KYSYTTÄVÄÄ?

 

Liikunta, luonto ja hyvinvointi

#supportlocals

Luontokohteissa voi retkeillä ja eräillä normaaleja sääntöjä ja terveysviranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Metsähallitus kuitenkin kehottaa välttämään suosituimpia retkeilykohteita- ja paikkoja. Metsähallitus muistuttaa, että myös luonnossa on syytä muistaa samat ohjeet kuin kaupungeissa ja vaikkapa kauppakeskuksissa: tulipaikoilla ja laavuissa pitää muistaa metrin turvaväli ja käsihygienia. THL:n suositusten mukaan jokaisen kansalaisen on syytä itse arvioida omaa käyttäytymistään ja siihen liittyvää riskiä itselleen ja muille. https://www.luontoon.fi/koronavirusohjeet

Suomen Latu on julkaissut etiketin koronapandemian aikaiseen ulkoiluun. Klikkaa tästä Suomen Ladun vastuullisen ulkoilijan etikettiin.

Tanssisalit ja kuntoklubit ovat alkaneet tarjota online-valmennuksia! Kuumat karibian rytmit tai rentouttava jooga onnistuvat myös olohuoneestasi. 

 

Lomakeskus Revontuli

"Revontulen lahjakortteja saatavilla nyt huikein alennetuin hinnoin!

-Majoituslahjakortit lasi-igluissa -30 %
-Kahden hengen hemmottelulomat lasi-igluissa alk. 299 € (norm. 359 €)
-Kolmen ruokalajin Revontuli Menu kahdelle 70 € (norm. 84 €)
-Kaksi avointa saunailtaa yhden hinnalla
-Keilaus tunniksi, sis. keilakengät 20 € (norm. 35 €)
-Hohtokeilaus tunniksi, sis. keilakengät 25 € (norm. 40 €)

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Maalis-huhtikuun aikana ostetuista lahjakorteista Revontuli lahjoittaa 5 % WHO:n COVID-19 Solidarity Response -keräykseen, jonka varoja käytetään koronaviruksen vastaiseen taisteluun."

"Revontulen lomamökeissä tai lasi-igluissa voit majoittua kontaktivapaasti. Majoituksen voit maksaa ennakkoon netissä ja avaimen noutopaikka voidaan sopia puhelimitse etukäteen. Aamiainen toimitetaan huoneesi jääkaappiin ennen saapumistasi. Iglumajoittujille luontoretki valokuvauksella kaupan päälle."

Revontulessa vietät loman lomamökissä, hotellissa tai lasi-iglussa. Revontulessa on myös useita vaihtoehtoja aktiviteeteiksi.

Lomakeskus Revontuli: Lomaile turvallisesti pandemia-aikana

Revontulen lahjakorttikauppaan tästä.

https://www.revontuli.fi/fi/ 

 

Elixia

Elixia on aloittanut ensimmäisenä kuntokeskusketjuna ryhmäliikunnan livelähetykset. Voit valita jonkin yli 100 treeniohjelmasta, Online Training -tunneista tai kokeilla valmiiksi Elixian valitsemaa päivän treeniä. Ryhmäliikuntatunneille voi osallistua kuka tahansa kotoa tai vaikkapa mökiltä!

Lue lisää Elixian sivuilta


SalsaStudio, Jyväskylä

“Virtuaalitunnit ovat ilmaisia SalsaStudio Jyväskylän kurssipaikan varanneille asiakkaille. Asiakkaat ovat tervetulleita liittymään mukaan virtuaalisille tunneillemme hintaan 5€/h tai 25€/viikko.

Voit osallistua tunneille joko livenä tai katsoa nauhoitteen sinulle sopivana ajankohtana. Jos haluat mukaan virtuaaliopetukseen, ota yhteyttä joko jyvaskyla (at) salsastudio.fi tai lähetä yksityisviesti salsastudion Facebook-profiiliin.”

Latinalais-karibialaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin karibilaisiin rytmeihin.

SalsaStudio Facebookissa

www.salsastudio.fi/jyvaskyla/

 

Naisten Liikuntakeskus Elefit

"Hyvä fyysinen kunto on tärkeää erityisesti pandemian aikana. Tarjoamme asiakkaille ryhmäliikuntaa netissä, ja pt-ryhmämme toimivat netissä sekä yksilöohjauksina."

Elefit on Jyväskylän ainoa täysin naisten tarpeisiin suunniteltu liikuntakeskus.
 

http://www.elefit.fi/

 

Tavinsulka

”Yksi kerrallaan ja metri väliä jonossa. Varusteet desinfioidaan käytön jälkeen. Muulta osin sovelletaan hiihtokeskuksille annettua ohjeistusta.”

Tavinsulka tarjoaa luontokokemuksia Jyväskylän alueella.

https://www.tavinsulka.com/

 

Versona

”Peruuntuiko lomamatka koronan tai jonkun muun seikan takia? Tässä sinulle iisi ja virkistävä viiden hengityksen lomamatka. Versona lanseeraa tälle keväälle ja tulevalle kahden-viiden tunnin minilomamatkat suomalaiseen upeaan lähiluontoon. Olethan valmiina?”

Versona Oy tarjoaa luontoliikunta- ja luontomatkailupalveluita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille Keski-Suomessa.

https://versona.fi/fi/

 

Marjoniementila, Uurainen

”Toimintaohjeita tallilla kävijöille. Ethän tule ratsastamaan jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Tunnin saa perua lyhyellä varoitusajalla. Meillä ratsastetaan ainoastaan pienryhmissä 2-3 henkilöä. Hevoset varustetaan tallin toimesta valmiiksi. Käsidesiä löytyy tallin wc tiloista, käytäthän sitä. Muutoin pidetään käsineet kädessä, ei kätellä eikä halailla. Turvaväli on 1 metri. Ollaan ulkona. Tallin sisätiloissa ei vietetä aikaa. Tallin alue on muutoin suljettu. Eli tallille vain ainoastaan ratsastamaan tulija. Tiedustelut tallin toiminnasta p. 044-4168837”

Uuraisten Marjoniemessä voit majoittua upeissa maalaismaisemissa. Tutustu myös tilan monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin.

http://marjoniementila.fi/

 

Kotieläinpiha Vanha Mylly, Muurame

"Kotieläinpiha on avoinna toistaiseksi normaalisti. Huolehdimme kosketuspintojen puhdistamisesta useaan kertaan päivän aikana. Suosimme korttimaksuja lähimaksuominaisuudella. Maksun voi suorittaa myös ulkona. Ohjeistamme asiakkaitamme pitämään kotieläinpihan alueella vähintään 1-2 metrin välimatkan kanssaihmisiin. Eläinten tiloissa vieraillaan perhekunta kerrallaan. Tarjoamme yksityisvierailuaikoja poikkeusolojen aikana myös muille kuin ryhmille.

Myynnissä poikkeusolojen piristyspaketti, joka toimitetaan kotiovelle. Toimitamme muita tuotteitamme myös postin kautta. Tarjoamme vierailua kanien kanssa asiakkaan tiloihin. Myynnissä lahjakortteja, jotka ovat voimassa 12 kk. Ajankohtaiset tiedotteet nettisivuilta tai Facebookista."

"Piristystä poikkeusoloihin!

Mietitkö jotain pientä mukavaa palkintoa lapsille, jotka ovat urheasti jaksaneet poikkeuksellisia aikoja? Pienelle koululaiselle, joka reippaasti tekee koulutehtäviä? Ja tietenkin itsellesi myös, koska sinäkin olet ollut reipas, eikö niin!

Kokosin tuotteistamme pienen paketin, jonka tarkoituksena on tuoda pientä piristystä koko perheelle. Paketissamme on:
- Herkullisia Myllyn kanojen munia 6 kpl
- Myllyn huopasaippua valitsemallasi tuoksulla
- Myllyn eläintarroja 16 kpl
- 2x Tarvikkeet ja ohjeet avaimenperän/reppukoristeen askarteluun (Myllyn lampaiden villaa huovutukseen, puisia askarteluhelmiä ja avaimenperärenkaat)
- Eläinmagneetti valitsemallasi kuvalla

Paketin hinta on 30 euroa. Hinta sisältää kotiinkuljetuksen (max. 25 km täältä meiltä)

Toimitukseen voi yhdistää joko lisäkappaleita yllämainituista tuotteista tai vaikkapa kotimaista villalankaa, jos käsitöihin tuntuisi olevan juuri nyt tavallista enemmän aikaa! Lankoja ei ole varastossa ihan huimaa määrä, mutta kysäisepä tilannetta, jos ne kiinnostelisi. Saatavilla myös postikortteja meidän eläinten kuvilla, varvasvälivillaa, torkkupeittoja (muutama kappale valmiina, lisää tehdään tilauksesta) ja vauvan vaunupeittoja."

Kotieläinpiha Vanha Mylly on mielenkiintoinen pieni vierailukohde Muuramessa. Voit katsella eläinten lisäksi historiaa huokuvaa pihapiiriiä. Kotieläinpihalla on kaneja, aaseja, lampaita sekä kanoja.

www.kotielainpiha.net

www.facebook.com/kotielainpiha

 

Megazone, Jyväskylä

”Meille on mahdollista ostaa nettikaupastamme lahjakortteja, joissa on vuosi käyttöaikaa.”

Megazone on hauska sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille.

Lue lisätietoja Megazonesta sekä korona-info tästä linkistä.

Lahjakorttikauppaan tästä.

 

Prison Island, Jyväskylä

”Meille on mahdollista ostaa nettikaupastamme lahjakortteja, joissa on vuosi käyttöaikaa.”

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita.

Lue lisätietoja Prison Islandista sekä korona-info tästä linkistä.

Lahjakorttikauppaan tästä.

 

WayOut, Jyväskylä

”Tällä hetkellä emme pysty vastaanottamaan teitä meille pelaamaan, joten tarjoamme sen sijaan mukavaa tekemistä arvoitusten parissa kotiin! 30.4.2020 saakka jokaiselle verkkolahjakortin (20 - 250 €) ostajalle kaupan päälle DIY-pakopelin järjestämisohjeet.

Lahjakortin ostettuasi saat sähköpostiisi sähköisen lahjakortin + linkin ja salasanan pelin lataamiseen. Lahjakortit käyvät normaalisti maksuvälineenä, kun tulet seuraavaan kerran pelaamaan! Lahjakorttikaupan löydät osoitteesta https://www.wayout.fi/lahjakortti

Tsemppiä kaikille kanssaihmisille tähän haastavaan aikaan! Muistetaan tukea toisiamme!”

WayOut tarjoaa haastavia huonepakopelejä Jyväskylän keskustassa.

https://www.wayout.fi/jyvaskyla

Hannunkivi, Kivijärvi

"Äitienpäivä ja muut kevään perhejuhlat lähestyy. Nyt meiltä lahjakortit hierontaan, jalka-ja kasvohoitoihin ja kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Nyt pisempi voimassaoloaika ja lähetämme lahjakortit postitse. Lisätiedot: info (at) villipeura.fi tai 0400 429 915."

Hannunkivessä nautit luonnon rauhasta Salamajärven Kansallispuiston kupeessa.

https://villipeura.fi/palvelut/


Purola Farm, Saarijärvi

”Ensi kesän maastoretket nyt myynnissä. Varaa paikkasi tai osta lahjakortti!”

www.facebook.com/purolafarm.fi

https://www.purolafarm.fi/


Savutuvan Apaja, Jyväskylä

"Olemme koonneet nettisivuillemme verkkokauppaan lahjakortteja, jotka ovat voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Lisäksi toimintaamme voi tukea pienemmillä summilla ja hemmotella itseään Apajan omalla hunajalla."

https://savutuvanapaja.fi/

 

Laajis, Jyväskylä

"Tällä hetkellä Laajiksessa ei järjestetä aktiviteetteja, mutta katse tulevaan on jo mahdollista. Laajiksen kausikorttikampanjat ovat käynnissä; Bikepark2020 -kausikortteja on tarjolla rajoitettu määrä 99€ hintaan ja ensi talven laskettelukausikortteja myydään hintaan 149€. Lisäksi pakettitarjous kannattaa hyödyntää: ostamalla talvikausarin ja/tai Bikepark-kausikortin, voi lunastaa itselleen Seikkailupuiston kesäkausikortin hintaan 59€ (kesäkausi 2020)."

Kausikortit ja lahjakortit ovat ostettavissa suoraan Laajiksen verkkokaupan kautta. Lahjakorteissa on vuoden voimassaoloaika (ja tilanteen mukaan mahdollisuus pidentää jos näyttää siltä, että on menossa umpeen).

Laajiksen verkkokauppa: https://laajis.skiperformance.com/
Laajiksen tarjoukset: www.laajis.fi/tarjoukset

Lisäksi Kipinä Studio järjestää livetreenejä!
Kipinän liveryhmäliikunta -jäsenyys sisältää:
2 x live-ryhmäliikuntatunnit viikossa
1 x kirjallinen kotitreeniohjelma
2 kpl kahvakuulaohjelma kuukaudessa
Extrana: Urheiluhieroja Timon vinkit kehonhuoltoon (1kpl)
(Huom! Livetreenit ovat katsottavissa myös jälkikäteen vaikka et pääsisi suoraan livelähetykseen.)
Hinnat (1 kk jäsenyys):
40€ tai 50€ (TueKipinääJäsenyys)
Varaa paikkasi: info (at) kipinastudio.fi
Livetreeniliikunta-julkaisu Facebookissa: https://www.facebook.com/kipinastudio/photos/a.277813765703566/1558334057651524/

Lisäksi Kipinästä on mahdollista vuokrata välineitä kotitreeneihin, siitä on oma julkaisunsa täällä: https://www.facebook.com/kipinastudio/photos/a.256689274482682/1561171697367760/

Kipinän nettisivut: https://www.kipinastudio.fi


Kauneushoitola Maarit, Jyväskylä

”Guinot- kotihoitotuotteet voi noutaa Kauneushoitola Maaritista sovitusti.

- soita 045 808 2440

- info (at) khmaarit.com

Varaan aikaa myös henkilökohtaiseen konsultointiin tuotteiden ostossa, jos niin haluat. Voin lähettää tuotteet ärräpussilla, tuoda kotiovellesi Jyväskylän alueella tai nouda hoitolasta.”

https://khmaarit.com/

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta