä tulee hyvä vuosi. Hyvistä vuosista tulee hyvä elämä."

https://www.facebook.com/BeBeautyandBalanced/
https://beautybalancejkl.com/


Studio AK, Jyväskylä


"Uutena meillä: Voit tehdä ostoksia myös verkkokaupassa! Verkkokaupoissa on edustettuna mm. monipuolisesti tuotteita hiusten pesuun, hoitoon, muotoiluun sekä viimeistelyyn. Löydät myös tuotteita hiusten pidentämiseen sekä esim. magneettiripsiä ja tyylikkäitä hiuskoruja. Tutustu valikoimiin alla. Tilaamalla tuotteet tästä https://www.studioak.fi/verkkokauppa/ tuet samalla myös yritystämme."

"Studio AK Kauppakatu, Kuokkala ja Palokka ovat tällä hetkellä auki normaalisti. Studio AK Laajavuori avataan taas 1.6."

https://www.studioak.fi/

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta