KYSYTTÄVÄÄ?

Ravintolat & kahvilat

#supportlocals

Kaipaatko lempiravintolasi makuja tai haluaisitko tilata vaikkapa lempiteetä kotiisi? Saat noudettua monesta ravintolasta esimerkiksi lounaan takeaway-annoksena. Tarkista myös lempikahvilastasi, voitko hakea herkut mukaasi. Tutustu myös erilaisiin kotiinkuljetuspalveluihin, jos suosikkisi sattuisi löytymään listoilta! 

 

Wolt

Ravintolaruuan kotiinkuljetukseen tarkoitettu sovellus Wolt toimii Keski-Suomen kunnista Jyväskylässä. Voit tukea sovelluksesta löytyvää lempiravintolaasi tilaamalla ruuan kotiinkuljetettuna. Turvallisuuden takaamiseksi tilauksesi jätetään ovelle. Otathan ”jätä ovelle” -toiminnon pois päältä vain todella hyvästä syystä.

App Storeen tästä

Google Play Kauppaan tästä

Foodora

Ravintolaruuan kotiinkuljetukseen tarkoitettu sovellus Foodora toimii Keski-Suomen kunnista Jyväskylässä. Voit tukea sovelluksesta löytyvää lempiravintolaasi tilaamalla ruuan kotiinkuljetettuna. Haluatko tilauksesi jätettävän oven ulkopuolelle? Foodora pyytää kirjoittamaan osoitetietojen yhteyteen toiveen tilauksen jättämisestä oven ulkopuolelle, jos on itse karanteenissa tai haluaa välttää kontaktia lähettikumppanin kanssa.

App Storeen tästä

Google Play Kauppaan tästä

 


ResQ Club

Muutamalla keskisuomalaisella paikkakunnalla toimiva ResQ Club –sovellus myy ravintoloiden ja ruokakauppojen hävikkiruokaa. Palvelussa on myytävänä esimerkiksi aterioita, välipaloja ruokakasseja. Tuotteet ostetaan suoraan sovelluksessa ja noudetaan itselle sopivaan aikaan.

App Storeen tästä

Google Play Kauppaan tästä

 

Toivola, Jyväskylä

"Toivola on auki ma-pe 10.30-14.00 (take-away ja kotiinkuljetus). Take-away lounaan voit tilata etukäteen soittamalla ravintolaan (ravintolan aukioloaikoina) p. 0444910060.

Toimitamme lounaat keskusta-alueella veloituksetta työpaikalle tai kotiisi. Saadaksesi kuljetuksen, tilaus tulee tehdä edellisenä päivänä klo 14 mennessä. Lounaat toimitetaan seuraavana päivänä klo 11-13 välillä. Maksu toimituksen yhteydessä kortilla, e-passilla tai Eazybreakilla.”

Toivolan Vanhalla Pihalla sijaitsevan Toivolan seuraavien viikkojen menun löydät Toivolan nettisivuilta.

www.toivola.info


Ravintola Pappilan Taverna, Keuruu

"Torstaista 26.3. alkaen Ravintola Pappilan Tavernan herkkuja voit nauttia ainoastaan noudettuna tai kuljetuksella! Nyt voit maksaa lounaan, pizzaperjantain pizzat tai wingsit ja burgerit verkkokauppamme kautta ja noutaa ruoat kassalta. Onnistuu myös toimitus kotiovelle ilman kontaktia kun maksat ruoat verkossa. Muista aina myös soittaa ja sopia tilauksesta onnistuuko ja kellonajasta 044 371 2531. Verkkokaupasta myös lahjakortteja tai valmiiksi maksetut lounaat toimitettuna ikäihmisille."

”Lahjakortteja voimme postittaa kahden ravintolamme ravintolapalveluihin, Keuruun vanhaan pappilaan ja Pappilan Tavernaan, Siipirataslaiva Elias Lönnrotin risteilyille, ja Pappilan Pakopeleihin.”

Pappilan vanhassa kivinavetassa Keuruulla toimiva tunnelmallinen ravintola Pappilan Taverna tarjoaa herkullista lounasta, a la cartea ja kahvilaherkkuja.

Verkkokauppa: https://verkkokauppapappilanpidot.webnode.fi/
facebook.com/ravintolapappilantaverna
www.pappilantaverna.fi


Teeleidi, Jyväskylä

"Hei, nyt on hauska tapa tukea Teeleidiä ja näyttää se myös muille! Tilaa Teeleidin "But First tea" kangaskassi ja liity teenystävien heimoon. Tämän saat vain meidän verkkokaupasta www.teeleidi.fi hintaan 12€ kipale!

Kaikkiin yli 50€ tilauksiin lisäämme kassin veloituksetta! Voit tilata myös yllätyskassin, jolloin kassiin on pakattu valmiiksi teetä ja herkkuja! Yllärikassin hinta 40€."

"Teekauppa Kramsunkadulla palvelee jälleen 31.3. alkaen tiistaista perjantaihin klo 11 – 17. Teekaupasta voit ostaa myös Hannan Kakkujen kakkuja, korvapuusteja sekä kuppikakkuja. Kakkuja voi tilata ennakkoon ja noutaa puodilta torstaina. 
Teehuoneen puoli on toistaiseksi suljettu Korona-tilanteen vuoksi. Toimitamme yli 30€ tilaukset ilman toimituskuluja, koodilla teehetki saat verkkokauppatilauksista -10% alennuksen.

Teeleidi tarjoaa tunnelmallisia teehetkiä Jyväskylässä sijaitsevan teehuoneen ja teen verkkokaupan palveluilla.

www.teeleidi.fi

 

TakeT, Jyväskylä

"Meiltä kysyttiin mahdollisuutta riskiryhmien ostoksille, ja nyt meille pääsee tiistaisin ja torstaisin 9-10 ennen kaupan normaalia avaamista, jolloin voimme taata turvallisemman ostosympäristön. Haluamme myös antaa kaikille mahdollisuuden hankkia teetä auttamaan vaikeiden aikojen yli. Nettikauppa on myös auki 24/7. 

Saat teetä toimitettuna myös kotiin, mökille tai mihin vaan ja voit lähettää teetä tai teelahjakortin myös rakkaillesi. Nettikaupassa ihan kaikesta -10%! Alennus tulee automaattisesti, kun tilauksen summa on vähintään 20€. Postitus on veloitukseton myös, kun loppusumma on yli 50€!”

TakeT:n myymälässä Jyväskylässä voit valita take away -kupillisen mukaasi tai ostaa irtoteetä pussissa kotiin nautittavaksi.

www.take-t.fi


Osuuskauppa Keskimaan ravintolat

”Hae ja herkuttele – takeaway Keskimaalla!

Ravintola Revolution sekä pikaruokaravintolat Hesburger Sokkari ja Hesburger Seppälä laajennettuna Pizza Buffan noutopitsa -palvelulla toimivat toistaiseksi take away -ravintoloina lyhennetyillä aukioloajoilla. Ruokakaupassa käynnin sijaan voit tilata ja noutaa ruoan ravintolasta fyysisten kontaktien minimoimiseksi.

Takeaway-ruoka on terveellistä ja turvallista koronatilanteesta huolimatta – noudatamme Ruokaviraston ja THL:n ohjeistuksia. Tämänhetkisen tiedon mukaan COVID-19 ei tartu ruoan eikä elintarvikkeiden välityksellä.”

Lisätietoa ravintoloista ja ohjeet takeaway- annosten tilaamiseen:

https://www.s-kanava.fi/web/keskimaa/takeaway

 

Miriam's, Jyväskylä

"Hei kaikki arvoisat Miriam’sin asiakkaat! La 28.3. lähtien kahvilastamme myydään tuotteita ainoastaan mukaan.
Haluamme yrityksenä toimia vastuullisesti ja turvallisesti, sekä kunnioittaa hallituksen päätöstä.
Toimitamme myös tuotteita kotiin sekä esimerkiksi työpaikoille. Tilauksia voi tehdä myös verkkokaupan kautta.
Lämpimästi tervetuloa Take away -ostoksille arkisin 8-17 ja la 9-16! Tilaukset puhelimitse kahvilalle 044-9712032."

”Tiesithän, että Miriam'sin valikoimasta löytyy myös erilaisia lahjakortteja. Perinteisen lahjakortin lisäksi meiltä saa Herkkuhetki kahdelle tai salaattikestit kahdelle -lahjakortteja! Perinteinen lahjakortti on voimassa vuoden, herkkuhetki- ja salaattilahjakorteissa ei ole määräaikaista voimassaoloaikaa.”

Miriam'sin kahvila on pullollaan ihania käsin leivottuja konditorian herkkuja, leivonnaisia ja ihania salaatteja.

https://www.miriams.fi/

 

Café Alvar, Jyväskylä

"Kasvisruokia lisätty tilausruokavalikoimaan asiakkaiden toiveesta reilusti ja pieniä muutoksia nouto- ja toimituspäiviin tehty. Luethan noutopäivät huolellisesti Cafe Alvarin Facebook-sivuilta tai kysy sähköpostilla.

Pyrimme tarjoamaan tässä poikkeustilanteessa kohtuuhintaista perusruokaa valmiiksi tehtynä. Arjen helpottamisen ohessa pääset tukemaan jopa kahta paikallista pienyrittäjää ja heidän työntekijöitään, sillä kuljetuspalvelua hoitaa Taksi 15 Oy. Tilaukset viimeistään 2 arkipäivää ennen noutoa klo 14:00 mennessä.

Pienempi annoskoko vuokaruoissa aina 2-3 henkilölle, isompi 3-5 henkilölle ruokahalusta riippuen. Litra soppaa riittänee kahdelle. Tilaa haluamasi määrä! Ruoat säilyvät vähintään kolme päivää ja kaikki on tarvittaessa myös pakastettavissa. Sämpylöitä on tilattu meiltä paljon, tuoreet sämpylät ruokien mukaan 0,50 € / kpl. 
Tilaukset ensisijaisesti sähköpostitse: cafealvar (at) gmail.com (puhelin: 0443213956). Noudettavien tuotteiden maksu paikan päällä.

Mikäli haluat maksaa etukäteen tai tilaat myös kuljetuksen, laskutamme tilauspäivänä sähköpostilaskulla, joka tulee maksaa tilausvuorokauden aikana. Laskutusta ja/tai toimitusta varten ilmoitathan sähköpostiosoitteen lisäksi myös kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Nouto tapahtuu terassin ovesta (etupihalta katsottuna talon oikealla seinustalla), jotta voimme välttää turhia kontakteja."

Café Alvarista löydät herkullisten leivonnaisten, kakkujen ja tilaustuotteiden lisäksi ihanan lounaan. Tarkista ruokalista esimerkiksi sähköpostilla tai Facebookista:

https://www.facebook.com/Cafe-Alvar-278892385487649/

 

Figaro, Jyväskylä

"Harvoin saat Figaron härkää tai tapaksia take awayna, mutta nyt olisi se hetki! Osta verkkokaupasta ja nouda Figarosta."


Ravintola Figaro sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Ruokalistalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna.

https://lahjakortti.figaro.fi/

 

Karkausmäen kammari, Kinnula

”Torstaista 19.3. alkaen mahdollisuus tilata kotiruokaa kotiinkuljetuksella! Tilaa ja maksa verkossa edellisenä päivänä klo 16 mennessä, toimitus seuraavana päivänä klo 12 alkaen. Toimitukset ma-pe.

Soitamme ennen toimitusta ja tuomme ruoan kotiovellesi. Yhteistyössä Ruska Bar & Bistro. ”

https://karkausmaenkammari.johku.com/fi_FI/kotiruokaa-kotiinkuljetuksella

Kinnulan keskustassa sijaitseva Ruska Bar & Bistro on kylän oma olohuone.
Ruska Bar & Bistro, Kinnula https://www.facebook.com/ruskabarbistro/

Karkausmäen Kammari tarjoaa viihtyisää majoitusta nykyaikaisin mukavuuksin Keski-Suomen Kinnulassa. https://karkausmaenkammari.net/

 

Ravintola Pöllöwaari, Jyväskylä

"Toimipaikka on suljettu toistaiseksi. Korona-tilanteen jatkuessa olemme pakotettuja Yöpuu Yhtiössä sopeuttamaan toimintaa rajusti ja äkillisesti laskeneen kysynnän vuoksi. Toimipaikkojen sulkemisella varmistamme vastuullisesti niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme terveyden sekä hyvinvoinnin. Teemme nämä toimet hyvin raskain sydämin ja pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti koituvaa haittaa.

Toivomme todella, että pysytte asiakkainamme myös tulevaisuudessa ja pääsemme avaamaan ovemme teille nopeasti.

Nähdään taas pian,

Katriina ja Ari
Yrittäjät

sekä koko Yöpuu Yhtiön henkilökunta"

"Me Yöpuu Yhtiössä paikallisena perheyrityksenä haluamme nyt tarjota suosituimmat lahjakorttimme teille huikein tarjoushinnoin:

Verson aamiainen kahdelle 30€ (ovh 46€)
Yöpuun aamiainen kahdelle 40€ (ovh 56€)
Verso Baari & Keittiössä 3 ruokalajin Kausi-menu kahdelle 60€ (ovh 90€)
Pöllöwaarin 3 ruokalajin Suomi-menu viineineen kahdelle 120€ (ovh 190€)

Kampanja on voimassa 5.4. saakka. Lahjakortit saat ostettua bion linkin kautta. Lahjakortit ovat automaattisesti voimassa 6kk ostopäivästä, mutta pidennämme voimassaoloaikaa toki tarvittaessa."

Ravintola Pöllöwaarin viimeistellyt annokset sesonginmukaisista raaka-aineiesta vievät sinut kiehtoville ja yllätyksellisille makumatkoille.

https://www.ravintolapollowaari.fi/

 

Verso Baari & Keittiö, Jyväskylä

"Toimipaikka on suljettu toistaiseksi. Korona-tilanteen jatkuessa olemme pakotettuja Yöpuu Yhtiössä sopeuttamaan toimintaa rajusti ja äkillisesti laskeneen kysynnän vuoksi. Toimipaikkojen sulkemisella varmistamme vastuullisesti niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme terveyden sekä hyvinvoinnin. Teemme nämä toimet hyvin raskain sydämin ja pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti koituvaa haittaa.

Toivomme todella, että pysytte asiakkainamme myös tulevaisuudessa ja pääsemme avaamaan ovemme teille nopeasti.

Nähdään taas pian,

Katriina ja Ari
Yrittäjät

sekä koko Yöpuu Yhtiön henkilökunta"

"Me Yöpuu Yhtiössä paikallisena perheyrityksenä haluamme nyt tarjota suosituimmat lahjakorttimme teille huikein tarjoushinnoin:

Verson aamiainen kahdelle 30€ (ovh 46€)
Yöpuun aamiainen kahdelle 40€ (ovh 56€)
Verso Baari & Keittiössä 3 ruokalajin Kausi-menu kahdelle 60€ (ovh 90€)
Pöllöwaarin 3 ruokalajin Suomi-menu viineineen kahdelle 120€ (ovh 190€)

Kampanja on voimassa 5.4. saakka. Lahjakortit saat ostettua bion linkin kautta. Lahjakortit ovat automaattisesti voimassa 6kk ostopäivästä, mutta pidennämme voimassaoloaikaa toki tarvittaessa."

Verso Baari & Keittiö elää Jyväskylän keskustan kävelykadun sykkeessä.

https://www.versobaari.fi/

 

Ravintola Harmooni, Jyväskylä

”Koronaviruspandemian aiheuttamien tasavallan hallituksen linjausten johdosta olemme poikkeuksellisessa tilanteessa. Vastuullisen matkailun periaatteita noudattaen ja huomioiden sekä asiakasturvallisuuden, että henkilöstön turvallisuus olemme päättäneet sulkea ravintola Harmoonin 23.3-16.4.2020 väliselle ajalle. Ravintola Harmooni palvelee viikolla 12 normaaliaukioloaikojen mukaan ja sulkeutuu tauolle sunnuntaista 22.3. alkaen.

Kevään tapahtumat huhtikuun loppuun saakka on peruttu. Tiedotamme tapahtumiin jo lipun ostaneita ja pöytävaraukset tehneitä henkilökohtaisesti. Jotkin tapahtumat siirtyvät uuteen ajankohtaan ja niihin ostettu lippu on voimassa uutena ajankohtana. Lounaslippujen ja lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan ravintolan sulkemisaikaa vastaavan ajanjakson verran. Muutokset tehdään tarvittaessa jos lahjakortti on käyttämättä ja meinaa vanhentua.

Kaikki varaukset kokous- ja juhlatilaisuuksiin ovat voimassa ja toteutuvat suunnitellusti. Vastaamme mielellään kysymyksiin koronapandemian mahdollisista vaikutuksista. Myyntipalvelun tavoitat puhelimitse 020 7353 400 sekä sähköpostitse myynti (at) acravintolat.fi supistetuin aukioloajoin. Verkkokaupasta voit ostaa lippuja tuleviin tapahtumiin tai lahjakortteja. Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja toivomme, että pääsemme mahdollisimman pikaisesti normaaliin toimintaan ja voimme jälleen tuoda palvelut kaikkien saataville. Tiedotamme ajankohtaiset uutiset verkkosivuillamme ja facebookissa.”

Jugendtyylillään hurmaava Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa vanhassa harmoonitehtaassa.

https://www.harmooni.fi/

 

Pitopalvelu Raija Sipinen ky, Jyväskylä

"Valmistamme kotoisia laatikkoruokia ja kuljetamme ne jäähdytettynä asiakkaiden kotioville Jyväskylän alueella. Tilaukset puhelimella 0400647437 tai sähköpostilla pitopalvelu.sipinen (at) kolumbus.fi. Maksu pankkikortilla, pankkisiirrolla tai käteisellä."

http://www.kolumbus.fi/pitopalvelu.sipinen/

Bistro & Pub Hilpeä Hirvi, Jämsä

"Kaikki à la carte -annokset mukaan noudettuna -15% alennuksella! Katso noutoruokatarjouksiamme Facebookista."

https://hilpeahirvi.fi/

Ravintola Mierontie, Konnevesi

”Tässä pähkinänkuoressa ruokien tilauksesta kotiin kuljetettuina

MITÄ TOIMITAMME

Päivän lämmin lounasannos sis. lämpimän ruoan, salaatit, sämpylä ja ruisleipä, jälkiruoka. Hinta 8,80.
Kotiruokaa koko perheelle tai useammaksi päiväksi pakattuna foliovuokiin itse lämmitettäväksi, koot esim. 0,4kg / 0,7 g /2 kg. Soita ja kysy lisätietoja
Munkit, pullat, tuoreet sämpylät.
Pizzat ja hampurilaisateriat.

Samalla kyydillä kulkeutuu postista noudettavat tavalliset paketit/lähetykset.

MITÄ KULJETUS MAKSAA?

Taksiyrittäjien yhteiskyydillä mikäli asiakkalle tulossa K-marketista kauppatavaraa. Kts. kommenteista tiedote Konneveden kunnan FB sivulta. Mierontie ei peri kuljetuksesta mitään
Mikäli Mierontie kuljettaa: keskustan alue 2,5 eur, taajaman ulkopuolelle max 8 km päähän 5 eur, kauemmas esim. Istunmäki, Sirkkamäki 10 eur. Taajaman ulkopuolelle ruokien minimitilaus 25 eur jos kuljetus tilataan Mierontieltä. Taksiyrittäjien kyydillä kulkeviin aterioihin ei minimitilausmäärää.

LASKUTUS

Laskutamme 2vk välein

KUINKA TILATAAN?

Soittamalla edellisenä päivänä klo 15 mennessä numeroon 014 551 271.

Jos on yhteiskyydittäviä tavaroita niin asiakkaan tulee kertoa tästäkin jotta osaamme koordinoida kuljetuksia taksiyrittäjien ja taksin kanssa.”

http://www.mierontie.fi/

Savutuvan Apaja, Jyväskylä

"Olemme koonneet nettisivuillemme verkkokauppaan lahjakortteja, jotka ovat voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Lisäksi toimintaamme voi tukea pienemmillä summilla ja hemmotella itseään Apajan omalla hunajalla."

https://savutuvanapaja.fi/

 

Le Qulkuri feat. Pettola Lorenzo take away garden, Jyväskylä

”Le Qulkuri feat. Pettola Lorenzo Take away garden aukeaa torstaina 2.4. osoitteeseen Piippukatu 3, 40100 Jyväskylä. Take away garden palvelee tiistaista lauantaihin klo 11-19.

Kotiinkuljetus viisi euroa kolmen kilometrin etäisyydelle Le Qulkurilta. Minimitilaus kotiinkuljetukselle 25 euroa. Tarjolla on:

Päivän annos liha/kasvis 11 € / kpl klo 11-19
Kotiruoka 18 € / kg klo 15-19
Pettolan pizza 13 € / kpl klo 15-19
Le Burgeri ranskalaisten / salaatin kanssa 14 € / kpl klo 15-19
Salaatti 8 € / kpl klo 11-19

Pettola Lorenzon pizzauuni Mr. New York muuttaa toistaiseksi Lutakkoon ja pizzat saat ihanan näppärästi samasta paikasta. Listalla Marinara, Margherita ja päivittäin vaihtuva pizza.

Toiveena ennakkotilaukset osoitteeseen anne (at) qulkuri.fi.”

Tuleva menu ja lisätiedot:

https://www.qulkuri.fi/
https://www.facebook.com/lequlkuri/
https://www.facebook.com/pettolalorenzo/

 

Katriinan Kasvisravintola, Jyväskylä

”Verkkokauppa avattu osoitteessa https://katriina.net/. Tilaa ruokasi valmiiksi pakattuna ja nouda meiltä.”

https://katriina.net/

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta