KYSYTTÄVÄÄ?

 

Majoitusliikkeet

#supportlocals

Lähialueesi majoitusliikkeiden hyödyntäminen voi tuoda vaihtelua arkeesi poikkeustilanteessa. Otathan kuitenkin lähilomaa suunnitellessasi huomioon hallituksen suositukset ja valitset lomasi omalla seudullasi ja oman sairaanhoitopiirisi alueella.

 

Varjola, Laukaa

"Myös me Varjolassa elämme jännittäviä aikoja tällä hetkellä tautitilanteen ja sen myötä tulleiden epävarmojen aikojen suhteen. Voit tukea suomalaista matkailuyritystä ostamalla Varjolan lahjakortin, jonka voit käyttää sitten kun ajat ovat paremmat."

"Kesäkuun alusta alkaen avaamme toimintaamme vähitellen, jolloin majoitustilat ovat saatavilla sekä myös saunoja ja ohjelmapalveluja on mahdollista varata. 

1.-18.6. toimimme tilauksesta, eli palvelumme ovat tarjolla vain etukäteisvarauksesta."

Bistro Sylvi avautuu juhannuksena pe 19.6.
Avoinna kesäkuussa viikonloppuisin pe-su 19-21.6. ja 26.-28.6. La klo 12.20 ja su klo 12-16. 
Heinä-/elokuussa 1.7.-30.8. ajalla ke-la klo 12-20 ja su klo 12-16. 

"1.-18.6. ajalla majoitukseen sisältyy aamiainen, jota sovitellaan tilanteen mukaan, joko ravintolassa tarjottuna tai aamiaispakettina huoneeseen toimitettuna. Juhannuksesta alkaen todennäköisesti aloitamme tarjoamaan aamiaisen ravintolassa."

Varjolassa koet elämyshetken tai koko päivän vauhdikkaasti seikkaillen tai mukavasti tunnelmoiden. Ohjelmapalveluiden laaja valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin. Varjolan tilan huoneissa sinun ei tarvitse valita hotellin laadun tai maaseudun luonnon välillä, sillä Varjolassa saat molemmat.

Varjolan lahjakorttikauppaan tästä

https://www.varjola.com/

 


Koto Hotelli, Pihtipudas

"Meillä on mahdollista yöpyä täysin ilman ihmiskontaktia: avainten luovutus ja uloskirjaus voidaan hoitaa täysin omaehtoisesti avainautomaatin avulla ja maksut voidaan suorittaa verkkomaksuina. Aamiaiset ja juomat voidaan toimittaa huoneen jääkaappiin."

”Kun moni asia on nyt siirrettävä tulevaisuuteen, on hyvä olla jotakin, jota odottaa. Siksi teimme Koto Hotellin omat lahjakortit. Ostamalla netistä lahjakortin voit antaa jollekulle mukavaa odotettavaa. Meillä on toistaiseksi kaksi erilaista korttia: toisella voit lahjoittaa hotellielämyksen eli majoitus- ja ravintolapalveluja, toisella aikaa biljardin pelaamiseen. Löydät kortit linkin takaa nettisivultamme. Kun kortti on maksettu, saat sen liitetiedostona sähköpostiisi. Voimme myös pienestä maksusta lähettää lahjakortin postitse.”

"Maanantaina 1.6. Koto Hotellissa voi nauttia paitsi Koto Bistron avaamisesta myös upouuden terassimme käyttöönotosta ja Ritva Purasen taiteesta. Kokkimme Mikko aloittaa työt heti aamulla ja loihtii tarjolle pientä suolaista ja makeaa. Koton kesäterassilla on tietenkin myös hyvä valikoima viilentäviä juomia. Ovet ovat auki klo 12–22, joten tervetuloa! Toiminnan käynnistämisessä samoin kuin normaaliaikanakin noudatamme Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n ohjeita teidän ja meidän turvallisuuden takaamiseksi."

Koto Hotelli on pieni, 13-huoneinen hotelli rauhallisella paikalla Nelostien varressa Pihtiputaalla.

https://www.kotohotel.fi/fi

https://www.facebook.com/kotohotellipihtipudas

https://www.instagram.com/kotohotelli/


Karkausmäen Kammari, Kinnula

"Kodikasta majoitusta luonnon helmassa lähellä Salamajärven kansallispuistoa."

"Karkausmäen lahjakortit ostettavissa verkkokaupasta. Majoitusta, saunaelämyksiä, hemmottelua! Käy nappaamassa omasi!"

Karkausmäen Kammari tarjoaa viihtyisää majoitusta nykyaikaisin mukavuuksin Keski-Suomen Kinnulassa.

www.karkausmaenkammari.net

 

Majoitus & Kalastus Vonkale, Äänekoski

Vonkaleen tekemät vieraiden turvallisuuden varmistavat muutokset.

"Olemme kuulleet useilta tahoilta, että yleisillä laavuilla ja grillipaikoilla riittää trafiikkia. Haluamme Vonkaleen osalta edesauttaa paikkakuntalaisten perheiden turvallista ajanviettoa ulkoilmassa. Tarjoamme siis Vonkaleen laavua polttopuineen veloituksetta käyttöönne. Koronaviruksen vuoksi tartuntariskiä ehkäistäksemme olemme poistaneet laavulta kahvipannun ja lettupannun. Halutessanne voitte samalla reissulla tutustua laavun kautta kulkevaan pieneen luontopolkuumme.

Soittamalla numeroon 044 304 9458 tai tiedustelemalla asiaa Facebookin kautta voitte varata laavun käyttöönne puoleksi päiväksi (aamuvuoro klo 8-15 ja iltavuoro klo 15-20).

Pidetään huolta toisistamme.”

Majoitus & Kalastus Vonkale Oy tarjoaa täyden palvelun opastettuja kalastusmatkoja Keiteleellä ja lähijärvillä. Voit myös varata jonkin muun luontoaktiviteetin. Yritys tarjoaa myös mökkimajoitusta.

https://www.vonkale.fi/

 

Villa Tuuliniemi, Muurame

"Perheelle ihanteellinen paikka olla eristyksessä muista luonnon rauhassa. Ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetusta loma-asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen asumiseen. Kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö (ruokailuastiasto 8:lle), pyykinpesukone ja langaton internet. Muuramen kaupat, apteekki ja posti vain 3.5km päässä."

"Suljimme kohteemme Booking.comissa toistaiseksi koronasta johtuen. Avaamme kohteen kun korona tilanne selkeytyy, jotta emme saa turhia varauksia ja peruutuksia sitä kautta.

Varaukset toistaiseksi suoraan puhelimitse tai maililla."

"Loppusiivousmaksu lisätään toistaiseksi kaikkiin uusiin varauksiin koronan takia"

http://www.tuuliniemi.fi/

 

Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi

”Kesäkuun alusta taas ravintolapalvelut aukeavat, jolloin iglumajoituksen voi ostaa myös hemmottelupaketilla, johon kuuluu sauna ja kolmen ruokalajin menu.”

https://www.revontuli.fi/fi/majoitus/lasikattoiglut/

"Revontulen lahjakortteja saatavilla nyt huikein alennetuin hinnoin!

-Majoituslahjakortit lasi-igluissa -30 %
-Kahden hengen hemmottelulomat lasi-igluissa alk. 299 € (norm. 359 €)
-Kolmen ruokalajin Revontuli Menu kahdelle 70 € (norm. 84 €)
-Kaksi avointa saunailtaa yhden hinnalla
-Keilaus tunniksi, sis. keilakengät 20 € (norm. 35 €)
-Hohtokeilaus tunniksi, sis. keilakengät 25 € (norm. 40 €)

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Katso myös majoitustarjoukset: https://www.revontuli.fi/fi/ajankohtaista/lomaile-turvallisesti-pandemia-aikana/"

"Revontulen lomamökeissä tai lasi-igluissa voit majoittua kontaktivapaasti. Majoituksen voit maksaa ennakkoon netissä ja avaimen noutopaikka voidaan sopia puhelimitse etukäteen. Aamiainen toimitetaan huoneesi jääkaappiin ennen saapumistasi. Iglumajoittujille luontoretki valokuvauksella kaupan päälle."

"1.6. alkaen Revontuli Bowling Dinerissa pääsee taas keilaamaan! Avaamme keilahallin virustilanne sekä asiakkaidemme turvallisuus huomioon ottaen; toistaiseksi vain joka toinen rata on käytössä, ja radoilla on tarjolla keilapallojen puhdistusvälineet. Tervetuloa taas keilaamaan!"

Revontulessa vietät loman lomamökissä, hotellissa tai lasi-iglussa. Revontulessa on myös useita vaihtoehtoja aktiviteeteiksi.

Revontulen Juhannus 2020

Lomakeskus Revontuli: Lomaile turvallisesti pandemia-aikana 

Revontulen lahjakorttikauppaan tästä.

revontuli.fi/fi 

 

Feels like Home Oy, Jyväskylä

"Majoitu turvallisesti Feels like Home Oy:n korkeatasoisissa huoneistoissa. Käytössä antibakteeriset, ympäristöystävälliset puhdistusaineet!"

https://www.feelslikehomeoy.fi/


Ränssin Kievari, Jyväskylä

"Turvallista yksilöllistä majoitusta."

Ränssin Kievarin majoituspalvelut sijaitsevat järven rannassa, mahtavassa maalaismaisemassa.

www.ranssinkievari.fi/

HimosLomat, Jämsä

"Varaa mökki Himokselta ja hengähdä lähellä luontoa perheen kanssa. Valitse vaikkapa ulkoporealtaallinen huvila, niin pienikin irtiotto kotiympyröistä piristää melkoisesti! 

Vallitsevan tilanteen vuoksi Himoksen palveluihin on tullut lyhyellä varoitusajalla useita muutoksia, mutta HimosLomien majoitustoiminta jatkuu edelleen normaalisti. Reagoimme aktiivisesti mikäli tilanne tai viranomaismääräykset vaativat. Katso lisätiedot HimosLomien nettisivuilta."

"HimosLomien majoitustoiminta jatkuu edelleen normaalisti. Muihin palveluihimme on tullut muutoksia koronaepidemian vuoksi."

https://himoslomat.fi/

 

Peurunka, Laukaa

”Lomahaaveet kesään! Kaunis keskisuomalainen luonto, liikuttavat aktiviteetit, hellivät hemmotteluhoidot sekä elämyksellinen ravintolamaailma. Haaveile ja varaa kesän lomasi nyt poikkeukselliseen etuhintaan. Nähdään taas kesällä!  Koodilla PROHAAVE –25% alennus kylpylälomista, min. 2 vrk. Etu saatavilla vain verkkokaupastamme. Varattavissa 30.5. saakka, käytettävissä 1.6.-30.8. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti. Ennakkomaksettava. Katso lisää: https://peurunka.fi/kampanja/kesan-kylpylalomat-nyt-25/ "

"Lahjakortillamme ilahdutat vastuullisesti ja tuet kotimaista palvelua. Voit hankkia lahjakortin verkkokaupastamme ja toimittaa sen myös eteenpäin sähköisesti lahjansaajalle. Lahjakortteja on saatavilla palvelukohtaisesti sekä euromääräisiä, lahjansaaja voi käyttää lahjakortin puolen vuoden sisällä ostopäivästä http://lahjakortti.peurunka.fi/ "

"Tasavallan hallituksen linjausten mukaisesti, asiakasturvallisuus sekä henkilöstön turvallisuus huomioiden Peurunka Oy on päättänyt keskeyttää liiketoiminnan toukokuun loppuun, 31.5. saakka. Kaikki kevään tapahtumat on peruttu. Ostettujen lippujen palautuksista voit olla suoraan yhteydessä käyttämääsi lippukauppaan, Tikettiin tai Livetoon, yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Kaikki 18.3.-31.5. väliselle ajalle varatut matkat/tilaisuudet voi perua ilman kuluja ja/tai siirtää tulevaan ajankohtaan. Mikäli kyseessä on ennakkoon maksettu matka, se on siirrettävissä 31.12.2020 saakka. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja palvelemme mahdollisuuksien mukaan tilauksesta myös sulkuajalla. Kuntoutuskurssit ja avoterapiat on peruttu Kelan toimesta 31.5. saakka. Sarjalippujen voimassaolo lakkautetaan toistaiseksi. Voimassaoloaikaa jatketaan sulkuajan jälkeen lakkautetun ajanjakson verran. Muutokset tehdään sarjakortteihin oviemme jälleen avautuessa. ”

"Olemme avoinna 29.6. alkaen rajoitetusti. Avaamme palveluitamme asteittain tilanteen etenemistä seuraten ja asiakkaiden sekä henkilöstön turvallisuus huomioiden. Majoituspalvelut ovat saatavilla kuitenkin jo 1.6. alkaen. Kylpylä, ravintolat sekä liikuntapalvelut avautuvat 29.6. supistetulla tarjonnalla sekä aukioloajalla. Kuntoutuskurssit ja avoterapiat on peruttu 2.8. saakka. Verkkokauppa palvelee kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Voit tehdä lomavarauksesi verkossa haluamanasi ajankohtana. Asiakaspalvelumme on kiinni 21.5. - 31.5., myyntipalvelun tavoitat jälleen 1.6. alkaen puhelimitse 020 751 601 sekä sähköpostitse, peurunkapeurunka.fi."

Peurunka on hyvinvoinnin keskus, jossa kylpylä on loman kohokohta. Rauhallinen luontoympäristö elämyksineen avautuu hotellin ovelta ja lukemattomat liikuntamahdollisuudet houkuttelevat sinut ylittämään itsesi. Aktiivisen päivän lomassa herkuttelet ravintolamaailmassamme, majoitusta on tarjolla mökeistä hotellihuoneisiin.

http://lahjakortti.peurunka.fi/

https://peurunka.fi/

 

Sokos Hotels, Jyväskylä

”Original Sokos Hotel Alexandra ravintoloineen (Jalo ja Frans & Sandra) ja kokoustoimintoineen on suljettu ti 24.3. alkaen.

Solo Sokos Hotel Paviljonki palvelee normaalisti. Ravintola Trattoria Aukio on suljettu toistaiseksi.

Meille on tärkeää, että vieraamme voivat nauttia aamiaisensa turvallisin mielin. Tänä poikkeuksellisena aikana buffetaamiaisemme jää tauolle ja tarjoamme aamiaisemme pussukassa, jonka asukkaat voivat hakea aamiaissalista. Myös hotellin ulkopuoliset herkkusuut voivat napata aamiaispussukan mukaan 10 euron hintaan. Aamiainen saatavilla arkisin klo 6.30-10 ja viikonloppuisin 7.30-11. Aamiaispussukoiden tilaukset voitte pirautella vastaanoton numerosta 0201234645.

Tilanteesta johtuen olemme muuttaneet peruutusehtojamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavat varaus- ja peruutusehdot. Peruutusehto koskee kaikkia majoitusvarauksia, jotka on varattu 15.3.-31.5.2020 väliselle ajalle. Voit peruuttaa varauksen kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä. Jos olet jo maksanut majoituksesi, niin palautamme maksamasi ennakkomaksun. Voit myös siirtää varaustasi kuluitta ja varata minkä tahansa ajankohdan 31.12.2020 saakka hotellin saatavuuden mukaisesti. Mikäli haluat muuttaa jo tehtyä varausta, ole yhteydessä Sokos Hotellien myyntipalveluun numeroon 020 1234 600 tai suoraan siihen hotelliin johon varaus on tehty.

Poikkeuksellinen peruutusehto koskee myös yksittäisiä isoja tapahtumia, jotka peruuntuvat koronavirus COVID-19 rajoitustoimenpiteistä johtuen, esimerkiksi isot festivaalit, konsertit tai urheilutapahtumat. Näiden isojen tapahtumien osalta sallimme ennakkoon maksetun varauksien siirtämisen jollekin toiselle ajankohdalle, tapahtuman seuraavan vuoden ajankohdalle saatavuuden mukaisesti tai varauksen kuluttoman peruutuksen, mikäli varauksen alkuperäinen majoitusajankohta on viimeistään 31.7.2020.”

”Meillä on tilaa ja turvallista – tervetuloa myös pidemmäksi aikaa!
Tarvitsetko tilapäistä majoitusta esimerkiksi remontin tai viivästyneen kodin valmistumisen vuoksi? Tai rauhallista tukikohtaa etätöihin? Tarjoamme nyt mahdollisuutta majoittua Solo Sokos Hotel Paviljongissa pidemmäksi aikaa erityisen edulliseen hintaan."

”Päivähuone tarjoaa oman hetken ja oivat puitteet etätöihin tai lepoon rauhallisessa hotellissa. Tarjoamme nyt mahdollisuutta varata päivähuoneen klo 7-18 väliseksi ajaksi Solo Sokos Hotel Paviljongista erityisen edulliseen hintaan.

Tarjous voimassa 30.6.2020 asti.
Päivähuone alk. 69 € / 1-2hh
Hintaan sisältyy:
- Päivähuoneen käyttö klo 7.00-18.00
- Vedenkeitin ja kahvin/teen valmistusmahdollisuudet huoneessa
- Langaton internetyhteys

Päivähuoneesta saa S-Etukortilla Bonusta tai S-Cardilla S-pisteitä.”

Lue lisää edullisesta viikkomajoituspaketista.

Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista Sokos Hotelsien toimintaan

Sydämellisesti tervetuloa!

https://www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla

 

Scandic Hotels, Jyväskylä

”Jyväskylän Scandic- hotelleista keskustassa sijaitseva Scandic Jyväskylä Station palvelee normaalisti. Ravintola Colonial on suljettu toistaiseksi. Scandic Laajavuori ja Scandic Jyväskylä City ravintola- ja kokouspalveluineen ovat suljettu toistaiseksi. 

Seuraamme jatkuvasti koronaviruksen COVID-19 kehittymistä maailmassa ja maissa, joissa Scandic operoi. Meille tärkeintä on vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus ja meillä on toimivat mallit, suunnitelmat ja rutiinit nämä saavuttaaksemme. Hotellimme ovat avoinna ja toimivat normaalisti. Teemme kaiken mahdollisen, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi majoittuessaan tai vieraillessaan hotelleissamme.” 

”Näiden poikkeuksellisten aikojen keskellä saatat kaivata vaihtelua kotitoimistolle tai uutta inspiroivaa ympäristöä. Tarjoamme nyt tähän tilanteeseen mahdollisuuden vuokrata työpäiväksi rauhaisa hotellihuone WiFi-yhteydellä. Voit vuokrata huoneen työtilaksi hintaan 65 €/päivä tai työviikoksi hintaan 295 €.
Hintaan sisältyy
- Hotellihuone vapaassa käytössä arkisin klo 8–18
- Internetyhteys
- Vastuullisesti tuotettua kahvia ja teetä
- Raikasta Scandic-vettä”

"Scandic Laajavuori: Avaamme jälleen 1.6. - toivottavasti näemme pian!"

Lue lisää Scandic Hotelsien koronavirus-sivustolta

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla

 

Hotelli Alba, Jyväskylä

”Vaikeasta tilanteesta huolimatta – Tervetuloa meille Finlandia Hotelli Albaan. Tällä hetkellä koronaepidemian ajan palvelemme supistetusti hotellissa ja ravintolassamme ja olemme nostaneet hygieniatasomme mahdollisimman korkealle. Tarkista ajantasaiset aukioloajat verkkosivuiltamme.

Keittiömme on suljettu, aamiainen tarjolla hotellin asukkaille take away-tyylisesti. Ravintolamme baari / kahvila palvelee vain take away- tyylisesti. Ravintola suljettu 31.5 asti.
Myyntipalvelumme palvelee sähköposti- ja puhelin tiedusteluihin hotellin aukioloaikojen puitteissa.
Epävakaan tilanteen vuoksi majoitusvarausten osalta suosittelemme varaamaan majoituksen meiltä suoraan ja peruutusoikeudella info (at) hotellialba.fi tai nettivarauksena www.hotellialba.fi – palvelemme myös puhelimitse 014636311”

"Iloisia uutisia Albasta! Avaamme 1.6. klo 16 Alban ravintolan ja terassin sekä hotelli palaa normaaliaikatauluun, avoinna myös viikonloput!"

Hotelli Alba sijaitsee upealla paikalla Jyväsjärven rannalla Jyväskylän keskustan tuntumassa.

https://www.hotellialba.fi/

 

Säynätsalon kunnantalo, Jyväskylä

"Verkkokauppamme on nyt avattu. Sieltä voit ostaa turvallisesti itselle tai lahjaksi avoimen pääsylipun & opastuksen, majoituksen kunnantalon asunnossa/vierashuoneessa tai jopa kokonaisen Aalto-elämyksen. Käyttöpäivämäärä on avoin, joten lipun/elämyksen voi käyttää ja nauttia koska tahansa. Kiitos tuestasi!
Kaikista ennen toukokuuta tehdyistä ostoista -20% alennus."

Säynätsalon kunnantalo on yksi arkkitehti Alvar Aallon merkittävimmistä töistä, jolla on kansainvälisesti tunnettu asema modernin arkkitehtuurin historiassa.

Säynätsalon kunnantalo ja kahvila aukeavat 1.6.
Kunnantalo on avoinna kesäkuun alusta alkaen seuraavasti:
Ma-Pe 14-16
La-Su 12-15.

Opastus kaikkina päivinä klo 14.00-14.30. Muina aikoina tilauksesta. Tee varaus info (at) tavolobianco.com / +358 46 528 1060.

Kahvila avoinna 1.6. alkaen seuraavasti:
Ma-Pe klo 8-17
La 10-16
Su 11-16

Muuta tekemistä lähistöllä:
https://www.doerz.com/jyvaskyla/muuratsalo?aff=12710&list_id=35

https://www.tavolobianco.com/?page_id=205&lang=fi

 

Hotelli Pihkuri, Viitasaari

”Sulkeudu turvallisesti eristyksiin: kahden hengen huone sisältäen aamiaisen, kevyen luonaan sekä illallisen huoneeseen tuotuna. Lisämaksusta kauppapalvelut, yksityinen sauna varattavissa.

Hinnat:

Kahden hengen huone alkaen 76 € / vuorokausi
Kahden hengen huone vain aamiaisella alkaen 52 € / vuorokausi

Koronalta karussa – rauhallinen etätyöpiste huoneessamme! Mahdollisuus vuokrata päiväksi, vuorokaudeksi tai viikoksi. Hinta sisältää aamiaisen ja kevyen luonaan huoneen ulkopuolelle toimitettuna. Päivävuokra alkaen 50 euroa.

Viikonloppujen etäbilepaketti kahdelle:

Sisältää aamiaisen, yksityissaunan käytön yhden tunnin ajaksi, iltapalan, sekä huoneessa odottavan drinkkitarvikesetin! Etäbilehuoneita mahdollisuus vuokrata perjantaisin ja lauantaisin klo 18-12 väliselle ajalle. Vuokra kahdelle hengelle 160 euroa.”

https://www.pihkuri.fi/

 

Huvilaranta Oy, Multia

"Kolme täysin varusteltua vuokramökkiä Multialla, yksi mökeistä esteetön. Frisbeegolfrata vapaassa käytössä. Mökit ovat 6-8 hengen mökkejä."

www.huvilaranta.fi

 

Villa Paasirinne majoituspalvelut ja luontoelämykset, Toivakka

”Tule turvalliselle lomalle viihtymään ja virkistymään unelmien lomakohteeseen. Yksittäinen lomakohde lähellä Toivakan kuntapalveluja ja Jyväskylää. Lomallasi voit nauttia lomakohteen palveluista Leppäveden rannalla, sekä seurata kauniin luonnon heräämistä kesän kauneuteen pihapiirissä. Linnut on palannut pesäpaikoille ja Leppävesi lainehtii vapaana. Veneet ovat valmiina, odottavat soutajaa ja kalat järvessä noutajaa. Tutustu kohteeseen ja valitse itsellesi sopiva kohde ja pyydä tarjous.”

"Majoitustarjous Villa Paasirinteessä:
Majoitus Villa Paasirinteen A kohteessa -10% ja Villa Paasirinne B kohteesta – 10 %. Villa Paasirinne tarjoaa kotisivujen kautta varanneille 10% alennuksen normaalihintaisesta majoituksesta Villa Paasirinne A:ssa ja B -kohteessa ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Toivakan maisemiin Keski-Suomen sydämeen, Jyväskylän kupeeseen. Alennus on voimassa 30.5.2020 saakka."

https://villapaasirinne.fi

 

Riihivuoren Lomakylä, Muurame

"Mökit ovat varattavissa, kokoontumis- ja henkilömääräohjeistuksien mukaan."

https://www.riihivuorenlomakyla.fi/

 

Taulun Kartano, Kankainen

”Tule viettämään juhannusta kartanossa täysihoidolla, majoittuen kauniissa, yksilöllisissä vierashuoneissa ja osallistu kesäiseen ohjelmaan, joka koostuu juhannusperinteistä ja ulkoiluaktiviteeteista. Tai vain lepäile ja nauti tunnelmasta ja kesästä.

Juhannusaaton illanvietossa nautitaan kesäinen, runsas maalaismenu. Pannaan jalalla koreasti nostalgisen hanurimusiikin tahtiin. Jälkiruuaksi muurinpohjalettujen paistoa. Juhannusvieraita kartanolle otetaan rajoitettu määrä ja noudatamme palvelujen tuottamisessa turvallisuusohjeistusta tilanteen mukaan. Tarjoilutilat ovat tilavat ja vieraiden pöytien sijoittuminen väljää.

Varaukset myynti (at) acravintolat.fi tai puhelimitse 0207353400.
Illanviettoon ja illallisille on mahdollista tehdä pöytävaraus ilman pakettia. Hinta on 65 euroa / henkilö.”

Ravintola aukeaa 1.6. Majoituspalvelut ovat käytettävissä.

https://taulunkartano.fi/juhannuspaketti/

 

Hiekkarannan Lomat, Kannonkoski

"Hiekkarannan tasokkaissa loma-asunnoissa majoitut rauhalisessa ympäristössä mansikkatilan yhteydessä sekä useiden järvien ja laajojen metsien syleilyssä. Keski-Suomen lähimetsät tarjoaakin erityisen hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen sekä marjastukseen ja sienestykseen. Mansikka-aikaan voit poimia mansikoita pellosta ja pistää suun makeaksi."

www.hiekkarannanlomat.fi
https://www.youtube.com/watch?v=ZZSRKRxTk58
info (at) hiekkarannanlomat.fi

 

Huvilaranta, Multia

"Lähimatkailua Keski-Suomessa Multialla ympärivuotisissa täysin varustelluissa huviloissa. Frisbeegolfrata lomalaisten vapaassa käytössä. Kalastusta kesällä, talvella hiihtoa ja luistelua jäällä sään salliessa."

www.huvilaranta.fi/
info (at) huvilaranta.fi

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta