KYSYTTÄVÄÄ?

Ruokakaupat ja -tuotteet

#supportlocals

Muista tarkistaa oman lähikauppasi mahdollisuudet esimerkiksi kotiin toimitukseen. Moni keskisuomalainen kauppa on myös avannut kauppansa siten, että riskiryhmillä on helpompaa asioida kaupassa mahdollisimman turvallisesti. Olethan jo huomannut, että monella lähituottajallasi tai paikallisella elintarviketoimijalla on myös verkkokauppa tai mahdollisuus noutoon myymälästä?

 

Ruokakaupat

Useat keskisuomalaiset K-ruokakaupat avaavat kauppansa riskiryhmiin kuuluville asiakkailleen ennen kaupan normaalia aukeamista. Tiedustelethan mahdollisuutta omalta K-kauppiaaltasi. Myös Osuuskauppa Keskimaan kaupat ovat ilmoittaneet kauppojen ensimmäisen aukiolotunnin rauhoittamisesta riskiryhmiin kuuluville. Tiedustelethan mahdollisuutta omasta kaupastasi.

Keski-Suomessa on usea kotitoimituksia tekevä K-ruokakauppa. Omalle alueelle toimittavat kaupat voi tarkistaa www.k-ruoka.fi/kauppa?verkkokaupat kautta. K-Ruoan verkkokaupan löydät osoitteesta www.k-ruoka.fi/kauppa

Foodie on S-ryhmän yhteinen ruoan verkkokauppa, josta voit tilata Alepan, S-Marketin ja Prisman tuotteita. www.foodie.fi


K-Supermarket Viitasaari

"K-Supermarket Viitasaari pyhittää arkipäivisin ensimmäisen aukiolotunnin klo 7-8 vain riskiryhmään kuuluville asiakkaille. K-Supermarket Viitasaari on myös aloittanut kotiinkuljetuspalvelun yhdessä toisen paikallisen yrityksen, J. Paanasen liikenteen, kanssa."


Lue tuoreimmat päivitykset K-Supermarket Viitasaaren Facebookista

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-viitasaari


K-Citymarket Äänekoski

”K-Citymarket Äänekoski on muuttanut aukioloaikojaan toistaiseksi. Avoinna MA-LA 6-21, SU 9-21. Kello 6-8 välinen aika on tarkoitettu riskiryhmiin kuuluvien asiointiin kaupassa sekä postissa. Kotiinkuljetuspalvelu 010 5382500”

Lue lisää K-Citymarket Äänekosken K-Ruoka-sivustolta


K-Supermarket Suosikki, Suolahti

”Tiistaina ja torstaina kauppa aukeaa riskiryhmään kuuluville asiakkaille tuntia tavallista aikaisemmin eli klo 6. Kotiinkuljetuspalvelu 044 7301808”

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-suosikki

 

Foodin, Jyväskylä

“Foodin tarjoaa ilmaiset toimituskulut yli 69€ arvoisiin tilauksiin. Toimitamme paketit myös suoraan kotiovelle. Nopea toimitus 1-2 arkipäivää.”

Jyväskyläläinen Foodin maahantuo ja valmistaa laadukkaita luomuelintarvikkeita.

www.foodin.fi


Niemelän Lammastila, Laukaa

"Laukaassa tuotettua kainuunharmaslampaan luomukaritsaa ja muita kainuunharmastuotteita suoraan tilalta myös kotiinkuljetuksella Jyväskylän seudulle."

www.niemelantila.nettisivu.org


Pitopalvelu Raija Sipinen ky, Jyväskylä

"Valmistamme kotoisia laatikkoruokia ja kuljetamme ne jäähdytettynä asiakkaiden kotioville Jyväskylän alueella. Tilaukset puhelimella 0400647437 tai sähköpostilla pitopalvelu.sipinen (at) kolumbus.fi. Maksu pankkikortilla, pankkisiirrolla tai käteisellä."

http://www.kolumbus.fi/pitopalvelu.sipinen/


Savutuvan Apaja, Jyväskylä

"Olemme koonneet nettisivuillemme verkkokauppaan lahjakortteja, jotka ovat voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Lisäksi toimintaamme voi tukea pienemmillä summilla ja hemmotella itseään Apajan omalla hunajalla."

https://savutuvanapaja.fi/

 

Kalaliike Mäkinen, Jyväskylä

”Haluatko kalaa kotiinkuljetuksella? Toimitamme haluamasi kalat Jyväskylän keskusta-alueelle seuraavasti: alle 20 euron tilaukseen lisätään kolmen euron toimitusmaksu, yli 20 euron tilaukset toimitamme ilman postikuluja. Maksut voi hoitaa käteisellä tai kortilla. Tilaukset voi tehdä numeroon 0405884060.”

Suomalaista kalaa. Yli 80-vuoden kokemuksella.

http://www.kalaliikemakinen.fi/

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta