Tekemistä lasten kanssa syksyllä Keski-Suomessa

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Ylös, ulos ja Keski-Suomeen! Keski-Suomen syksy on täynnä hauskaa tekemistä kaiken ikäisille lomailijoille. Sukeltakaa koko seurueen voimin Suomen Ilmavoimien vaiherikkaaseen historiaan, pulahtakaa lämpimiin kylpyläaltaisiin tai ottakaa tiukka kisa lasepelissä tai karting-auton ratissa. Syksyinen luonto houkuttelee pakkaamaan eväät reppuun ja suuntaamaan askeleet Keski-Suomen neljän kansallispuiston tai muiden luontokohteiden poluille.

Laserpeli, vankilaseikkailu vai molemmat?

Megazonessa ja Prison Islandissa löydät kaksi aktiviteettia saman katon alta. Johdata joukkueesi voittoon Megazonen supersuositussa laserpelissä tai ratko teräviä hoksottimia vaativia tehtäviä vankilasaarella.

Ota koko perhe mukaan ja tule viihtymään!

Kuva: Megazone

Ilmailuhistoriallinen kohde koko perheelle!

Ilmavoimamuseo tallentaa ja esittelee ilmavoimien vaiheita sen satavuotisen historian ajalta. Perusnäyttelyssä on erilaisia lentokoneita 1910-luvulta nykyaikaan. Voit jopa istahtaa aitoon hävittäjän ohjaamoon! Museokaupan valikoimissa on ilmailukirjallisuutta, pienoismallisarjoja ja matkamuistoja.

Kuva: Ilmavoimamuseo

Karting Centeristä vauhtia vapaa-aikaan!

Jyväskylä Karting Centerin sisärata palvelee Vaajakoskella ympäri vuoden. Vain vartin päässä Jyväskylän keskustasta löydät autot niin aikuisille kuin lapsillekin. Meillä järjestät vaivattomasti tapahtumat synttäreistä yritystapahtumiin tai voit tulla ajamaan muuten vain!

Kuva: Karting Center

Monipuolisessa Peurungassa viihdytään!

Suositun kylpylän lisäksi Peurungassa on tekemistä paljon. Haasta perhe kisaan keila- tai frisbeegolfradalle, patikoi tai pyöräile fatbikeillä maastoreiteillä tai varaa hemmotteluhetki Day Span hoitoihin.  Loman kruunaa hyvä ruoka. Peurungan ravintoloista vaihtoehdot a la cartesta burgeriin.

Kuva: Peurunka

Luontoretkelle lasten kanssa

Keski-Suomen vaihtelevaan luontoon kannattaa tutustua myös lasten kanssa! Sopivia polkuja löytyy tallattavaksi myös pienemmille kengänpohjille. Isompien lasten kanssa taittuu pidemmätkin patikointimatkat esimerkiksi kansallispuistoissa. Luonto on aina lähellä myös Jyväskylän keskustan vilinässä, josta voi kiivetä Harjun laelle ihailemaan ympärillä avautuvaa maisemaa.

Katso kaikki syksyn elämykset

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kaksi lasta kiipeilemässä seikkailuradalla

Lasten Keski-Suomi

Kaksi lasta jäätelöannosten kanssa.

Herkutellen syksyyn

Kaksi henkilöä hotelissa kylpytakeissa

Kauniita unia!

Haluatko vinkkejä ympäri vuoden? Tilaa Keski-Suomen parhaat lomavinkit suoraan sähköpostiisi