KYSYTTÄVÄÄ?

Majoitusliikkeet

#supportlocals

Lähialueesi majoitusliikkeiden hyödyntäminen voi tuoda vaihtelua arkeesi poikkeustilanteessa. Otathan kuitenkin lähilomaa suunnitellessasi huomioon hallituksen suositukset ja valitset lomasi omalla seudullasi ja oman sairaanhoitopiirisi alueella.

 

Varjola, Laukaa

"Myös me Varjolassa elämme jännittäviä aikoja tällä hetkellä tautitilanteen ja sen myötä tulleiden epävarmojen aikojen suhteen. Voit tukea suomalaista matkailuyritystä ostamalla Varjolan lahjakortin, jonka voit käyttää sitten kun ajat ovat paremmat."

Varjolassa koet elämyshetken tai koko päivän vauhdikkaasti seikkaillen tai mukavasti tunnelmoiden. Ohjelmapalveluiden laaja valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Varjolan tilan huoneissa sinun ei tarvitse valita hotellin laadun tai maaseudun luonnon välillä, sillä Varjolassa saat molemmat.

Varjolan lahjakorttikauppaan tästä


Koto Hotelli, Pihtipudas

"Meillä on mahdollista yöpyä täysin ilman ihmiskontaktia: avainten luovutus ja uloskirjaus voidaan hoitaa täysin omaehtoisesti avainautomaatin avulla ja maksut voidaan suorittaa verkkomaksuina. Aamiaiset ja juomat voidaan toimittaa huoneen jääkaappiin."

Koto Hotelli on pieni, 13-huoneinen hotelli rauhallisella paikalla Nelostien varressa Pihtiputaalla.

https://www.kotohotel.fi/fi

https://www.facebook.com/kotohotellipihtipudas

https://www.instagram.com/kotohotelli/


Karkausmäen Kammari, Kinnula

"Kodikasta majoitusta luonnon helmassa lähellä Salamajärven kansallispuistoa."

"Karkausmäen lahjakortit ostettavissa verkkokaupasta. Majoitusta, saunaelämyksiä, hemmottelua! Käy nappaamassa omasi!"

Karkausmäen Kammari tarjoaa viihtyisää majoitusta nykyaikaisin mukavuuksin Keski-Suomen Kinnulassa.

www.karkausmaenkammari.net

 

Majoitus & Kalastus Vonkale, Äänekoski

"Vonkaleen tekemät vieraiden turvallisuuden varmistavat muutokset: https://www.facebook.com/Majoitus-Kalastus-Vonkale-Oy-477542162257171/"

Majoitus & Kalastus Vonkale Oy tarjoaa täyden palvelun opastettuja kalastusmatkoja Keiteleellä ja lähijärvillä. Voit myös varata jonkin muun luontoaktiviteetin. Yritys tarjoaa myös mökkimajoitusta.

https://www.vonkale.fi/

 

Villa Tuuliniemi, Muurame

"Perheelle ihanteellinen paikka olla eristyksessä muista luonnon rauhassa. Ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetusta loma-asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen asumiseen. Kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö (ruokailuastiasto 8:lle), pyykinpesukone ja langaton internet. Muuramen kaupat, apteekki ja posti vain 3.5km päässä."

http://www.tuuliniemi.fi/

 

Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi

"Revontulen lahjakortteja saatavilla nyt huikein alennetuin hinnoin!

-Majoituslahjakortit lasi-igluissa -30 %
-Kahden hengen hemmottelulomat lasi-igluissa alk. 299 € (norm. 359 €)
-Kolmen ruokalajin Revontuli Menu kahdelle 70 € (norm. 84 €)
-Kaksi avointa saunailtaa yhden hinnalla
-Keilaus tunniksi, sis. keilakengät 20 € (norm. 35 €)
-Hohtokeilaus tunniksi, sis. keilakengät 25 € (norm. 40 €)

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Maalis-huhtikuun aikana ostetuista lahjakorteista Revontuli lahjoittaa 5 % WHO:n COVID-19 Solidarity Response -keräykseen, jonka varoja käytetään koronaviruksen vastaiseen taisteluun."

"Revontulen lomamökeissä tai lasi-igluissa voit majoittua kontaktivapaasti. Majoituksen voit maksaa ennakkoon netissä ja avaimen noutopaikka voidaan sopia puhelimitse etukäteen. Aamiainen toimitetaan huoneesi jääkaappiin ennen saapumistasi. Iglumajoittujille luontoretki valokuvauksella kaupan päälle."

Revontulessa vietät loman lomamökissä, hotellissa tai lasi-iglussa. Revontulessa on myös useita vaihtoehtoja aktiviteeteiksi.

Lomakeskus Revontuli: Lomaile turvallisesti pandemia-aikana 

Revontulen lahjakorttikauppaan tästä.

revontuli.fi/fi 

 

Feels like Home Oy, Jyväskylä

"Majoitu turvallisesti Feels like Home Oy:n korkeatasoisissa huoneistoissa. Käytössä antibakteeriset, ympäristöystävälliset puhdistusaineet!"

Majoituksen lisäksi Feels like Home Oy tarjoaa huoneistojen vuokrausta myös päiväkäyttöön.

https://www.feelslikehomeoy.fi/


Ränssin Kievari, Jyväskylä

"Turvallista yksilöllistä majoitusta."

Ränssin Kievarin majoituspalvelut sijaitsevat järven rannassa, mahtavassa maalaismaisemassa.

www.ranssinkievari.fi/

HimosLomat, Jämsä

”Vallitsevan tilanteen vuoksi Himoksen palveluihin on tullut lyhyellä varoitusajalla useita muutoksia, mutta HimosLomien majoitustoiminta jatkuu edelleen normaalisti.

Reagoimme aktiivisesti mikäli tilanne tai viranomaismääräykset vaativat.

Tupa kitchen & bar sekä Mono pub & pizzeria on suljettu.
Himos Hotelli on myös suljettu.
Himos Safarien viikko-ohjelma on tauolla toistaiseksi, mutta välinevuokraamo palvelee Himos Center vastaanotossa normaalisti.

Himos Areenan kaikki kevään 2020 keikat on peruttu. Lippuja ostaneille ja bileviikonloppupaketin varanneille on tiedotettu mahdollisuudesta saada lippurahat takaisin.

Himoksen laskettelukausi 2019-2020 päättyi useiden Lapin laskettelukeskusten tavoin sunnuntaina 22.3.2020.

Center Market Himos on suljettu toistaiseksi."

https://himoslomat.fi/

 

Peurunka, Laukaa

”Lomahaaveet kesään! Kaunis keskisuomalainen luonto, liikuttavat aktiviteetit, hellivät hemmotteluhoidot sekä elämyksellinen ravintolamaailma. Haaveile ja varaa kesän lomasi nyt poikkeukselliseen etuhintaan. Nähdään taas kesällä!  Koodilla PROHAAVE –25% alennus kylpylälomista, min. 2 vrk. Etu saatavilla vain verkkokaupastamme. Varattavissa 30.5. saakka, käytettävissä 1.6.-30.8. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti. Ennakkomaksettava. Katso lisää: https://peurunka.fi/kampanja/kesan-kylpylalomat-nyt-25/ "

"Lahjakortillamme ilahdutat vastuullisesti ja tuet kotimaista palvelua. Voit hankkia lahjakortin verkkokaupastamme ja toimittaa sen myös eteenpäin sähköisesti lahjansaajalle. Lahjakortteja on saatavilla palvelukohtaisesti sekä euromääräisiä, lahjansaaja voi käyttää lahjakortin puolen vuoden sisällä ostopäivästä http://lahjakortti.peurunka.fi/ "

"Myyntipalvelun tavoitat puhelimitse 020 751 601 sekä sähköpostitse peurunka (at) peurunka.fi., supistetuin aukioloajoin. Myös verkkokaupasta voit varata matkan tai palvelun alkaen 31.5. eteenpäin. 

Tasavallan hallituksen linjausten mukaisesti, asiakasturvallisuus sekä henkilöstön turvallisuus huomioiden Peurunka Oy on päättänyt keskeyttää liiketoiminnan toukokuun loppuun, 31.5. saakka. Kaikki kevään tapahtumat on peruttu. Ostettujen lippujen palautuksista voit olla suoraan yhteydessä käyttämääsi lippukauppaan, Tikettiin tai Livetoon, yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Kaikki 18.3.-31.5. väliselle ajalle varatut matkat/tilaisuudet voi perua ilman kuluja ja/tai siirtää tulevaan ajankohtaan. Mikäli kyseessä on ennakkoon maksettu matka, se on siirrettävissä 31.12.2020 saakka. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja palvelemme mahdollisuuksien mukaan tilauksesta myös sulkuajalla. Kuntoutuskurssit ja avoterapiat on peruttu Kelan toimesta 31.5. saakka. Sarjalippujen voimassaolo lakkautetaan toistaiseksi. Voimassaoloaikaa jatketaan sulkuajan jälkeen lakkautetun ajanjakson verran. Muutokset tehdään sarjakortteihin oviemme jälleen avautuessa. ”

Peurunka on hyvinvoinnin keskus, jossa kylpylä on loman kohokohta. Rauhallinen luontoympäristö elämyksineen avautuu hotellin ovelta ja lukemattomat liikuntamahdollisuudet houkuttelevat sinut ylittämään itsesi. Aktiivisen päivän lomassa herkuttelet ravintolamaailmassamme, majoitusta on tarjolla mökeistä hotellihuoneisiin.

http://lahjakortti.peurunka.fi/

https://peurunka.fi/

 

Sokos Hotels, Jyväskylä

”Original Sokos Hotel Alexandra ravintoloineen (Jalo ja Frans & Sandra) ja kokoustoimintoineen suljetaan ti 24.3. alkaen.

Solo Sokos Hotel Paviljonki palvelee toistaiseksi normaalisti. 

Meille on tärkeää, että vieraamme voivat nauttia aamiaisensa turvallisin mielin. Tänä poikkeuksellisena aikana buffetaamiaisemme jää tauolle ja tarjoamme aamiaisemme pussukassa, jonka toimitamme asukkaillemme suoraan huoneeseen.

Myös hotellin ulkopuoliset herkkusuut voivat napata aamiaispussukan mukaan 10 euron hintaan. Aamiainen saatavilla arkisin klo 6.30-10 ja viikonloppuisin 7.30-11. Aamiaispussukoiden tilaukset voitte pirautella vastaanoton numerosta 0201234645

Akuutisti laskevan kysynnän johdosta joudumme sopeuttamaan toimintaamme joissain hotelleissa ja ravintoloissa. Kaikissa avoinna olevissa hotelleissamme voi majoittua edelleen turvallisesti.

Teemme kaikkemme, että hotelliemme ja ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme yksityiskohtaisesti ja valvomme, että ohjeita noudatetaan kaikissa toimipaikoissa.

Tilanteesta johtuen olemme muuttaneet peruutusehtojamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavat varaus- ja peruutusehdot. Peruutusehto koskee kaikkia majoitusvarauksia, jotka on varattu 15.3.-30.4.2020 väliselle ajalle. Voit peruuttaa varauksen kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä. Jos olet jo maksanut majoituksesi, niin palautamme maksamasi ennakkomaksun. Voit myös siirtää varaustasi kuluitta ja varata minkä tahansa ajankohdan 31.12.2020 saakka hotellin saatavuuden mukaisesti. Mikäli haluat muuttaa jo tehtyä varausta, ole yhteydessä Sokos Hotellien myyntipalveluun numeroon 020 1234 600 tai suoraan siihen hotelliin johon varaus on tehty.”

Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista Sokos Hotelsien toimintaan

Sydämellisesti tervetuloa Original Sokos Hotel Alexandraan ja Solo Sokos Hotel Paviljonkiin.

https://www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla

 

Scandic Hotels, Jyväskylä

”Scandicit Jyväskylässä palvelevat toistaiseksi normaalisti. Seuraamme jatkuvasti koronaviruksen COVID-19 kehittymistä maailmassa ja maissa, joissa Scandic operoi. Meille tärkeintä on vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus ja meillä on toimivat mallit, suunnitelmat ja rutiinit nämä saavuttaaksemme. Hotellimme ovat avoinna ja toimivat normaalisti. Teemme kaiken mahdollisen, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi majoittuessaan tai vieraillessaan hotelleissamme.”

"Koronavirustilanteen vuoksi haluamme tarjota mahdollisuuden muuttaa varaustasi joustavasti ja olemme siksi päivittäneet hintojemme muutosehtoja. Ennakkoon maksettuihin varauksiin ajalla 15.3.–14.4. voit siirtää majoituksesi ajankohtaa maksutta aina 31.12.2020 asti. Muutoksen voit tehdä ottamalla yhteyttä varauspalveluumme tai suoraan hotelliin."

Lue lisää Scandic Hotelsien koronavirus-sivustolta

Scandicilla on kaksi hotellia Jyväskylän keskustassa sekä kokous- ja kylpylähotelli Laajavuoren jylhissä maisemissa.

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla

 

Boutique Hotelli Yöpuu, Jyväskylä

"Toimipaikka on suljettu toistaiseksi. Korona-tilanteen jatkuessa olemme pakotettuja Yöpuu Yhtiössä sopeuttamaan toimintaa rajusti ja äkillisesti laskeneen kysynnän vuoksi. Toimipaikkojen sulkemisella varmistamme vastuullisesti niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme terveyden sekä hyvinvoinnin. Teemme nämä toimet hyvin raskain sydämin ja pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti koituvaa haittaa.

Toivomme todella, että pysytte asiakkainamme myös tulevaisuudessa ja pääsemme avaamaan ovemme teille nopeasti.

Nähdään taas pian,

Katriina ja Ari
Yrittäjät

sekä koko Yöpuu Yhtiön henkilökunta"

"Me Yöpuu Yhtiössä paikallisena perheyrityksenä haluamme nyt tarjota suosituimmat lahjakorttimme teille huikein tarjoushinnoin:

Verson aamiainen kahdelle 30€ (ovh 46€)
Yöpuun aamiainen kahdelle 40€ (ovh 56€)
Verso Baari & Keittiössä 3 ruokalajin Kausi-menu kahdelle 60€ (ovh 90€)
Pöllöwaarin 3 ruokalajin Suomi-menu viineineen kahdelle 120€ (ovh 190€)

Kampanja on voimassa 5.4. saakka. Lahjakortit saat ostettua bion linkin kautta. Lahjakortit ovat automaattisesti voimassa 6kk ostopäivästä, mutta pidennämme voimassaoloaikaa toki tarvittaessa."

Hurmaavan Boutique Hotelli Yöpuun jokainen huone on sisustettu eri teemoilla.

https://www.hotelliyopuu.fi/

 

Hotelli Verso, Jyväskylä

"Toimipaikka on suljettu toistaiseksi. Korona-tilanteen jatkuessa olemme pakotettuja Yöpuu Yhtiössä sopeuttamaan toimintaa rajusti ja äkillisesti laskeneen kysynnän vuoksi. Toimipaikkojen sulkemisella varmistamme vastuullisesti niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme terveyden sekä hyvinvoinnin. Teemme nämä toimet hyvin raskain sydämin ja pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti koituvaa haittaa.

Toivomme todella, että pysytte asiakkainamme myös tulevaisuudessa ja pääsemme avaamaan ovemme teille nopeasti.

Nähdään taas pian,

Katriina ja Ari
Yrittäjät
sekä koko Yöpuu Yhtiön henkilökunta"

"Me Yöpuu Yhtiössä paikallisena perheyrityksenä haluamme nyt tarjota suosituimmat lahjakorttimme teille huikein tarjoushinnoin:

Verson aamiainen kahdelle 30€ (ovh 46€)
Yöpuun aamiainen kahdelle 40€ (ovh 56€)
Verso Baari & Keittiössä 3 ruokalajin Kausi-menu kahdelle 60€ (ovh 90€)
Pöllöwaarin 3 ruokalajin Suomi-menu viineineen kahdelle 120€ (ovh 190€)

Kampanja on voimassa 5.4. saakka. Lahjakortit saat ostettua bion linkin kautta. Lahjakortit ovat automaattisesti voimassa 6kk ostopäivästä, mutta pidennämme voimassaoloaikaa toki tarvittaessa."

Hotelli Verson sijaitsee Kauppakadulla, aivan Jyväskylän keskustassa. Erinomaisen sijainnin ansioista löydät Jyväskylän keskeisimmät palvelut suoraan edestäsi. 

https://www.hotelliverso.fi/

 

Hotelli Alba, Jyväskylä

”Etätöissä mutta ei työrauhaa? Varaa etätyöhuone meiltä alk 49,00e / päivä. Eristäytyminen ja tuottava työnteko voi olla haasteellista yhdistää - olisiko tässä rauhallisen etätyön ratkaisu? Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle paras mahdollinen ratkaisu: tarjous voimassa toistaiseksi.”

Hotelli Alba sijaitsee upealla paikalla Jyväsjärven rannalla Jyväskylän keskustan tuntumassa.

https://www.hotellialba.fi/

 

Säynätsalon kunnantalo, Jyväskylä

"Tarvitsetko etätyötilan tai muuten vain pois kotoa tunniksi, pariksi tai päiväksi muutamaksi? Oma työtila 3,75 e/alkava tunti (klo 9-18), asunto 52 e/yö/hlö (klo 18-9). Asunnoissa on työpöytä, verkkoyhteys, keittiö ja kylpyhuone. Myös toimistohuoneita. Pinnat puhdistetaan ennen jokaista vierasta."

Säynätsalon kunnantalo on yksi arkkitehti Alvar Aallon merkittävimmistä töistä, jolla on kansainvälisesti tunnettu asema modernin arkkitehtuurin historiassa. Koronavirustilanteen takia Säynätsalon kunnantalo on suljettu toistaiseksi. Koronavirustilanteen rauhoituttua voi opastettuja vierailuja taas varata. Tee varaus info (at) tavolobianco.com / +358 46 582 1060. Kun koronakriisi on ohi - ehdotamme lisää aktiviteetteja käydessäsi Säynätsalossa! Aallon suosikkimetsät paikallisen luontoystävän ja asiantuntijan kanssa:

https://www.doerz.com/jyvaskyla/muuratsalo?aff=12710&list_id=35

https://www.tavolobianco.com/?page_id=205&lang=fi

 

Hotelli Pihkuri, Viitasaari

”Sulkeudu turvallisesti eristyksiin: kahden hengen huone sisältäen aamiaisen, kevyen luonaan sekä illallisen huoneeseen tuotuna. Lisämaksusta kauppapalvelut, yksityinen sauna varattavissa.

Hinnat:

Kahden hengen huone alkaen 76 € / vuorokausi
Kahden hengen huone vain aamiaisella alkaen 52 € / vuorokausi

Koronalta karussa – rauhallinen etätyöpiste huoneessamme! Mahdollisuus vuokrata päiväksi, vuorokaudeksi tai viikoksi. Hinta sisältää aamiaisen ja kevyen luonaan huoneen ulkopuolelle toimitettuna. Päivävuokra alkaen 50 euroa.

Viikonloppujen etäbilepaketti kahdelle:

Sisältää aamiaisen, yksityissaunan käytön yhden tunnin ajaksi, iltapalan, sekä huoneessa odottavan drinkkitarvikesetin! Etäbilehuoneita mahdollisuus vuokrata perjantaisin ja lauantaisin klo 18-12 väliselle ajalle. Vuokra kahdelle hengelle 160 euroa.”

https://www.pihkuri.fi/

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta