KYSYTTÄVÄÄ?

Liikunta, luonto ja hyvinvointi

#supportlocals

Luontokohteissa voi retkeillä ja eräillä normaaleja sääntöjä ja terveysviranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Metsähallitus kuitenkin kehottaa välttämään suosituimpia retkeilykohteita- ja paikkoja. Metsähallitus muistuttaa, että myös luonnossa on syytä muistaa samat ohjeet kuin kaupungeissa ja vaikkapa kauppakeskuksissa: tulipaikoilla ja laavuissa pitää muistaa metrin turvaväli ja käsihygienia. THL:n suositusten mukaan jokaisen kansalaisen on syytä itse arvioida omaa käyttäytymistään ja siihen liittyvää riskiä itselleen ja muille. https://www.luontoon.fi/koronavirusohjeet

Suomen Latu on julkaissut etiketin koronapandemian aikaiseen ulkoiluun. Klikkaa tästä Suomen Ladun vastuullisen ulkoilijan etikettiin.

Tanssisalit ja kuntoklubit ovat alkaneet tarjota online-valmennuksia! Kuumat karibian rytmit tai rentouttava jooga onnistuvat myös olohuoneestasi. 

 

Luontokohteet ja -polut

Tutustu oman lähialueesi luontokohteisiin tästä

Huom. Nyrölän luontopolku on taas auki!

 

Lomakeskus Revontuli

"Revontulen lahjakortteja saatavilla nyt huikein alennetuin hinnoin!

-Majoituslahjakortit lasi-igluissa -30 %
-Kahden hengen hemmottelulomat lasi-igluissa alk. 299 € (norm. 359 €)
-Kolmen ruokalajin Revontuli Menu kahdelle 70 € (norm. 84 €)
-Kaksi avointa saunailtaa yhden hinnalla
-Keilaus tunniksi, sis. keilakengät 20 € (norm. 35 €)
-Hohtokeilaus tunniksi, sis. keilakengät 25 € (norm. 40 €)

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Maalis-huhtikuun aikana ostetuista lahjakorteista Revontuli lahjoittaa 5 % WHO:n COVID-19 Solidarity Response -keräykseen, jonka varoja käytetään koronaviruksen vastaiseen taisteluun."

"Revontulen lomamökeissä tai lasi-igluissa voit majoittua kontaktivapaasti. Majoituksen voit maksaa ennakkoon netissä ja avaimen noutopaikka voidaan sopia puhelimitse etukäteen. Aamiainen toimitetaan huoneesi jääkaappiin ennen saapumistasi. Iglumajoittujille luontoretki valokuvauksella kaupan päälle."

Revontulessa vietät loman lomamökissä, hotellissa tai lasi-iglussa. Revontulessa on myös useita vaihtoehtoja aktiviteeteiksi.

Tsekkaa myös Revontulen juhannus 2020 täältä

Lomakeskus Revontuli: Lomaile turvallisesti pandemia-aikana 
Revontulen lahjakorttikauppaan tästä. 
https://www.revontuli.fi/fi/ 

 

Varjola, Laukaa

"Myös me Varjolassa elämme jännittäviä aikoja tällä hetkellä tautitilanteen ja sen myötä tulleiden epävarmojen aikojen suhteen. Voit tukea suomalaista matkailuyritystä ostamalla Varjolan lahjakortin, jonka voit käyttää sitten kun ajat ovat paremmat."

"Kesäkuun alusta alkaen avaamme toimintaamme vähitellen, jolloin majoitustilat ovat saatavilla sekä myös saunoja ja ohjelmapalveluja on mahdollista varata.

1.-18.6. toimimme tilauksesta, eli palvelumme ovat tarjolla vain etukäteisvarauksesta."

Bistro Sylvi avautuu juhannuksena pe 19.6.
Avoinna kesäkuussa viikonloppuisin pe-su 19-21.6. ja 26.-28.6. La klo 12.20 ja su klo 12-16.
Heinä-/elokuussa 1.7.-30.8. ajalla ke-la klo 12-20 ja su klo 12-16.

"1.-18.6. ajalla majoitukseen sisältyy aamiainen, jota sovitellaan tilanteen mukaan, joko ravintolassa tarjottuna tai aamiaispakettina huoneeseen toimitettuna. Juhannuksesta alkaen todennäköisesti aloitamme tarjoamaan aamiaisen ravintolassa."

Varjolassa koet elämyshetken tai koko päivän vauhdikkaasti seikkaillen tai mukavasti tunnelmoiden. Ohjelmapalveluiden laaja valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Varjolan tilan huoneissa sinun ei tarvitse valita hotellin laadun tai maaseudun luonnon välillä, sillä Varjolassa saat molemmat.

Varjolan lahjakorttikauppaan tästä

 

Elixia

Elixia on aloittanut ensimmäisenä kuntokeskusketjuna ryhmäliikunnan livelähetykset. Voit valita jonkin yli 100 treeniohjelmasta, Online Training -tunneista tai kokeilla valmiiksi Elixian valitsemaa päivän treeniä. Ryhmäliikuntatunneille voi osallistua kuka tahansa kotoa tai vaikkapa mökiltä!

"Kuntokeskuksemme ovat jälleen auki koronaviruksesta johtuen rajatuin toimenpitein 24.4.2020 alkaen."

Lue lisää Elixian sivuilta


SalsaStudio, Jyväskylä

“SalsaStudio Jyväskylässä tanssitaan virtuaalisesti koronasta huolimatta: Tarjolla viikottain n. 15-20 virtuaalitanssituntia sekä yli 50 tallennetta suosituimmista tanssilajeistamme! Virtuaalitunnit ovat ilmaisia SalsaStudio Jyväskylän kurssipaikan varanneille asiakkaille. Asiakkaat ovat tervetulleita liittymään mukaan virtuaalisille tunneillemme hintaan 5€/h tai 25€/viikko.

Voit osallistua tunneille joko livenä tai katsoa nauhoitteen sinulle sopivana ajankohtana. Jos haluat mukaan virtuaaliopetukseen, ota yhteyttä joko jyvaskyla (at) salsastudio.fi tai lähetä yksityisviesti salsastudion Facebook-profiiliin.”

Latinalais-karibialaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin karibilaisiin rytmeihin.

SalsaStudio Facebookissa
www.salsastudio.fi/jyvaskyla/ 
Ohjeet Salsastudion virtuaalitunneille osallistumiseen  

 

Kipinä Studio, Jyväskylä

”Kipinä Studion live-etäryhmäliikunta treenit on suunniteltu niin, että voit toteuttaa ne kotona ilman mitään varsinaista treenivälinettä. Valmentaja antaa sinulle näppäriä vinkkejä millä apuvälineillä saat halutessasi lisää tehoa treeniin.

Ilmoittaudu mukaan livetreeneihin sähköpostitse reetta (at) kipinastudio.fi

Kk-maksu 40€ tai 50€ (50 € tue Kipinää- hinta)

Kuukausi sisältää:
- Kaksi livetreeniä viikkoon
- Yksi kirjallinen kotitreeni viikkoon
- Kaksi kahvakuulaohjelma kuukauteen”

"Kipinän ulkotreenit käynnistyvät 1.6.2020 alkaen."

https://www.kipinastudio.fi/

 

Naisten Liikuntakeskus Elefit

"Hyvä fyysinen kunto on tärkeää erityisesti pandemian aikana. Tarjoamme asiakkaille ryhmäliikuntaa netissä, ja pt-ryhmämme toimivat netissä sekä yksilöohjauksina."

"Elefitin ryhmäliikuntatunnit jatkuvat paikan päällä näillä näkymin kesäkuun alussa"

Elefit on Jyväskylän ainoa täysin naisten tarpeisiin suunniteltu liikuntakeskus. 

http://www.elefit.fi/

 

Tavinsulka

”Yksi kerrallaan ja metri väliä jonossa. Varusteet desinfioidaan käytön jälkeen. Muulta osin sovelletaan hiihtokeskuksille annettua ohjeistusta.”

Tavinsulka tarjoaa luontokokemuksia Jyväskylän alueella.

https://www.tavinsulka.com/

 

Versona

”Peruuntuiko lomamatka koronan tai jonkun muun seikan takia? Tässä sinulle iisi ja virkistävä viiden hengityksen lomamatka. Versona lanseeraa tälle keväälle ja tulevalle kahden-viiden tunnin minilomamatkat suomalaiseen upeaan lähiluontoon. Olethan valmiina?”

”Koronapandemia on kouraissut syvältä kansakuntaamme. Matkailu-, palvelu-, hyvinvointi- ja tapahtuma-alat ovat tästä kärsineet ja kärsimässä todella paljon. Versonakin kevään ja kesän valmismatkojen myynti on täysin jäissä ja kevään kaikki tyhy-, virkistys yms tapahtumat on peruttu ja muutamia siirretty myöhempään ajankohtaan. Taistelemme olemassaolosta nyt! Kannustan kuitenkin yrityksiä edelleen tarjoamaan henkilökunnalleen mahdollisuuksia likkumiseen ja luonnon kokemiseen eri tavoin. Fatbike-retki yksin tai työparin/ puolison kanssa noudattaen annettuja sosiaalisin kanssakäymisen ohjeita on oiva tapa tuulettaa aivoja ja hakea jaksamista varsinkin tämän epätodellisen tuntuisen tilanteen keskellä. Soita ja varaa kalustoamme! Pst. Toki näitä tarjotaan myös yksityisille. Kaikille hinnat alkaen 35 €/ 3 h!”

Versona Oy tarjoaa luontoliikunta- ja luontomatkailupalveluita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille Keski-Suomessa.

https://versona.fi/fi/

Varaa syksyn luontoloma kansallispuistoon alta!
Jätkän polulla Isojärven kansallispuistossa
Metsäpeuran jäljillä - Upea luontoloma Salamajärven kansallispuistossa


Marjoniementila, Uurainen

”Hyvät asiakkaamme. Ratsastus ihanilla issikoillamme onnistuu edelleen. Vain ainoastaan pienryhmät. Tallin työntekijöiden toimesta hevoset varustetaan valmiiksi. Askellajitunteja voi seurata autosta katsoen. Vältämme ylimääräisiä ihmiskontakteja. Tallille sisätiloihin vain ainoastaan ratsastajat, jotka "lainaavat kypärää tai käyttävät wc tiloja". Soita tai laita viestiä etukäteen jos haluat tulla tutustumaan tilaan. Emme ole 24/7 auki.

Toimintaohjeita tallilla kävijöille. Ethän tule ratsastamaan jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Tunnin saa perua lyhyellä varoitusajalla. Meillä ratsastetaan ainoastaan pienryhmissä 2-3 henkilöä. Hevoset varustetaan tallin toimesta valmiiksi. Käsidesiä löytyy tallin wc tiloista, käytäthän sitä. Muutoin pidetään käsineet kädessä, ei kätellä eikä halailla. Turvaväli on 1 metri. Ollaan ulkona. Tallin sisätiloissa ei vietetä aikaa. Tallin alue on muutoin suljettu. Eli tallille vain ainoastaan ratsastamaan tulija. Tiedustelut tallin toiminnasta p. 044-4168837”

Uuraisten Marjoniemessä voit majoittua upeissa maalaismaisemissa. Tutustu myös tilan monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin.

http://marjoniementila.fi/

 

Kotieläinpiha Vanha Mylly, Muurame

"Piristystä poikkeusoloihin!

Mietitkö jotain pientä mukavaa palkintoa lapsille, jotka ovat urheasti jaksaneet poikkeuksellisia aikoja? Pienelle koululaiselle, joka reippaasti tekee koulutehtäviä? Ja tietenkin itsellesi myös, koska sinäkin olet ollut reipas, eikö niin!

Kokosin tuotteistamme pienen paketin, jonka tarkoituksena on tuoda pientä piristystä koko perheelle. Paketissamme on:
- Herkullisia Myllyn kanojen munia 6 kpl
- Myllyn huopasaippua valitsemallasi tuoksulla
- Myllyn eläintarroja 16 kpl
- 2x Tarvikkeet ja ohjeet avaimenperän/reppukoristeen askarteluun (Myllyn lampaiden villaa huovutukseen, puisia askarteluhelmiä ja avaimenperärenkaat)
- Eläinmagneetti valitsemallasi kuvalla

Paketin hinta on 30 euroa. Hinta sisältää kotiinkuljetuksen (max. 25 km täältä meiltä)

Toimitukseen voi yhdistää joko lisäkappaleita yllämainituista tuotteista tai vaikkapa kotimaista villalankaa, jos käsitöihin tuntuisi olevan juuri nyt tavallista enemmän aikaa! Lankoja ei ole varastossa ihan huimaa määrä, mutta kysäisepä tilannetta, jos ne kiinnostelisi. Saatavilla myös postikortteja meidän eläinten kuvilla, varvasvälivillaa, torkkupeittoja (muutama kappale valmiina, lisää tehdään tilauksesta) ja vauvan vaunupeittoja."

"Koronatilannetta on seurailtu tarkasti ja kyllä nyt vihdoin uskallamme luvata, että Vanhalla Myllyllä leireillään kesällä!"

Kotieläinpiha Vanha Mylly on mielenkiintoinen pieni vierailukohde Muuramessa. Voit katsella eläinten lisäksi historiaa huokuvaa pihapiiriiä. Kotieläinpihalla on kaneja, aaseja, lampaita sekä kanoja. Kotieläinpihalle voit ostaa lahjakortteja. Ajankohtaiset tiedotteet esimerkiksi aukioloajoista nettisivuilta tai Facebookista.

www.kotielainpiha.net

www.facebook.com/kotielainpiha

 

Megazone, Jyväskylä

”Meille on mahdollista ostaa nettikaupastamme lahjakortteja, joissa on vuosi käyttöaikaa.”

"Ovet aukeavat taas 23.5.! Toukokuun puolella olemme avoinna 23.5. alkaen keskiviikosta perjantaihin klo 15-19, lauantaisin 13-18 ja sunnuntaisin 13-17. Muina aikoina otamme ryhmiä vastaan tilauksesta. Toukokuun aikana otamme rajoituksien vuoksi avoimiin peleihin max. 9 hlö kerrallaan.

1.6. alkaen voimme ottaa sisään isompia asiakasmääriä kerrallaan ja myös synttärit tarjoiluilla ovat mahdollisia. Aukioloaikamme kesäkuussa ovat ke-la 12-19 ja su 12-17. Maanantaisin ja tiistaisin pelaamaan pääsee tilauksesta."" 

Megazone on hauska sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille.

Lue lisätietoja Megazonesta sekä korona-info tästä linkistä.

Lahjakorttikauppaan tästä.

 

Prison Island, Jyväskylä

”Meille on mahdollista ostaa nettikaupastamme lahjakortteja, joissa on vuosi käyttöaikaa.”

"Vankilan portit avautuvat taas 23.5.!

1.6. alkaen kokoontumisrajoitus tulee koskemaan yli 50 henkilön tilaisuuksia ja ravintolat aukeavat, joten meillä toiminta normalisoituu ja myös synttäripaketit tarjoiluilla onnistuvat."

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita.

Lue lisätietoja Prison Islandista sekä korona-info tästä linkistä.

Lahjakorttikauppaan tästä.

 

WayOut, Jyväskylä

”Tällä hetkellä emme pysty vastaanottamaan teitä meille pelaamaan, joten tarjoamme sen sijaan mukavaa tekemistä arvoitusten parissa kotiin! 30.4.2020 saakka jokaiselle verkkolahjakortin (20 - 250 €) ostajalle kaupan päälle DIY-pakopelin järjestämisohjeet.

Lahjakortin ostettuasi saat sähköpostiisi sähköisen lahjakortin + linkin ja salasanan pelin lataamiseen. Lahjakortit käyvät normaalisti maksuvälineenä, kun tulet seuraavaan kerran pelaamaan! Lahjakorttikaupan löydät osoitteesta https://www.wayout.fi/lahjakortti

Tsemppiä kaikille kanssaihmisille tähän haastavaan aikaan! Muistetaan tukea toisiamme!”

"Toimipisteemme aukeavat taas 1.6.2020 alkaen!"

WayOut tarjoaa haastavia huonepakopelejä Jyväskylän keskustassa.

https://www.wayout.fi/jyvaskyla

Hannunkivi, Kivijärvi

"Äitienpäivä ja muut kevään perhejuhlat lähestyy. Nyt meiltä lahjakortit hierontaan, jalka-ja kasvohoitoihin ja kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Nyt pisempi voimassaoloaika ja lähetämme lahjakortit postitse. Lisätiedot: info (at) villipeura.fi tai 0400 429 915."

Peuran Tupa aukeaa 1.6. klo 11.

Hannunkivessä nautit luonnon rauhasta Salamajärven Kansallispuiston kupeessa.

https://villipeura.fi/palvelut/


Purola Farm, Saarijärvi

”Ensi kesän maastoretket nyt myynnissä. Varaa paikkasi tai osta lahjakortti!”

www.facebook.com/purolafarm.fi

https://www.purolafarm.fi/


Savutuvan Apaja, Jyväskylä

"Olemme koonneet nettisivuillemme verkkokauppaan lahjakortteja, jotka ovat voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Tekemällä ostopäätöksen nyt, tuet toimintaamme tänä haastavana aikana ja voit käyttää lahjakortit turvallisempana aikana. Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Ostamalla Ruoka - lahjakortteja, tuet samalla myös paikallisia tiloja ja tuottajia. Lisäksi toimintaamme voi tukea pienemmillä summilla ja hemmotella itseään Apajan omalla hunajalla."

https://savutuvanapaja.fi/

 

Laajis, Jyväskylä

”Laajis vuokraa tällä hetkellä e-fatbikeja, sähkömaastopyöriä, täysjoustoenduropyöriä ja sähköpotkulautoja. Sähköpyörät tarjoavat mukavia elämyksiä myös koronapandemian aikana. Luovutamme pyörät pestyinä ja huollettuna sekä desifioimme kosketuskohdat.
Laajiksen kausikorttikampanjat ovat myös käynnissä; Bikepark2020 -kausikortteja on tarjolla rajoitettu määrä 99€ hintaan ja ensi talven laskettelukausikortteja myydään hintaan 149€. Lisäksi ostamalla talvikausarin ja/tai Bikepark-kausikortin, voi lunastaa itselleen Seikkailupuiston kausikortin kesälle 2020 hintaan 59€.
Kausikortit ja lahjakortit ovat ostettavissa Laajiksen verkkokaupan kautta. Pyörävuokraus onnistuu myös suoraan netistä tai soittamalla vuokraamon numeroon 0207 436 437.”

Laajiksen pyörävuokraus

Laajiksen verkkokauppa

Kaikki Laajiksen tarjoukset

Laajiksen kesäkausi starttaa 1.6.! Seikkailupuisto ja frisbeegold radat aukeavat 1.6. sekä Bileparkin kausi starttaa 1.6. 

Lisäksi Kipinä Studio järjestää livetreenejä!

Kipinän liveryhmäliikunta -jäsenyys sisältää:
2 x live-ryhmäliikuntatunnit viikossa
1 x kirjallinen kotitreeniohjelma
2 kpl kahvakuulaohjelma kuukaudessa
Extrana: Urheiluhieroja Timon vinkit kehonhuoltoon (1kpl)
(Huom! Livetreenit ovat katsottavissa myös jälkikäteen vaikka et pääsisi suoraan livelähetykseen.)
Hinnat (1 kk jäsenyys):
40€ tai 50€ (TueKipinääJäsenyys)
Varaa paikkasi: info (at) kipinastudio.fi
Livetreeniliikunta-julkaisu Facebookissa: https://www.facebook.com/kipinastudio/photos/a.277813765703566/1558334057651524/

Lisäksi Kipinästä on mahdollista vuokrata välineitä kotitreeneihin, siitä on oma julkaisunsa täällä: https://www.facebook.com/kipinastudio/photos/a.256689274482682/1561171697367760/

Kipinän nettisivut: https://www.kipinastudio.fi

 

Helppoja ja maksuttomia vinkkejä kotiliikuntaan – katso Liikuntapääkaupunki Jyväskylän liikuntavideot!

Videot Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen kanavissa:

Jyväskylän kaupungin YouTube-kanavan liikuntapalvelujen soittolista 

Facebookissa: @jyvaskylankaupunginliikuntapalvelut 

Instagramissa: @jyvaskylanliikuntapalvelut 

 

Life Forum, Jyväskylä

”Meiltä voit tilata ostokset myös valmiiksi kerättynä ja maksaa hakiessasi tavarat. Tällä lisäämme myös molempien turvallisuutta tänä aikana. Tilauksen voi tehdä joko sähköpostilla: jyvaskyla.forum (at) life.fi tai soittamalla numeroon 014-616846. Jos tilaat sähköpostilla laita tilaukseen nimesi ja puhelinnumerosi. Tiedustele meiltä myös kotiinkuljetusta! Myymälä on auki seuraavasti: ma-pe klo 11-18, la klo 11-16”

https://www.life.fi/Life-Jyvaeskylae-Forum

Life Forum Facebookissa 

 

Aeronaut, Jyväskylä

”Aeronaut järjestää yleisölentopalveluja kuumailmapalloilla yksityisille ja yrityksille. Hyvä lahjaidea ilahduttaa aina saajaansa. Sellainen on arvostettu Aeronautin pallolentolahjakortti. Kortin toimitustavan voit valita itsellesi tai lahjansaajalle suoraan, joko postitse tai sähköisesti. ”

www.aeronaut.fi

 

Äijälän Talo, Jyväskylä

"Tue Äijälän Taloa! Korona kurittaa myös Äijälän Taloa ja tänä vuonna Kevätmarkkinoita. Kevätmarkkinat ovat olleet yksi varainhankinnan muoto, mutta niitä ei voida järjestää. Tästä huolimatta, olemme kasvattaneet taas valtavan määrän tomaatintaimia, joita ostamalla voit tukea toimintaa. Taimien hinta on 3€/kpl.
Taimimyynti alkaa 4.5.2020 ja tapahtuu Äijälän Talon puutarhalla ma-to klo 9-14. Jos et pääse kyseisenä aikana taimiostoksille, jätä tilauksesi sähkö-postiin aijala (at) aijala.fi, ja sovitaan vaihtoehtoinen aika."

"Hallituksen uusien 1.6.2020 alkaen voimaan tulevien linjausten mukaisesti tulevan kesän Lasten luonto- ja perinneleirit järjestetään. Leiri I toteutuu 1.-5.6.2020 ja leiri II 8.-12.6.2020. Leirit ovat päiväleirejä klo 9-17, leiriviikon hinta on 160€. Ilmoittautumiset ja lisätietoja aijala (at) aijala.fi.
HUOM! ÄIJÄLÄN TALON TOIMINTA ON SUPISTETTUA JOHTUEN KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMISTA TOIMENPITEISTÄ. Työ- ja päivätoiminta tukea tarvitseville sekä vapaaehtoistyö on suljettu, samoin Tupakahvio ja MLL:n perhekahvila. Seuraamme tilannetta, ja informoimme kun toiminta palautuu normaaliksi. Äijälän Talon henkilökunta on edelleen tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse."

http://aijalantalo.fi/

 

Kartano Kievari, Äänekoski 

Kartano Kievari/Sarjalippu tansseihin

Sarjalipulla tanssit edullisesti enemmän, myös niinä iltoina kun emme voi tarjota seura-alennuksia. Ostamalla sarjalipun, olet hengessä mukana ja sitoudut kanssamme tulevaisuuden tansseihin. Ilmoitamme sarjalipun ostaneille henkilökohtaisella sähköpostilla tanssien alkamisesta.

https://events.liveto.io/events/kartano-kievarin-tanssi-iltojen-sarjalippu https://www.kartanokievari.fi/tanssiillat/tanssi-illat-aanekoski--tanssittamassa-huippuorkesterit
https://www.youtube.com/watch?v=BF7Rp4w_oCM

Kartano Kievari/Tanssi-iltojen majoituspaketti/Sis. majoituksen kahden hengen perushuoneessa, tanssiliput sekä aamiaisen kahdelle

Miniloma Kartano Kievarilla. Ostamalla tanssipaviljongin majoituspaketin ennakkoon voit hyödyntää 10€ alennuksen. Samalla olet hengessä mukana ja sitoudut kanssamme tulevaisuuden tansseihin. Majoituspaketin ostaneille lähetetään henkilökohtainen sähköposti tanssitoiminnan jälleen alkaessa.

https://events.liveto.io/events/kartano-kievarin-tanssi-iltojen-majoituspaketti-kahdelle https://www.kartanokievari.fi/tanssiillat/tanssi-illat-aanekoski--tanssittamassa-huippuorkesterit
https://www.youtube.com/watch?v=BF7Rp4w_oCM

Tanssin Taikaa ry/Sarjalippu Riitan ja Laren lavatanssitunneille

Sarjalipulla tanssit edullisesti enemmän. Tanssin Taikaa ry:n perustajajäsenet Riitta ja Lare (Lauri) Pitkänen ovat opettaneet lavatanssia jo yli 20 vuotta ja ovat varsin tunnettuja hahmoja Keski-Suomen lavatanssipiireissä. Tanssikurssit jatkuvat heti, kun tilanne sen sallii! Ostamalla edullisen sarjalipun tuoet samalla tulevaisuuden kurssitoimintaa. Kun tilanne niin sallii, sarjalipun ostaneille ilmoitetaan heti kurssitoiminnan jatkumisesta
henkilökohtaisella sähköpostilla. 

https://events.liveto.io/events/riitan-ja-laren-lavatanssikurssit
https://www.youtube.com/playlist?list=PLgs1cyIygO9_WQVHU2sjIuMsY9GVLfUgI

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta