KYSYTTÄVÄÄ?

Toimistotilaa etätöihin

#supportlocals

Tarvitsetko rauhallista työtilaa etätöitä varten? Monen toimistotyöläisen arki on muuttunut äkillisesti ja aina kotiympäristö ei tarjoa haluttua työtilaa tai rauhaa. Jyväskylän seudun majoitusliikkeistä voit varata toimistotilaa etätöiden tekemiseen muutamasta tunnista useampiin päiviin. 

 

Hotelli Alba, Jyväskylä 

Etätöissä mutta ei työrauhaa? Varaa etätyöhuone meiltä alk 49,00e / päivä. Eristäytyminen ja tuottava työnteko voi olla haasteellista yhdistää - olisiko tässä rauhallisen etätyön ratkaisu? Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle paras mahdollinen ratkaisu: tarjous voimassa toistaiseksi.”

Hotelli Alba sijaitsee upealla paikalla Jyväsjärven rannalla Jyväskylän keskustan tuntumassa.

https://www.hotellialba.fi/

 

Feels like Home, Jyväskylä 

"Tarvitsetko: Hetken rauhaa? Tilan jossa keskittyä täydellisesti puhelinpalaveriin? Omaa etätyöpistettä? Kokoustilaa? Tilaa webinaarin pitoon? Päiväkäyttö 29€."

Koko toimintamme ajan ovat käytössämme olleet biohajoavat, ympäristöystävälliset sekä antibakteeriset puhdistusaineet. Näiden käytöllä on erittäin suuri merkitys tällä hetkellä vallitsevan koronaepidemian torjumiseen. Näin turvataan huoneiston puhtaus ja turvallinen käyttö asiakkaille.

https://www.feelslikehomeoy.fi/

 

 Säynätsalon kunnantalo, Jyväskylä 

"Tarvitsetko etätyötilan tai muuten vain pois kotoa tunniksi, pariksi tai päiväksi muutamaksi? Oma työtila 3,75 e/alkava tunti (klo 9-18), asunto 52 e/yö/hlö (klo 18-9). Asunnoissa on työpöytä, verkkoyhteys, keittiö ja kylpyhuone. Myös toimistohuoneita. Pinnat puhdistetaan ennen jokaista vierasta."

Säynätsalon kunnantalo on yksi arkkitehti Alvar Aallon merkittävimmistä töistä, jolla on kansainvälisesti tunnettu asema modernin arkkitehtuurin historiassa. Koronavirustilanteen takia Säynätsalon kunnantalo on suljettu toistaiseksi. 

https://www.tavolobianco.com

 

Omena Hotel, Jyväskylä

”Ottaako puoliso tai lapset pannuun? Kaipaatko työrauhaa? Varaa itsellesi etätyötoimisto.
Tarjoamme toukokuun 2020 loppuun asti kiinteän huonehinnan 59 €/yö, johon saat kaupanpäälle aikaisemman huoneeseen pääsyn ja myöhäisemmän lähtöajan, jolloin huone on käytettävissä saapumispäivänä klo 14 alkaen, päättyen lähtöpäivään klo 14. Varaa itsellesi etätyötoimisto koodilla OFFICE mistä tahansa Omena-kaupungista ja saat huoneen vuorokaudeksi käyttöösi.”

https://www.omenahotels.com/fi/

 

Varjolan tila, Laukaa

"Luonnon äärelle, maaseudun rauhaan! Etätöihin tai vain pois kaupungista? Meillä on tarjolla tasokkaita ja rauhallisia huoneistoja omatoimiseen asumiseen pidemmäksikin aikaa varmasti rauhallisessa kohteessa. Huoneistoissa on myös sauna ja rauhalliset lenkkipolut aivan vieressä."

https://www.varjola.com/muutoksia-aukioloaikoihin

 

 

 

 

 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta