Aktiviteetteja, hemmottelua ja luonnonläheistä majoitusta Keski-Suomessa

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Keski-Suomen syksyssä nautit sykähdyttävistä järvimaisemista, patikoinnista neljän kansallispuiston poluilla ja aktiviteeteista niin ulkoilmassa kuin sisällä. Hyppää pyörän selkään, kokeile koskenlaskua tai tee kaatoja keilaradalla. Syksyn kirpeydessä hemmottelet itseäsi saunan lempeässä lämmössä Maailman Saunamaakunnan, Keski-Suomen, saunoissa. Aktiivisen päivän kruunaavat unet viihtyisissä ja luonnonläheisissä majoituskohteissa.

 

Koe ruskan taikaa Revontulen lomamökeissä!

Vieraile läheisissä luontokohteissa, viiletä fatbikella tai ota sadepäivän kisailut keilauksessa. Lopuksi rauhoitu omassa mökissä takkatulen ääressä, saunan jälkeen, kynttilöitä katsellen. Revontulen lomamökit luovat tunnelmallisen tukikohdan rentouttavaan loman viettoon, jossa pääset nauttimaan luonnon äärelle.

Kuva: Revontuli

Huvilarannan vuokramökit rentoon lomailuun

Huvilarannan vuokramökit sijaitsevat Keski-Suomessa Multialla puhdasvetisen Isojärven rannalla. Villa Akuliina, Villa Kukkula ja Villa Kantri (esteetön) ovat täysin varusteltuja, ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja 6–8 hengelle sopivia lomamökkejä.

Kuva: Huvilaranta

Karkausmäen Kammari – aidosti maalla

Luontoystävän tukikohta Salamajärven kansallispuiston äärellä. Lämmitä sauna, nautiskele kylpytynnyrissä ja turvehoidossa. Istahda laavulle nuotion loisteeseen auringon laskiessa. Köllähdä mukavaan petiin retkeilypäivän jälkeen.

Tervetuloa Kinnulaan!

Kuva: Karkausmäen Kamari

Lumoudu syksyisestä luonnosta Hankasalmella

Luontovireen Tunnelmatuvalla majoitut lumoavan luonnon äärellä ja nautit Patina-saunan löylyistä. Tuvalta käsin voit tehdä omatoimiretkiä syksyiseen luontoon. Luontovire järjestää ryhmille myös tilausretkiä Säkinmäen kätkettyihin kohteisiin sisältäen ruokailun, saunan ja tarvittaessa majoituksen.

Kuva: Marjo Ylönen / Luontovire

Keski-Suomen kaunein juhlapaikka Vehryt Nouka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön jokaiseen elämäsi hetkeen ja tilaisuuteen

Vehryt Nouka on näyttävä ja moderni juhlapaikka Päijänteen rannalla, Noukanniemessä, vain hieman yli 10 km päässä Jyväskylän keskustasta. Tyylikkäät tilamme ammentavat inspiraationsa meitä ympäröivästä luonnosta ja vesistöstä, ja jokaisesta tilastamme aukeaa kaunis näkymä Päijänteelle. Meillä vietät niin juhlat perheen kesken, kuin myös työporukkasi kaikki tilaisuudet aktiviteetteineen.

Kuva: Juhlapaikka Vehryt Nouka

Syleile syksyä maaseudun rauhassa

Varjolassa pääset rentoutumaan idyllisessä maalaismiljöössä.

Majoittuessasi Varjolassa, voit yöpyä kauniissa luontomaisemissa, tasokkuudesta tinkimättä, sekä nauttia maittavasta maalaisaamiaisesta. Käytössäsi on myös runsas valikoima elämyksiä, aina koskenlaskun kuohuista savusaunojen löylyihin.

Kuva: Varjola

Kaupungin parhaat löylyt Kankaan saunalla

Kankaan saunalla nautitaan löylyistä entisen paperitehtaan porttirakennuksessa. Satavuotiaan rakennuksen kaksi saunaa takaavat uniikin saunaelämyksen urbaanissa miljöössä! Löylyjen välissä voi hengähtää vilvoitteluterassilla tai pulahtaa 4-asteiseen sisäavantoon.

Saunamme ovat kuumana ke-la klo 18—22.

Kuva: Kankaan Sauna

Hauskoja hetkiä pyörän selässä Laajavuoressa!

Nauti Laajavuoren syksyisistä maisemista pyöräretkellä! Laajiksen vuokraamosta löydät sähköavusteiset e-fatbiket, joiden avulla jyrkätkin nousut sujuvat vaivatta ja voit nauttia syksyn väreistä Laajavuoren huipulla! Pyörillä polkaisee vaivatta myös kauemmaskin, vaikkapa Ladun Majalle.

Tervetuloa vuokraamoon!

Kuva: Laajis

Lomasi alkaa meiltä, SydänSuomen Keskusvaraamolta!

SydänSuomen Keskusvaraamo sijaitsee keskellä kauneinta Suomea, jota ympäröivät siniset järvet ja erämainen luonto. Järvi-Suomen kansallispuistot, hyvinvointituotteet, luonnon rauha ja erilaiset tapahtumat takaavat lomailijalle upeita elämyksiä.

Alue on Suomen eteläisin erämaa-alue ja Salamajärven kansallispuisto on muualla Suomessa harvinaisen Metsäpeuran esiintymisaluetta. Verkkokaupassamme on ostettavissa alueen ohjelmapalvelutuotteita, majoitusta sekä ravintolapalveluita.

Kuva: Jaakko Tähti

Tule mökkilomalle Himokselle ja syysloma jää mieleen

Syksy Himoksella tietää ulkoilua upeissa rinnemaisemissa ja herkuttelua nuotiolla. Vauhdikkaampaan menoon sähköavusteiset fatbiket ja mönkijät.

Vuokraa mökki tai huvila HimosLomilta ja vietä lempeä syysloma lähimpiesi kanssa, laajasta valikoimasta löydät vaihtoehtoja perusmökeistä luksushuviloihin. Täydellisen rentoutumisen lomallesi varmistat valitsemalla ulkoporealtaallisen majoituksen.

Kuva: HimosLomat

Nauti aktiviteeteista ja majoitu vanhassa pappilassa Uuraisilla

Marjoniementilalla Uuraisilla hengähdät hetken maaseudun rauhassa ja viihdyt luonnonläheisten aktiviteettien parissa. Lähde ratsaille tilan islanninhevosilla, kokeile kalaonneasi tai nauti ympäröivästä ruskasta vaikkapa meloen. Marjoniementilalla majoitut kauniissa, 1800-luvun lopulla valmistuneessa pappilassa tai tunnelmallisessa luhtiaitassa.

kuva: Lina Markkanen

Löydä lisää syksyisiä elämyksiä Keski-Suomessa

Sinua voisi kiinnostaa myös

Metsäinen, järvien täplittämä maisema ilmasta käsin.

Keski-Suomen neljä kansallispuistoa

Kolme henkilöä saunoo Varjolan savusaunassa

Rentoudu saunan lämmössä

Henkilö pyöräilemässä rehevässä maastossa auringonlaskun aikaan fat-pyörällä.

Vietä aktiivinen loma Keski-Suomessa