• KONTAKTUPPGIFTER
 • SE VÄDERLEK:
 • Choose language:
  • Svenska
  • Suomi
  • English
  • Deutsch
  • русский
  • Svenska
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  Svenska
  sv
FRÅGOR?

Häkärinteet

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

Häkärinteet

”Många pister, ett bra ställe även för barn. Passar både för nybörjare och för dem som vill ha lite mer utmaning i backen. Överlag bra service.”

Servicen är helt toppen. På inget annat ställe har vi blivit erbjudna hjälp med barnens pjäxor. Liftkillarna är vänliga. Härliga backar för hela familjen! Vi fick verkligen mersmak!!

Ett utmärkt ställe för familjer och nybörjare. Fina backar och bra service.

Jättebra instruktörer i slalomskolan. Tack ska ni ha! Sonen är eld och lågor.

– Kundfeedback om Häkärinteet

Här går det undan

Häkärinteet bjuder på glada miner för hela familjen, fina minnen och fartfyllda aktiviteter både utomhus och inomhus och för alla åldrar. Välkommen!

Börja till exempel med några åk i lilla backen i barnlandet, där det finns gratis pulkor och kälkar. Vid eldplatsen kan ni steka någonting gott under upptäcktsfärden. Renen Wilma njuter av vinterdagarna i sin inhägnad och får barnens ögon att tindra.

Med 13 pister och 5 liftar har vi ett exceptionellt fint utbud av backar i Mellersta Finland. Pisterna i tre olika väderstreck bjuder på såväl njutningsfulla åk i långsluttande backar som fart och fräs på brantare sluttningar. I den häftiga snowcrossbanan kan familjen åka i fartfylld tävlan. I HäkäSnowPark finns bland annat Finlands största Wallride.

Pisten med replift är gratis och en utmärkt plats för introduktion till slalom. Vår instruktör finns på plats klockan 10–12 på helger och under sportlovsveckorna och lär dig gratis att greppa tag i liften och lite grundläggande slalomteknik.

Vår liftpersonal hjälper åkare med lifterna och kommer alltid ihåg att säga ”varsågod”. Och för det får de välförtjänt beröm, varje dag.

Skidspåren börjar precis under pisterna. Ni kan välja bland olika långa rundor och ta den som passar hela familjen. För issporter finns det en bana på tjärnen och i den belysta rinken.

Avrunda en perfekt vinterdag genom att avnjuta god mat i vår rymliga och trivsamma restaurang. Köket satsar på ekologiska och närodlade ingredienser och trollar fram läckerheter. Om möjligt beaktas även specialdieter. Som det första skidcentret i programmet Stegvis mot eko vill vi ta spåret mot hållbar utveckling.

Övre våningen på restaurangen är reserverad för barn och unga. Där finns ett bollhav, en hästvagn från nöjesparken Nokkakivi samt olika spel, en stor tavla att teckna på, en pysselhörna, Aku Ankka-tidningar och en myshörna med en jätte-tv och slalomåk på dvd. De som vill spela biljard kan låna bollar gratis i kassan!

I de trivsamma och rymliga stugorna precis intill skidspåren och pisterna kan du ta in med flera generationer eller vänner och njuta av våra tjänster. Sparkstöttingar hör till standardutrustningen i stugorna: När åkte du spark senast?

Vårt mångsidiga utbud kompletteras av trafikstationen Jari-Pekka, där det finns Koti-Pizza, Subway, Hesburger och en dygnet runt-butik. I närheten finns också semesterorten Revontuli som bjuder på dans, splitternya bowlingbanor och en fantastisk bastuvärld.

Välkommen att njuta av alla tjänster.

SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS:

Häkärinteet ligger cirka 40 kilometer från Jyväskylä centrum. Du når oss lättast med egen bil, eftersom det inte finns någon direktbuss. Köranvisningarna finns här.

LADDA NER GRATIS MOBILKORT HÄR

Kontaktuppgifter

Pieksämäentie 262
41520 Hankasalmi
tfn +358 10 3262 881
info@hakarinteet.fi
www.hakarinteet.fi
 

Karta

Kontaktuppgifter

Symbolerna anger avståndet från Kompassplatsen i Jyväskylä centrum. (Källa: GoogleMaps)
41 min

Pieksämäentie 262
41520 Hankasalmi
tfn +358 10 3262 881
info@hakarinteet.fi
www.hakarinteet.fi