KYSYTTÄVÄÄ?

Kukkakaupat

#supportlocals

Kukat tuovat piristystä! Suosikkikukkasi, kauniit asetelmat tai kivat kimput arkeen ja juhlaan saat monesta kukkakaupasta myös kotiin toimitettuna. Oletko tutustunut myös muihin mahdollisuuksiin, joita kukkakauppa saattaa tarjota? Esimerkiksi käsityökurssi kotona on myös mahdollista!

 

E-kukka

Tilaa kukkalähetys netistä suoraan valitsemaltasi kukkakauppiaalta! E-kukasta voit tilata kukkia kukkakaupoista noudettavaksi tai suoraan kotiovelle laajasti koko Jyväskylän seudulla.

https://ekukka.fi/

 

Kukkakauppa Ruusupuu, Jyväskylä

Kukkakauppa Ruusupuulla ei ole verkkokauppaa, mutta soittamalla numeroihin 050 471 9139 tai 050 590 0182 tai laittamalla sähköpostia info (at) minnanruusupuu.fi voit tilata kukat valmiiksi ja noutaa ne sovittuun aikaan. Myös lähetti tuo kukat kotiovellesi ja kotipaketit toimitetaan kello 17–20. Tarjoamme kotiinkuljetuksen itsellenne, omaksi iloksi Jyväskylän alueelle (ei Korpilahti eikä Tikkakoski) veloituksetta maaliskuun ajan. Toki toimitamme kukkia ystävillekin pientä korvausta vastaan.

Kukkia saa normaalisti arkisin 9–17 ja lauantaisin 9–14. Kukkakauppa itsessään on suljettu ihmisten terveydentilan turvaamiseksi, mutta kaupassa on ikkunaostosten mahdollisuus ja ostettavat kukat ovat näkyvillä alaikkunassa. Meidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla, maksun voi suorittaa suoraan pankkiin tai tuulikaapin kautta pankkikortilla tai tasarahalla. Meillä on myös Suomen ensimmäinen autokaistakukkakauppa!

Tiistaista 24.3. lähtien voit tilata meiltä kukkien mukaan myös Hannan kakut korvapuusteja ja Teeleidin teetä. Kukat, korvapuustit ja teepaketti ilahduttaa varmasti ketä vaan. Voit tehdä tilauksen esim. info (at) minnanruusupuu.fi tai soittaa meille numeroon 050 590 0182. Maksaa voit mobile paylla tai annamme sinulle tilinumeron.” 

"Osta käsidesipullokoriste ja lähetä se kaveria piristämään. Voit napata tilauksen info (at) minnanruusupuu.fi tai soittaa 0505900182 tai 0504719139. Pullo koristeineen 20e."

Kaksikymmentävuotias Ruusupuu palvelee asiakkaitaan Jyväskylässä.

www.minnanruusupuu.fi


Kukkapalvelu Vehkanna, Jyväskylä

“DIY Seinävaate-paketti nyt saatavana. Kotoilu on kivaa varsinkin kun voi luoda jotain kaunista. Paketti sisältää valmiin kudontakehikon sekä kaikki materiaalit seinävaatteen tekemiseen kahdella eri sävymaailmalla. Paketin hinta 35 €. Tule ihmeessä hakemaan tai voimme toimittaa sen sinulle myös kotiin veloituksetta Jyväskylän alueelle. Saat mukaasi yksinkertaiset ohjeet työn tekemiseen!

"Aina voit tilata kukat soittamalla, yksityisviestillä, sähköpostilla. Toimitamme myös kotiovellenne Jyväskylän alueella."

Kukkapalvelu Vehkanna on elämyksellinen, palveleva kukkakauppa Jyväskylän Seppälässä. Kukkasidontatöiden lisäksi Vehkanna järjestää myös erilaisia kursseja ja työpajoja.

www.vehkanna.fi


Joutsan Kukka-Sari, Joutsa

“Voit tehdä ostoksia pihassa itsepalvelun avulla turvallisesti, joka toimii näin:

1️. Valitse tuotteet, jotka haluat ostaa.
2️. Maksa käteisellä postilaatikkoon, jonka löydät sisäänkäyntimme vierestä.
Huomioithan maksaessasi, että sinulla on tasaraha, sillä postilaatikkomme ei osaa antaa rahasta takaisin. Voit myös asioida puhelimitse ja voimme toimittaa kukat kotiovelle!"

"Toimitamme kukat ilman toimituskuluja Joutsan taajama-alueella maaliskuun loppuun saakka. Kukat voidaan halutessa jättää saajan oven taakse. ⁣Kukkatilaus onnistuu: ⁣0400 203 843⁣, sariamalin (at) hotmail.com⁣. Palvelemme myös kaupalla tavallisesti aukioloaikojen mukaan.”

Joutsan Kukka-Sari tarjoaa kukkasidontaa kaikkiin arjen ja juhlan tilanteisiin.

www.joutsankukka-sari.fi

 

Kuhmoisten Kukkakauppa & Hautauspalvelu, Kuhmoinen

”Lähetä kukat verkossa. Vaikka tilaisuudet peruuntuvatkin, eivät merkkipäivät katoa minnekään! Kukkakauppiaasi palvelee sinua puhelimen välityksellä (040 7406374) tai verkossa ympäri vuorokauden.”

https://www.facebook.com/Kuhmoisten-Kukkakauppa-ja-Hautauspalvelu-125203244159489/

http://www.tainahinskala.com/

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta