FRÅGOR?

Välkommen till hjärtat av Insjöfinland!

Jyväskylä är en livfull stad med ett mångsidigt utbud inom idrott, motion och välmående och här arrangeras över 5 000 evenemang årligen. Jyväskylä ligger i Mellersta Finland, mitt i hjärtat av Insjöfinland. Staden går i den världskända arkitekten och formgivaren Alvar Aaltos fotspår och kan erbjuda besökare fantastiska upplevelser i naturen mitt i staden liksom en mängd tankeväckande kultur. Jyväskylä utmanar människor att röra på sig och att njuta av uppiggande fysisk avkoppling som sätter sina spår – på var och en av oss på ett unikt sätt!

---------

Till följd av den nu rådande situationen med COVID-19 har de flesta av våra företag avvikande öppettider och tillfälligt stängt. Kontrollera aktuella uppgifter direkt på företagens webbplatser och kanalerna på sociala medier. Ytterligare information om situationen finns på Utrikesministeriets, Institutet för hälsa och välfärds och Jyväskylä stads sidor.

Låt dig ändå inspireras av Jyväskyläregionen – dröm hemma och planera din semester för framtiden, då det åter är tryggt att resa. Be safe! 

 

Kontaktuppgifter

Jyväskyläregionens turistbyrå
Asemakatu 7
40100 Jyväskylä
tfn +358 14 266 0113
travel@jyvaskyla.fi
» Lokalisera med Google Maps

Vi rekommenderar

Visit Jyvaskyla Youtube

Mer information om besöksobjekten, aktiviteterna, restaurang- och logitjänsterna samt evenemangen och annat aktuellt hittar du på våra engelskspråkiga sidor.