Syksyinen kaupunkiloma Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Vietä syksyinen kaupunkiloma Keski-Suomessa ja Jyväskylässä. Herkuttele syksyn mauilla tunnelmallisissa ravintoloissa ja löydä tuliaiset ja kotiin viemiset ihanista putiikeista. Illan päätteeksi on ihana sukeltaa valkoisiin lakanoihin viihtyisissä kaupunkihotelleissa.

Syysiltojen hämärtyessä Valon kaupunki Jyväskylä näyttäytyy uudessa valossa. Kaupungissa on jo yli 100 pysyvästi valaistua teosta, jotka hehkuvat pimeässä upeana. Monet kaupungin tunnetuista maamerkeistä ovat saaneet ylleen valaistuksen: ihastele esimerkiksi Harjun tornin, Nykäsen hyppyrimäen ja Kuokkalan sillan iltailmettä.

Toivolan syksy – koettavaa kaikille aisteille

Toivolan syksy muodostuu tunnelmallisesta valo- ja äänimaailmasta, taiteesta, monipuolisista ruoka-, juoma- ja kahvilaherkuista, kiireettömistä hetkistä ja ihastuttavasta palvelusta. 

Tervetuloa viihtymään kiireettömästi tunnelmalliseen Toivolaan! 

Kahvila Valkoinen Puu | Lankakauppa Titityy | Käsityöläismuseo | Toivolan Puoti | Ravintola Toivolan Paja | Toivolan Pihakioski 

Kuva: Toivolan Vanha Piha

Historiaa ja herkkuja Harmoonitehtaan historiallisessa miljöössä

Irtaudu hetkeksi arjesta ajattomassa ja hurmaavassa Harmoonissa keskellä Jyväskylää. Harmoonin historiallinen, suojeltu miljöö luo tunnelmalliset ja ainutlaatuiset puitteet Jyväskylän lomalle ja kaikki keskustan palvelut ovat ulottuvillasi.

Kahden hengen Hemmottelupaketti sisältää yöpymisen Harmoonin saunallisessa Forte huoneistossa. Kulinaristin hemmotteluloman kruunaa viiden ruokalajin illallinen kauden listalta Harmoonin lähialueen makuja tarjoavassa Kellariravintolassa.

Kuva: Ravintola Harmooni

Tilaa lomalle

Hei kaupunkilomailija tai kylpyläpolskuttelusta haaveileva – kurvaa Scandiciin! Makoisien unien jälkeen muhkea aamiainen starttaa mukavasti lomapäivän.

Ja mikä parasta, lapset majoittuvat aikuisten huoneessa maksutta 12-vuotiaiksi asti, ja perheen teineille voit varata edullisesti oman huoneen!

Kuva: Scandic

Herkullisia tuulahduksia Bistrosta!

Sijaitsemme suoraan Ylä Kaupungin sydämessä. Meillä pääset nauttimaan monipuolisesti lounaan, alkuillan päivällisen, laadukkaasta viinistä, ja jokaisena lauantaina käsityöllä valmistetusta kasvis brunssista. Syksy saapuu ja päivitämme ruoka- ja viini valikoimamme herkulliseen syksyyn!

Poikkea siis lasilliselle ja herkuttelemaan listamme niin pienistä, kuin suuremmistakin annoksista viinin kaverina. Syksyn tarjouksena tarjoamme lasin puna- tai valkoviiniä (16cl) ja alkupalalistaltamme valitsemastasi alkupalasta hintaan 11,50€.

Hyödynnä tarjous esimerkiksi päivällisen alkupalana, ennen pääruokaa!

Kuva: Kasvisravintola Katriina

Elossa elämä sykkii aamusta iltaan

Meiltä saat aamupalan, kattavan lounaan, välipalan ja illallisen mukaan tai paikan päällä nautittavaksi. Valmistamme annokset aina laadukkaimmista raaka-aineista, kotimaisuudesta ja vastuullisuudesta tinkimättä. Elon à la cartesta löydät makunautintoja niin liha-, kala- kuin kasvisruoan ystävälle.

Kuva: Elo

Kotimaisen muodin Koto Designmarket

Koton valikoimassa on vaatteita, koruja ja asusteita, sekä kaikkea ihanaa kotiin ja lahjaksi yli 60 kotimaiselta merkiltä – Tämän hetken tuoreimmat uutuudet & tulevaisuuden klassikot. Tule ihastumaan!

Kuva: KOTO Designmarket/Emma Kautto

Viihtyisä Verso ja elämyksellinen Pöllöwaari!

Tule nauttimaan syksystä Jyväskylän ytimessä sijaitsevaan Hotelli Versoon.

Verson upea Gastro-paketti sisältää majoittumisen kahden hengen huoneessa, kuohuviinit Verso Baarissa ja mikä parasta – elämyksellisen kuuden ruokalajin menun Pöllöwaarissa. Verson suomalainen aamiainen kruunaa miniloman.

Kuva: Yöpuu Yhtiö

Katso kaikki syksyn elämykset

Sinua voisi kiinnostaa myös

Henkilö syö ravintolassa.

Herkuttele Keski-Suomen ravintoloissa ja kahviloissa

Keltaisilla tekstiileillä koristeltu sänky hotellihuoneessa

Kauniita unia

Henkilö istuu laiturilla ja katsoo valaistun Kuokkalan sillan suuntaan.

Valon kaupunki

Näyttelijät lavalla esiintymässä Jyväskylän kaupunginteatterissa

Mitä Keski-Suomessa tapahtuu juuri nyt?