KYSYTTÄVÄÄ?

 

 

Ruokakaupat ja -tuotteet

#supportlocals

Muista tarkistaa oman lähikauppasi mahdollisuudet esimerkiksi kotiin toimitukseen. Moni keskisuomalainen kauppa on myös avannut kauppansa siten, että riskiryhmillä on helpompaa asioida kaupassa mahdollisimman turvallisesti. Olethan jo huomannut, että monella lähituottajallasi tai paikallisella elintarviketoimijalla on myös verkkokauppa tai mahdollisuus noutoon myymälästä? 

 

Ruokakaupat

Useat keskisuomalaiset K-ruokakaupat avaavat kauppansa riskiryhmiin kuuluville asiakkailleen ennen kaupan normaalia aukeamista. Tiedustelethan mahdollisuutta omalta K-kauppiaaltasi. Myös Osuuskauppa Keskimaan kaupat ovat ilmoittaneet kauppojen ensimmäisen aukiolotunnin rauhoittamisesta riskiryhmiin kuuluville. Tiedustelethan mahdollisuutta omasta kaupastasi.

Keski-Suomessa on usea kotitoimituksia tekevä K-ruokakauppa. Omalle alueelle toimittavat kaupat voi tarkistaa www.k-ruoka.fi/kauppa?verkkokaupat kautta. K-Ruoan verkkokaupan löydät osoitteesta www.k-ruoka.fi/kauppa

Foodie on S-ryhmän yhteinen ruoan verkkokauppa, josta voit tilata Alepan, S-Marketin ja Prisman tuotteita. www.foodie.fi


K-Supermarket Viitasaari

"K-Supermarket Viitasaari pyhittää arkipäivisin ensimmäisen aukiolotunnin klo 7-8 vain riskiryhmään kuuluville asiakkaille. K-Supermarket Viitasaari on myös aloittanut kotiinkuljetuspalvelun yhdessä toisen paikallisen yrityksen, J. Paanasen liikenteen, kanssa."

Lue tuoreimmat päivitykset K-Supermarket Viitasaaren Facebookista

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-viitasaari


K-Citymarket Äänekoski

”K-Citymarket Äänekoski on muuttanut aukioloaikojaan toistaiseksi. Avoinna MA-LA 6-21, SU 9-21. Kello 6-8 välinen aika on tarkoitettu riskiryhmiin kuuluvien asiointiin kaupassa sekä postissa. Kotiinkuljetuspalvelu 010 5382500”

Lue lisää K-Citymarket Äänekosken K-Ruoka-sivustolta


K-Supermarket Suosikki, Suolahti

”Tiistaina ja torstaina kauppa aukeaa riskiryhmään kuuluville asiakkaille tuntia tavallista aikaisemmin eli klo 6. Kotiinkuljetuspalvelu 044 7301808”

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-suosikki

 

Foodin, Jyväskylä

“Foodin tarjoaa ilmaiset toimituskulut yli 69€ arvoisiin tilauksiin. Toimitamme paketit myös suoraan kotiovelle. Nopea toimitus 1-2 arkipäivää.”

Jyväskyläläinen Foodin maahantuo ja valmistaa laadukkaita luomuelintarvikkeita.

www.foodin.fi


Niemelän Lammastila, Laukaa

"Laukaassa tuotettua kainuunharmaslampaan luomukaritsaa ja muita kainuunharmastuotteita suoraan tilalta myös kotiinkuljetuksella Jyväskylän seudulle."

www.niemelantila.nettisivu.org


Pitopalvelu Raija Sipinen ky, Jyväskylä

"Valmistamme kotoisia laatikkoruokia ja kuljetamme ne jäähdytettynä asiakkaiden kotioville Jyväskylän alueella. Tilaukset puhelimella 0400647437 tai sähköpostilla pitopalvelu.sipinen (at) kolumbus.fi. Maksu pankkikortilla, pankkisiirrolla tai käteisellä."

http://www.kolumbus.fi/pitopalvelu.sipinen/


Savutuvan Apaja, Jyväskylä

"Olemme koonneet nettisivuillemme verkkokauppaan lahjakortteja, jotka ovat voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Lisäksi toimintaamme voi tukea pienemmillä summilla ja hemmotella itseään Apajan omalla hunajalla."

https://savutuvanapaja.fi/

 

Kalaliike Mäkinen, Jyväskylä

”Haluatko kalaa kotiinkuljetuksella? Toimitamme haluamasi kalat Jyväskylän keskusta-alueelle seuraavasti: alle 20 euron tilaukseen lisätään kolmen euron toimitusmaksu, yli 20 euron tilaukset toimitamme ilman postikuluja. Maksut voi hoitaa käteisellä tai kortilla. Tilaukset voi tehdä numeroon 0405884060.”

Suomalaista kalaa. Yli 80-vuoden kokemuksella.

http://www.kalaliikemakinen.fi/

 

Maatilamatkailu Kumpunen, Petäjävesi

”Avaamme Kumpusen kotikaupan. Saat meidän tuotteet nyt suoraan tilalta aina perjantaisin. Tilaukset viimeistään torstaina sähköpostilla posti (at) kumpunen.fi tai puh. 040 731 5299 tai viestillä.

Tuotteiden nouto suoraan tilalta perjantaina klo 11-13 tai toimitus kotiin sopimuksen mukaan, viiden kilometrin säteellä. Maksu mielellään pankkikortilla. Osoite: Maatilamatkailu Kumpunen, Kirrintie 94, 41900 Petäjävesi.”

https://kumpunen.fi/

 

Aseman Merkkari Oy, Konnevesi ja Hankasalmi

”Myymälämme palvelevat koronaviruksen vuoksi riskiryhmät huomioiden seuraavasti:

Hankasalmi:
Ma-la avoinna vain riskiryhmiin kuuluville asiakkaille klo 8.30-9.00
Ma-Pe avoinna muille asiakkaille klo 9-17
La avoinna muille asiakkaille klo 9-14

Konnevesi:
Ma-La avoinna riskiryhmiin kuuluville asiakkaille klo 8-9
Ma-Pe avoinna muille asiakkaille klo 9-17
La avoinna muille asiakkaille klo 9-14”

https://www.facebook.com/asemanmerkkari/

 

Paahtimo Papu, Jyväskylä

”Nyt poikkeusoloissa poikkeukselliset toimet:

Avaamme paahtimoon tehtaanmyymälän noutopisteen.
Kahvit, teet ja suklaat nyt tarjouksessa. Verkkokauppaan on lisätty mm. tukkupuolen tuotteita
Huhtikuun Roaster’s Choice: 5 x 250g kahvia oman valinnan mukaan 30€

Tämä tarkoittaa sitä, että:

Tee ostokset VERKKOKAUPASSA etukäteen www.paahtimopapu.fi/verkkokauppa
Valitse NOUTO paahtimolta (tai normaalisti lähellä -paketti)
Voit noutaa tilauksesi sovittuna aikana ti-to klo 12-17 välisenä aikana paahtimon lastauslaitureilta, Alasinkadulta Seppälästä. Olemme sinuun noudosta tarkemmin yhteydessä.
Paahtimolta EI käteis- tai pankkikorttimyyntiä"

https://www.facebook.com/paahtimopapu/

https://www.paahtimopapu.fi/

 

Teeleidi, Jyväskylä

"Teeleidistä löydät nyt myös Jukolan juuston mahtavat Cheddarit! Samalla reissulla siis kun noudat verkkokauppatoimitukset, täydennät teehyllyn, hankit Annin ketoleivonnaisia, Hannan kakkujen herkkuja tai Ahotuvan hunajaa, saat myös järisyttävän hyvät juustot mukaan! Teekauppa Kramsunkadulla palvelee jälleen 31.3. alkaen tiistaista perjantaihin klo 11 – 17. Teehuoneen puoli on toistaiseksi suljettu Korona-tilanteen vuoksi. Toimitamme yli 30€ tilaukset ilman toimituskuluja, koodilla teehetki saat verkkokauppatilauksista -10% alennuksen.”

"Hei, nyt on hauska tapa tukea Teeleidiä ja näyttää se myös muille! Tilaa Teeleidin "But First tea" kangaskassi ja liity teenystävien heimoon. Tämän saat vain meidän verkkokaupasta www.teeleidi.fi hintaan 12€ kipale!

Kaikkiin yli 50€ tilauksiin lisäämme kassin veloituksetta! Voit tilata myös yllätyskassin, jolloin kassiin on pakattu valmiiksi teetä ja herkkuja! Yllärikassin hinta 40€."

”Nyt niitä saa! Annin the skonsseja! Näitä ihania uunituoreita herkkuja voit tilata mukaan nautittavaksi, setti sisältää myös vadelmahillon ja kermavaahdon. Kahden skonssin setti 6,50 neljän 12€. Soita 0445555900 tai varaa Facebookin yksityisviestillä.”

"Tervetuloa teelle alkaen 1.6."

Teeleidi tarjoaa tunnelmallisia teehetkiä Jyväskylässä sijaitsevan teehuoneen ja teen verkkokaupan palveluilla.

www.teeleidi.fi

 

TakeT, Jyväskylä

"Meiltä kysyttiin mahdollisuutta riskiryhmien ostoksille, ja nyt meille pääsee tiistaisin ja torstaisin 9-10 ennen kaupan normaalia avaamista, jolloin voimme taata turvallisemman ostosympäristön. Haluamme myös antaa kaikille mahdollisuuden hankkia teetä auttamaan vaikeiden aikojen yli. Nettikauppa on myös auki 24/7.

Saat teetä toimitettuna myös kotiin, mökille tai mihin vaan ja voit lähettää teetä tai teelahjakortin myös rakkaillesi. Nettikaupassa ihan kaikesta -10%! Alennus tulee automaattisesti, kun tilauksen summa on vähintään 20€. Postitus on veloitukseton myös, kun loppusumma on yli 50€!”

TakeT:n myymälässä Jyväskylässä voit valita take away -kupillisen mukaasi tai ostaa irtoteetä pussissa kotiin nautittavaksi.

www.take-t.fi

 

Carccia, Jyväskylä

"Namit kotiin viikonlopuksi! Tilaa lempikarkkisi nyt! Toimitamme irtokarkit kotiovellesi karkkipäivinä perjantaina ja lauantaina." 

https://jkl.carccia.fi/

 

K-Citymarket Palokka, Jyväskylä

”Toimenpiteet jatkuvat ja laajennamme palveluitamme! Ensi viikolla (viikko 16) avaamme ma-to jo klo 7. Huomiothan, että klo 7-8 välinen aika on suunnattu ainoastaan riskiryhmiin kuuluvien asiointiin kaupassa, sekä Postissa! Kiitos!

Nykyään voit hoitaa kauppareissun suoraan kotoasi.

Tilaa ja Nouda-palvelu:
- Mene www.k-ruoka.fi/kauppa
- Valitse kauppamme
- Tee ostoslista
- Valitse nouto ja ajankohta
- Maksa verkkomaksulla
- Kurvaa noutoparkkiimme (tai pirauta Jytaksille)

Keräilymaksu: 6,90€, K-Plussakortilla 4,90€
Mahdollisuus myös kotiinkuljetukseen JYTAKSIN avulla. Toimitusmaksu heillä on alle 5km 10€, 5-10km 15€. Pirauta tarvittaessa kuljetuksen tilausnumeroon 0100 6900.”

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-citymarket-jyvaskyla-palokka

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta