KYSYTTÄVÄÄ?

 

 

Ravintolat & kahvilat

#supportlocals

Kaipaatko lempiravintolasi makuja tai haluaisitko tilata vaikkapa lempiteetä kotiisi? Saat noudettua monesta ravintolasta esimerkiksi lounaan takeaway-annoksena. Tarkista myös lempikahvilastasi, voitko hakea herkut mukaasi. Tutustu myös erilaisiin kotiinkuljetuspalveluihin, jos suosikkisi sattuisi löytymään listoilta! 


Ravintsemisliikkeet aukeavat jälleen 1.6. Alustavan tiedon mukaan näiden rajoitusten mukaisesti:

Ravitsemisliikkeiden velvollisuus on huolehtia riittävästä pintojen puhdistamisesta. Ravitsemisliikkeillä on myös velvollisuus järjestää tilansa ja palvelukäytäntönsä siten, että asiakkaat eivät altistu taudin leviämiselle. Ravitsemisliike ei saa sijoittaa asiakkaita tai seurueita liian lähelle toisiaan ja asiakkailla täytyy olla oma istumapaikka pöydän tai tason ääressä, ruoan ja juoman noutaminen tiskiltä on kuitenkin sallittua. Asiakkaat eivät saa annostella itse ruokiaan ja juomiaan buffetpöydästä. Asiakkaiden yhtäaikainen määrä ravitsemisliikkeen sisällä on rajoitettu puoleen normaalista asiakasmäärästä. 

1.6. alkaen ravitsemisliikkeet saavat olla auki klo 6-23. Anniskeluaika ravitsemisliikkeissä on klo 9-22. 

  

Wolt

Ravintolaruuan kotiinkuljetukseen tarkoitettu sovellus Wolt toimii Keski-Suomen kunnista Jyväskylässä. Voit tukea sovelluksesta löytyvää lempiravintolaasi tilaamalla ruuan kotiinkuljetettuna. Turvallisuuden takaamiseksi tilauksesi jätetään ovelle. Otathan ”jätä ovelle” -toiminnon pois päältä vain todella hyvästä syystä.

App Storeen tästä

Google Play Kauppaan tästä

Foodora

Ravintolaruuan kotiinkuljetukseen tarkoitettu sovellus Foodora toimii Keski-Suomen kunnista Jyväskylässä. Voit tukea sovelluksesta löytyvää lempiravintolaasi tilaamalla ruuan kotiinkuljetettuna. Haluatko tilauksesi jätettävän oven ulkopuolelle? Foodora pyytää kirjoittamaan osoitetietojen yhteyteen toiveen tilauksen jättämisestä oven ulkopuolelle, jos on itse karanteenissa tai haluaa välttää kontaktia lähettikumppanin kanssa.

App Storeen tästä

Google Play Kauppaan tästä


ResQ Club

Muutamalla keskisuomalaisella paikkakunnalla toimiva ResQ Club –sovellus myy ravintoloiden ja ruokakauppojen hävikkiruokaa. Palvelussa on myytävänä esimerkiksi aterioita, välipaloja ruokakasseja. Tuotteet ostetaan suoraan sovelluksessa ja noudetaan itselle sopivaan aikaan.

App Storeen tästä

Google Play Kauppaan tästä

 

Toivola, Jyväskylä

"Toivola on auki ma-pe 10.30-14.00 (take-away ja kotiinkuljetus). Take-away lounaan voit tilata etukäteen soittamalla ravintolaan (ravintolan aukioloaikoina) p. 0444910060." Toivolasta voi tilata myös isomman satsin ruokaa kerralla kotiinkuljetuksella.

"Toimitamme lounaat keskusta-alueella veloituksetta työpaikalle tai kotiisi. Saadaksesi kuljetuksen, tilaus tulee tehdä edellisenä päivänä klo 14 mennessä. Lounaat toimitetaan seuraavana päivänä klo 11-13 välillä. Maksu toimituksen yhteydessä kortilla, e-passilla tai Eazybreakilla.”

 

Toivolassa pääsee 1.6. alkaen syömään myös paikan päällä.

Toivolan Vanhalla Pihalla sijaitsevan Toivolan seuraavien viikkojen menun löydät Toivolan nettisivuilta.

www.toivola.info


Ravintola Pappilan Taverna, Keuruu

"Ravintola Pappilan Tavernan herkkuja voit nauttia toistaiseksi ainoastaan noudettuna tai kuljetuksella! Nyt voit maksaa lounaan, pizzaperjantain pizzat tai wingsit ja burgerit verkkokauppamme kautta ja noutaa ruoat kassalta. Onnistuu myös toimitus kotiovelle ilman kontaktia kun maksat ruoat verkossa. Muista aina myös soittaa ja sopia tilauksesta onnistuuko ja kellonajasta 044 371 2531. Verkkokaupasta myös lahjakortteja tai valmiiksi maksetut lounaat toimitettuna ikäihmisille. Voit myös ilahduttaa itseäsi tai läheistäsi erilaisilla leivonnaisilla. Kysy lisää Pappilan Tavernasta."

 "Voit noutaa lounaan ja muut herkut myös ilman etukäteistilausta tai halutessasi tilata verkkokaupastamme.

"Lahjakortteja voimme postittaa kahden ravintolamme ravintolapalveluihin, Keuruun vanhaan pappilaan ja Pappilan Tavernaan, Siipirataslaiva Elias Lönnrotin risteilyille, ja Pappilan Pakopeleihin.”

"Ihanaa! 1.6.2020 pääsemme vihdoin nauttimaan herkullisista hetkistä paikanpäällä!"

Pappilan vanhassa kivinavetassa Keuruulla toimiva tunnelmallinen ravintola Pappilan Taverna tarjoaa herkullista lounasta, a la cartea ja kahvilaherkkuja.

Verkkokauppa: https://verkkokauppapappilanpidot.webnode.fi/
facebook.com/ravintolapappilantaverna
www.pappilantaverna.fi


Osuuskauppa Keskimaan ravintolat

”Hae ja herkuttele – takeaway Keskimaalla!

Ravintola Revolution sekä pikaruokaravintolat Hesburger Sokkari ja Hesburger Seppälä laajennettuna Pizza Buffan noutopitsa -palvelulla toimivat toistaiseksi take away -ravintoloina lyhennetyillä aukioloajoilla. Ruokakaupassa käynnin sijaan voit tilata ja noutaa ruoan ravintolasta fyysisten kontaktien minimoimiseksi.

Takeaway-ruoka on terveellistä ja turvallista koronatilanteesta huolimatta – noudatamme Ruokaviraston ja THL:n ohjeistuksia. Tämänhetkisen tiedon mukaan COVID-19 ei tartu ruoan eikä elintarvikkeiden välityksellä.

Lisätietoa ravintoloista ja ohjeet takeaway- annosten tilaamiseen:

https://www.s-kanava.fi/web/keskimaa/takeaway

"Avaamme kesäkuun alusta osan ravintoloista ja kaikkien ABC-liikennemyymälöiden ravintolapalvelut. Tehostetut turvallisuustoimet ja -järjestelyt mahdollistavat turvallisen asioinnin ja työskentelyn toimipaikoissa. 

1.6.2020 avattavia ravintoloita ovat Amarillo, Revolution, Hesburger, Sokos ja Seppälä, Presso Seppälä sekä Trattoria Aukio."

 

Miriam's, Jyväskylä

"Tarjoamme nyt ilmaisen toimituksen 500 m säteelle kahvilastamme! Tilaukset kahvilalta puh. 044 971 2032."

"Hei kaikki arvoisat Miriam’sin asiakkaat! La 28.3. lähtien kahvilastamme myydään tuotteita ainoastaan mukaan.
Haluamme yrityksenä toimia vastuullisesti ja turvallisesti, sekä kunnioittaa hallituksen päätöstä.
Toimitamme myös tuotteita kotiin sekä esimerkiksi työpaikoille. Tilauksia voi tehdä myös verkkokaupan kautta.
Lämpimästi tervetuloa Take away -ostoksille arkisin 8-17 ja la 9-16! Tilaukset puhelimitse kahvilalle 044-9712032."

”Tiesithän, että Miriam'sin valikoimasta löytyy myös erilaisia lahjakortteja. Perinteisen lahjakortin lisäksi meiltä saa Herkkuhetki kahdelle tai salaattikestit kahdelle -lahjakortteja! Perinteinen lahjakortti on voimassa vuoden, herkkuhetki- ja salaattilahjakorteissa ei ole määräaikaista voimassaoloaikaa.”

Miriam'sin kahvila on pullollaan ihania käsin leivottuja konditorian herkkuja, leivonnaisia ja ihania salaatteja.

https://www.miriams.fi/

 

Café Alvar, Jyväskylä

"Meiltä on kysytty, että miten meidän toimintaa voisi tukea niin, että ruoka menisi jollekin tarvitsevalle. Yksi ajatus johti toiseen ja saatiin aikaan tällainen kunnon kampanja! Asuit sitten lähellä tai kaukana, niin voit tästä päivästä lähtien tilata joko pelkästään hyväntekeväisyysmielessä tai halutessasi lisätä omaan tilaukseesi valitsemallasi summalla 5€ / 10 € / 20 € hyväntekeväisyysannoksen. Paikan päällä maksaessa kampanjaan osallistuminen on myös mahdollista samalla kun käyt noutamassa ennakkotilauksesi! Mannerheimin lastensuojeluliitto hoitaa jakelun eteenpäin tarvitseville."

"Kasvisruokia lisätty tilausruokavalikoimaan asiakkaiden toiveesta reilusti ja pieniä muutoksia nouto- ja toimituspäiviin tehty. Luethan noutopäivät huolellisesti Cafe Alvarin Facebook-sivuilta tai kysy sähköpostilla.

Pyrimme tarjoamaan tässä poikkeustilanteessa kohtuuhintaista perusruokaa valmiiksi tehtynä. Arjen helpottamisen ohessa pääset tukemaan jopa kahta paikallista pienyrittäjää ja heidän työntekijöitään, sillä kuljetuspalvelua hoitaa Taksi 15 Oy. Tilaukset viimeistään 2 arkipäivää ennen noutoa klo 14:00 mennessä.

Pienempi annoskoko vuokaruoissa aina 2-3 henkilölle, isompi 3-5 henkilölle ruokahalusta riippuen. Litra soppaa riittänee kahdelle. Tilaa haluamasi määrä! Ruoat säilyvät vähintään kolme päivää ja kaikki on tarvittaessa myös pakastettavissa. Sämpylöitä on tilattu meiltä paljon, tuoreet sämpylät ruokien mukaan 0,50 € / kpl. 
Tilaukset ensisijaisesti sähköpostitse: cafealvar (at) gmail.com (puhelin: 0443213956). Noudettavien tuotteiden maksu paikan päällä.

Mikäli haluat maksaa etukäteen tai tilaat myös kuljetuksen, laskutamme tilauspäivänä sähköpostilaskulla, joka tulee maksaa tilausvuorokauden aikana. Laskutusta ja/tai toimitusta varten ilmoitathan sähköpostiosoitteen lisäksi myös kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Nouto tapahtuu terassin ovesta (etupihalta katsottuna talon oikealla seinustalla), jotta voimme välttää turhia kontakteja."

Café Alvarista löydät herkullisten leivonnaisten, kakkujen ja tilaustuotteiden lisäksi ihanan lounaan. Tarkista ruokalista esimerkiksi sähköpostilla tai Facebookista:

https://www.facebook.com/Cafe-Alvar-278892385487649/

 

Figaro, Jyväskylä

"Harvoin saat Figaron härkää tai tapaksia take awayna, mutta nyt olisi se hetki! Osta verkkokaupasta ja nouda Figarosta."

Ravintola auki 3.6. alkaen KE-LA 17-23. Winebistro auki 5.6. alkaen PE-LA 15-23.

Ravintola Figaro sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Ruokalistalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna.

https://lahjakortti.figaro.fi/

https://www.figaro.fi/

 

Karkausmäen kammari, Kinnula

”Mahdollisuus tilata kotiruokaa kotiinkuljetuksella! Tilaa ja maksa verkossa edellisenä päivänä klo 16 mennessä, toimitus seuraavana päivänä klo 12 alkaen. Toimitukset ma-pe.

Soitamme ennen toimitusta ja tuomme ruoan kotiovellesi. Yhteistyössä Ruska Bar & Bistro. ”

https://karkausmaenkammari.johku.com/fi_FI/kotiruokaa-kotiinkuljetuksella

Kinnulan keskustassa sijaitseva Ruska Bar & Bistro on kylän oma olohuone.
Ruska Bar & Bistro, Kinnula https://www.facebook.com/ruskabarbistro/

Karkausmäen Kammari tarjoaa viihtyisää majoitusta nykyaikaisin mukavuuksin Keski-Suomen Kinnulassa. https://karkausmaenkammari.net/

 

Ravintola Harmooni, Jyväskylä

”Harmoonin lahjakortti vanhenemassa? Ota yhteyttä, jatkamme lahjakorttien voimassaoloaikaa suljettuna oloaikaa vastaavan jaksolla. Laita sähköpostiin myynti (at) acravintolat.fi tai viestillä lahjakortin numero tätä varten.
Aurinkoista kevättä ja jälleennäkemistä toivoen Harmoonin väki.

Jugendtyylillään hurmaava Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa vanhassa harmoonitehtaassa. Ravintola Harmooni avaa ovensa 1.6. Terassi avoinna säävarauksella. 

https://www.harmooni.fi/

 

Pitopalvelu Raija Sipinen ky, Jyväskylä

"Valmistamme kotoisia laatikkoruokia ja kuljetamme ne jäähdytettynä asiakkaiden kotioville Jyväskylän alueella. Tilaukset puhelimella 0400647437 tai sähköpostilla pitopalvelu.sipinen (at) kolumbus.fi. Maksu pankkikortilla, pankkisiirrolla tai käteisellä."

http://www.kolumbus.fi/pitopalvelu.sipinen/

Bistro & Pub Hilpeä Hirvi, Jämsä

"Kaikki à la carte -annokset mukaan noudettuna -15% alennuksella! Katso noutoruokatarjouksiamme Facebookista."

https://hilpeahirvi.fi/

Ravintola Mierontie, Konnevesi

”Tässä pähkinänkuoressa ruokien tilauksesta kotiin kuljetettuina

MITÄ TOIMITAMME

Päivän lämmin lounasannos sis. lämpimän ruoan, salaatit, sämpylä ja ruisleipä, jälkiruoka. Hinta 8,80.
Kotiruokaa koko perheelle tai useammaksi päiväksi pakattuna foliovuokiin itse lämmitettäväksi, koot esim. 0,4kg / 0,7 g /2 kg. Soita ja kysy lisätietoja
Munkit, pullat, tuoreet sämpylät.
Pizzat ja hampurilaisateriat.

Samalla kyydillä kulkeutuu postista noudettavat tavalliset paketit/lähetykset.

MITÄ KULJETUS MAKSAA?

Taksiyrittäjien yhteiskyydillä mikäli asiakkalle tulossa K-marketista kauppatavaraa. Kts. kommenteista tiedote Konneveden kunnan FB sivulta. Mierontie ei peri kuljetuksesta mitään
Mikäli Mierontie kuljettaa: keskustan alue 2,5 eur, taajaman ulkopuolelle max 8 km päähän 5 eur, kauemmas esim. Istunmäki, Sirkkamäki 10 eur. Taajaman ulkopuolelle ruokien minimitilaus 25 eur jos kuljetus tilataan Mierontieltä. Taksiyrittäjien kyydillä kulkeviin aterioihin ei minimitilausmäärää.

LASKUTUS

Laskutamme 2vk välein

KUINKA TILATAAN?

Soittamalla edellisenä päivänä klo 15 mennessä numeroon 014 551 271.

Jos on yhteiskyydittäviä tavaroita niin asiakkaan tulee kertoa tästäkin jotta osaamme koordinoida kuljetuksia taksiyrittäjien ja taksin kanssa.”

http://www.mierontie.fi/

Savutuvan Apaja, Jyväskylä

"Olemme koonneet nettisivuillemme verkkokauppaan lahjakortteja, jotka ovat voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Tekemällä ostopäätöksen nyt, tuet toimintaamme tänä haastavana aikana ja voit käyttää lahjakortit turvallisempana aikana. Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Ostamalla Ruoka - lahjakortteja, tuet samalla myös paikallisia tiloja ja tuottajia. Lisäksi toimintaamme voi tukea pienemmillä summilla ja hemmotella itseään Apajan omalla hunajalla."

https://savutuvanapaja.fi/

 

Le Qulkuri feat. Pettola Lorenzo take away garden, Jyväskylä

Le Qulkuri feat. Pettola Lorenzo Take away garden osoitteessa Piippukatu 3, 40100 Jyväskylä. Take away garden palvelee tiistaista torstaihin klo 11-19, perjantaisin klo 11-20 ja lauantaisin klo 15-20.

TAKE AWAY / KOTIINKULJETUS toimii näin:
1. Tule paikan päälle, tilaa ja ota mukaan
2. Soita tilaus ja nouda paikan päältä
3. Soita tilaus ja tilaa kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus viisi euroa kolmen kilometrin etäisyydelle Le Qulkurilta. Minimitilaus kotiinkuljetukselle 25 euroa. Tarjolla on:

Päivän annos liha/kasvis 11 € / kpl klo 11-19
Kotiruoka 18 € / kg klo 15-19
Pettolan pizza 13 € / kpl klo 15-19
Le Burgeri ranskalaisten / salaatin kanssa 14 € / kpl klo 15-19
Salaatti 8 € / kpl klo 11-19

Pettola Lorenzon pizzauuni Mr. New York muuttaa toistaiseksi Lutakkoon ja pizzat saat ihanan näppärästi samasta paikasta. Listalla Marinara, Margherita ja päivittäin vaihtuva pizza.

Toiveena ennakkotilaukset osoitteeseen anne (at) qulkuri.fi.”

Lisätietoja ja koko menu kohdassa bistrolista:

https://www.qulkuri.fi/
https://www.facebook.com/lequlkuri/
https://www.facebook.com/pettolalorenzo/

 

Katriinan Kasvisravintola, Jyväskylä

”Verkkokauppa avattu osoitteessa https://katriina.net/. Tilaa ruokasi valmiiksi pakattuna ja nouda meiltä.”

https://katriina.net/

 

Ravintola Hox!, Jyväskylä

”Tarjoamamme lounas, kotiruoka & bakery tuotteet on tällä hetkellä Take Away-versiona. Pystyt myös tilaamaan ruoat ennakkoon verkkosivuiltamme https://ravintolahoxhoxoy.selz.com/. Pääruoka annostellaan kylmänä ja ne voi hakea Savelasta Ravintolamme 2. kerroksesta (Onkapannu 2).

Tahdomme antaa asiakkaillemme uuden ruoka- & palvelukokemuksen. Tarjoamme puhtaista raaka-aineista ylpeydellä valmistettuja ruokaelämyksiä. Lisätietoa: 010 212 2000 tai tilaus (at) ravintolahox.fi”

http://ravintolahox.fi/

 

Local Cafe Aurora, Kivijärvi

”Kahvila on suljettu toistaiseksi asiakkaidemme terveyden takaamiseksi. Pieniin perhetapahtumiin voit edelleen tilata tuotteita joiden toimitus perjantaisin ja lauantaisin klo 10-12. Nouto kahvilalta edellä mainittuina aikoina onnistuu myös! Numerosta 0505141001/ pikkupeura (at) kotinet.com. Iloa ja terveyttä päivääsi T. Auroran tytöt”

https://www.facebook.com/localcafeaurora/

 

Naughty BRGR, Jyväskylä

”Rakkaat Naughty BRGR -asiakkaat!

Elämme suuren myllerryksen keskellä, jossa moni yrittäjä sekä toimiala kamppailee omansa ja työntekijöidensa toimeentulonsa varmistamiseksi. Wolt ja Foodora kuljettavat edelleen Naughtyn tuhmia herkkuja aina lounasajasta iltamyöhään saakka. Take away -tilaukset kannattaa maksaa paikan päällä, sillä kaikista kotiin vietävistä ruokatuotteista -20%. Naughty BRGR -sovelluksessa on viikoittain vaihtuvia etuja, joten lataa sovellus Google Playsta tai App Storesta!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiluokkaisen tärkeää. Sen vuoksi ravintoloissamme on erillinen väljä take away -alue tilauksien odottamista varten. Maksamisessa suosimme sovellustamme ja lähimaksua, ylimääräisten kontaktien välttämiseksi. Sen vuoksi pyrimme välttämään käteismaksuja. Noudatamme ravintoloissamme suurta varovaisuutta ja olemme lisäsimme käsidesi-pisteitä, ja vessoihin runsaasti käsipaperia puhallinkuivauksen tilalle. Pidetään toisistamme huolta ja kädet puhtaina.”

https://www.facebook.com/NBRGRjyvaskyla/

https://naughtybrgr.com/?lang=fi

 

Café Elonen, Jyväskylä

"Ma 30.3.2020 alkaen saatavilla take away -annoksia 2. kerroksen ravintolastamme arkisin klo 11-13.
9,20€ /annos. Sisältää päivän lounasruoan, leivän, levitteen, aterimet sekä take away -kahvin.
Huomioittehan että käynti vain 2.kerroksen aulan kautta. Lämpimästi tervetuloa!"

https://www.elonen.fi/toimipiste/elonen-cafe/

 

Café Elonen, Jämsä

"Ma 30.3.2020 alkaen saatavilla take away -annoksia arkisin klo 11-13.
9,20€ /annos. Sisältää päivän lounasruoan, salaatin, leivän, levitteen, aterimet sekä take away -kahvin.
Lämpimästi tervetuloa!"

https://www.elonen.fi/toimipiste/elonen-cafe/

 

Pito- ja juhlapalvelu Punainen Pirtti / Juhlan Paikka, Jyväskylä

"Valmistamme maittavaa kotiruokaa ja leivonnaisia tiistaisin ja perjantaisin. Tilaukset edellisenä päivänä numerosta 0500 648164. Tuotteet toimitettuna tai noudettuna klo 11.00 - 13.30 välisenä aikana.
Maksu toimituksen yhteydessä pankkikortilla tai käteisellä."

https://www.punainenpirtti.fi

 

Minna Bakes, Jyväskylä

”Olemme vain perjantaina auki klo 12-18 ja lauantaina klo 11-14. Kahvilapuoli on suljettu ja myymme vain mukaan. Myymme vain ennakkovarauksella!

Laita somessa viestiä niin pakkaamme sinulle herkut valmiiksi. Huom! Vain ennakkotilaus! Voit pakastaa kaikki kuppikakut ja browniet ja sulattaa tarpeen tullen. Macaronit säilyvät jääkaapissa 5-7 päivää.
Tulethan mielellään yksin noutamaan tuotteita, jotta vältetään kontaktit sisätiloissa. Suosittelemme korttimaksua.

Näillä toimilla varmistamme herkkujen saannin vielä toistaiseksi. Kiitos teille kaikille ihanasta tuestanne. Teidän tukenne ja herkkuostojenne avulla meillä on mahdollisuus jatkaa toimintaa myös tämän jälkeen. Kiitos. ”

Minna Bakes tarjoaa ihanat herkut niin arkeen kuin juhlaan!

https://www.minnabakes.com/
https://www.facebook.com/minnabakes/

 

Bella Roma / Cloud Kitchen, Jyväskylä

”Olemme jälleen avoinna kotiinkuljetuksia varten. Nyt listaltamme löytyy myös Hanko Sushin herkkuja, perinteistä kotiruokaa, sekä tietysti omat suosikkiannoksemme! Soita ja nouda paikan päältä tai tilaa Woltin tai Foodoran kautta. Tilaa suosikkiannokset yhdellä kertaa Cloud Kitchen -ravintoloista!”

Takeaway ma-pe klo 11-20, la klo 12-21 ja su klo 14-20.

Bella Roma avaa ovensa jälleen 4.6.2020,

https://wolt.com/fi/fin/jyvaskyla/restaurant/cloud-kitchen-jyvaskyla

https://www.facebook.com/bellaroma.jyvaskyla/

 

Ravintola BaseCamp, Jyväskylä

”Basecamp Jyväskylä toimii toistaiseksi vain Take Away -ravintolana. Voit tilata ruuat suoraan kotiovelle Foodoran tai Woltin kautta tai noutaa mukaan. Soita: 0409643464 / 0443444918. Muistathan asioidessasi säilyttää reilun turvavälin.”

https://www.basecampnepal.fi/Jyvaskyla/fi/index.php

BaseCampin Facebook- sivusto

 

Ephesus, Jyväskylä

”EPHESUKSEN LOCKDOWN TAKE AWAY
Ephesukselta noutoruokaa ja kotiinkuljetusta. Lockdownin aikana arjen tueksi ja helpotukseksi tarjoamme maittavaa ruokaa joko meiltä noudettuna tai kotiin toimitettuna viikottain vaihtuvilla menuilla. Tarkista kuluvan viikon menu: http://www.ephesus.fi/

Tuotteiden tilaus sähköpostilla (ephesus.fi (at) gmail.com)

Ilmoita tilauksen yhteydessä seuraavat asiat:

- Mitä tuotteita tilaat ja kuinka paljon
- Jos noudat tuotteet ravintolastamme, ilmoita päivä ja arvioitu kellonaika, jolloin tuotteet tulet noutamaan
- Jos tilaat toimituksen, ilmoita toimituspäivä sekä toimitusosoite
TILAUKSET kaksi arkipäiväa ennen klo 21 mennessä

NOUTOAJAT RAVINTOLASTAMME
TI-PE klo 12-14 (ennakkoon sovittuna myös muut noutoajat järjesteltävissä)

TOIMITUS KOTIIN
TI-PE klo 14-17 (Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusaikaa mahdollisen tilausruuhkan sattuessa. Ilmoitamme arvioidun toimitusajan ennakkoon.)

TOIMITUSMAKSU
- 0-5km 5€ (yli 50 € tilaukset maksuton toimitus)
- 5-10km 10€ (yli 70 € tilaukset maksuton toimitus)

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkemman allergeenitiedot annoksista saa paikan päällä henkilökunnalta tai lähettämällä sähköpostin.”

Ephesus on välimerellinen ravintola Jyväskylän keskustassa.

http://www.ephesus.fi/

https://www.facebook.com/ephesus.fi/

 

Grilli 21, Jyväskylä (Vasarakatu & Lounaispuisto)

”Nyt meiltä takeaway-burgerateriat. Sisältää talon hampurilaisen omalla pihvillä, ranuja ja 0.33L limsan tai 0.5L maidon.
Normi 8€
Yhdellä lisätäytteellä 9€
Tuplahampurilaisena 10€

Tilaa vaikka puhelimella (0400383251) niin tehdään valmiiksi ja pakataan rasiaan matkaan. Halutessasi toimitamme tilauksen parkkipaikalle.”

https://www.grilli21.fi/

https://www.facebook.com/Grilli21/

 

Taikuri, Jyväskylä

”Keskustan Taikuri, Asemakatu 3, palvelee takeaway- ravintolana rajoitusten päättymiseen saakka. Takeaway- ravintola palvelee joka päivä klo 12.00-19.00. Nouda ravintolasta tai tilaa kotiin Woltin tai Foodoran kautta!
Kauppakeskus Sepän Taikuri on suljettuna rajoitusten päättymiseen saakka.”

Taikurista saat herkulliset ateriat: hampurilaiset, taskut, salaatit ja fladbreadit.

https://www.ravintolataikuri.fi/

https://www.facebook.com/ravintolataikuri/

 

TUORE, Jyväskylä

”Olemme avoinna lounasajan, 11-14. Annokset VAIN MUKAAN!
Soita, tilaa, nouda. P. 040-5521209”

https://www.facebook.com/TUORE-381420188612938/

http://www.tuore.fi/

 

Bar Red Neck, Jyväskylä

”Kokkaamme siipiä ma-to klo 16-20 ja pe-su klo 16-22. Tilaa puhelimella (050 5630 746), Woltilla tai tule paikanpäälle, niin saat herkut mukaan.

Noutoruuan lisäksi on myynnissä myös lahjakortteja, paitoja ja lippiksiä. Laitetaan noita oheistuotteita alkuviikosta myös postimyyntiin. Hyppää siivelle! Hoppa på vingen!”

Bar Red Neck aukeaa 1.6.

https://www.facebook.com/barredneck.jkl/

https://www.punaniska.com/

 

Sausage King tmi, Jyväskylä

Herkullisia hot dogeja kotiinkuljetettuna. Tarkista aukioloajat ja ruokalista Facebookista: https://www.facebook.com/sausagekingtmi/

 

Caffitella, Jyväskylä

”Takeaway Caffitellat palvelevat ma-pe klo 10-16. Leipomon myymälä Ahjokadulla klo 8-13.
Kaikki tuotteemme saat myös kotiinkuljetuksella. Takeaway- lounas tarjolla kaikissa avoinna olevissa Caffitelloissa. Tilaa ruuat kotiovellesi Caffitellan shopista puh. 0102312297 tai verkkosivuiltamme.”

www.caffitella.fi

 

Fafa’s, Jyväskylä

”Fafa’s will stay open for #takeaway! Vaikkei sisään voi jäädä, Fafa’sin keittiö pysyy auki. Soita takeaway-tilaus tai kotiinkuljetus suoraan lähimmästä Fafa’sista - tai tilaa Woltista tai Foodorasta. Fafa’s:n uudesta verkkokaupasta saat nopean tilaajan etuna ensimmäiseen takeaway-tilaukseen Coke Zeron kaupan päälle. Tilaa pickup Shop Now -painikkeesta. Tarjous voimassa niin kauan kuin juomia riittää.”

https://www.fafas.fi/

 

Wuffeli, Jyväskylä

”Wolttaa suolaiset ja makeat vohvelit, munakkaat ja salaatit suoraan kotiovellesi tai yllätä tuttavasi maistuvalla paketilla. Wolt- kuski jättää ruuan ovelle, näin vältytte kontaktilta, muista siis seurata tilaustasi.

Meille pystyt myös tekemään tilauksen ennakkoon ja noutamaan itse, kun se on valmis. Laita viesti tai soita: 0405758853”

Koirakahvila Jyväskylän keskustan sydämessä. Tassukavereille tarjolla herkkuja, raikasta vettä sekä tietenkin mukaan ruokia, herkkuja, leluja ja tarvikkeita!

https://www.wuffeli.fi/

https://www.facebook.com/Mybigwoof/ 

 

Bistro Otto, Keuruu

”Bistro Otto on siirtynyt vain noutoruokaan. Takeaway- annokset 10% alennuksella. Jo ostettuihin lahjakortteihin lisätään vähintään kaksi kuukautta käyttöaikaa.”

https://www.bistrootto.fi/ 

 

Anoppila, Muurame

”Niinpä vain muututtiin myökin noutoruokapaikaksi! Lounasta mukkaan sekä lämpösenä että viileänä, yhelle tai koko perheelle. Päivän ruoka 12€/kg tai annoksittain 8,50€. Myö tarjoillaan teille herkullista evästä mukaanlähtöpakettiin ma-pe klo 10:30-15 välillä.
Tule niin ihmetellään yhessä!”

https://www.anoppila.net/ 

 

Karoliinan Kestikievari, Leivonmäki

”Palvelemme Karoliinan Kahvimylly & Kestikievarissa to-ma klo 9-15 take away myymälänä.

Aamupalatarjous: klo 9-10: Pulla (ei rahkapulla), täytetty sämpylä ja iso kahvi/tee 9,50€.

Lounas klo 11-14: Ruokaisa kana- tai lohi salaatti mukaan 8,50€.

Pizzatarjous klo 11-14:
Isäntä 12€
Emäntä 12€
Poro 12€
Kana 12€
Tervetuloa!”

”Nyt voi tilata Karoliinan kannatuskasseja 30€/kpl. Nouto Karoliinan Kestikievarilta tai toimitus sovitusti Joutsan keskustaan. Tilaus tehtävä viimeistään 2 vrk etukäteen.

Kassi nro 1 sisältää:
- Karoliinan pikkuleipälajitelma
- Pieni suklaapähkinäkakku tai valkosuklaa-hedelmäkakku
- Lahjakortti 2 hengen herkkuhetkeen Karoliinan Kestikievarissa

Kassi nro 2 sisältää:
- 4 kpl rieskoja
- 4kpl juustosämpylöitä (L)
- 4 kpl kurpitsansiemen sämpylöitä (L)
- 2 kpl hillopullaa (L)
- 2 kpl kanelipullaa (L)

Suunnittelemme jälleen uutta toimituspäivää Jyväskylään, joten Jyväskyläläiset pysykää kuulolla!
Tilaukset voi tehdä soittamalla 0405625146 tai sähköpostilla karoliinan (at) karoliinan.fi”

http://www.karoliinan.fi/

 

Aatsipoppaa, Jyväskylä

”Lämpöisten ruokien kotiinkuljetus! Aatsipoppaa kuljettaa lämpimät ateriat luoksesi. Ateria sisältää lämpöisen ruuan lisukkeineen, jälkiruuan, sekä tuoreen meillä leivotun rieskan tai sämpylän. Voit myös samalla tilata meiltä kahvipöydän herkut ilman erillistä kuljetusmaksua!

Kahden viikon kokeilujakso 150 €, sisältää 14 ateriaa. Tarjousajan päätyttyä 13 € / ateria.”

https://www.facebook.com/aatsipoppaaoy/ 

 

Leipomo-Kahvila Herkkulauantai, Tikkakoski

”Myymälä avoinna to-la klo 10-16. Leivonnaisia saa tilata kotiin ja yli 20€ tilauksia toimitetaan ilmaiseksi.”

https://herkkulauantai.com/

https://www.facebook.com/herkkulauantai/  

 

Kakkupaikka, Jämsä

”Vaikka moni on joutunut perumaan juhliaan, haluan poikkeustilanteen aikanakin palvella teitä asiakkaita mahdollisimman hyvin. Olenkin ottanut kevään ajaksi maksuvaihtoehdoksi myös ennakkomaksun ja mahdollisuuden noutaa tilauksen täysin ilman asiakaspalvelukontaktia. Voit tilata kakut, leivonnaiset ja saaristolaisleivät myös pienemmässä koossa; pienin koko neljälle hengelle. Myös kotiinkuljetus lähialueille on mahdollista.”

http://kakkupaikka.fi/

 

Konttiravintola Morton, Jyväskylä

”Konttiravintola Morton on jälleen auki! Tilaa ruokaa kotiin Konttiravintolasta! Toistaiseksi myymme ruokaa vain mukaan. Tämä käytäntö on voimassa ainakin 31.5.2020 saakka. Voit tehdä tilauksen paikan päällä Konttiravintolassa, soittaa tilauksen puhelimella numerosta 0400 416 372 tai tilata suoraan netistä. Voit tilata myös Woltin tai Foodoran kautta. Olemme avoinna ke-to klo 10.30-18.00, pe-la klo 10.30-20.00 ja su klo 12-18.”

https://morton.fi/konttiravintola/jyvaskyla/

 

Ravintola Nurkka, Jyväskylä

”Nurkalta noutoruokaa ja kotiinkuljetusta. Muuttuneen arjen tueksi ja helpotukseksi tarjoamme maittavaa ruokaa joko meiltä noudettuna tai kotiin toimitettuna viikottain vaihtuvilla menuilla.
Tuotteiden tilaus joko sähköpostilla (info (at) lutakonnurkka.fi) tai tekstiviestillä/Whatsapp-viestillä numeroon 045-6339968 (puheluihin emme vastaa). Tarkista tarkemmat tilausohjeet nettisivuiltamme!”

https://www.lutakonnurkka.fi/

 

Pizzeria Best, Jyväskylä

”Kuljetamme ruoka-annoksia suoraan asiakkaiden kotiin tai työpaikalle. Kuljetusalue 6-7 kilometriä. Tilaukset puhelimitse 014610068 tai verkkosivujemme kautta tilattuna. Tilaa sovelluksen tai kotisivujen kautta ja nouda annos ravintolasta niin saat hanalimun kaupan päälle!”

www.pizzeriabest.com/online/

 

Finlandia Hotelli Alba, Jyväskylä

”Rentoa ja herkullista pyhäruokaa Helatorstaille!
Raikkaat salaatit, liha- tai kasvisvaihtoehto ja tietysti jälkkäri vain 25,00e/annos.
Varaa 18.5 mennessä info (at) hotellialba.fi tai 014636311 tai osta verkkokaupastamme. Pssst... noutopäivä on keskiviikko 20.5. klo 14-16.30...
Ihania pyhiä!”

Ravintola ja terassi aukeaa 1.6. klo 16. 

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta