Koe talven elämykset Keski-Suomessa

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Vietä Keski-Suomessa aktiivinen talviloma. Koe Keski-Suomen upea luonto talviasussaan, laskettele ja lautaile palkituissa hiihtokeskuksissa ja rentoudu aktiivisen päivän jälkeen vaikkapa takkatulen ääressä tunnelmallisessa mökissä. Ainutlaatuinen talviloma löytyy Keski-Suomesta.

Tutustu talven elämyksiin Keski-Suomessa

Himos – Lumi-Suomen keskipiste

Himoksella laskettelet Etelä- ja Keski-Suomen monipuolisimmilla rinteillä. Hyvin hoidetut ja lumivarmat rinteet sekä tehokas hissikapasiteetti takaavat nautinnollisen laskupäivän kaiken tasoisille harrastajille rinteissä ja snowparkeissa. Laskettelun alkeita voi opetella koko perheen lumimaailmassa, Lumilassa, jossa päivä vierähtää myös tuubimäessä laskien ja laavujen tunnelmasta nauttien.

Kuva: Himos Yhtiöt

Riihivuoressa lasket upeissa maisemissa

Riihivuoren laskettelukeskus sijaitsee Muuramessa vain vajaan kolmen tunnin matkan päässä
Helsingistä ja vain reilun tunnin matkan päässä Tampereelta. Riihivuoresta löydät yhteensä 10 rinnettä ja 5 hissiä. Vaihtelevat rinneprofiilit tarjoavat laskettavaa aloittelijoista kokeneisiin harrastajiin.

Kuva: Kalle Jokinen/Riihivuori

Hankielämää koko perheelle!

Laajiksen rinnevalikoima ja Lumimaa sekä snowparkit tarjoavat koko perheelle monipuolisesti laskettavaa! Palkitun hiihtokoulun kurssit ja yksityistunnit sekä monipuolinen vuokraamo ja ravintola palvelevat laskijoita! Talvipäivää voi viettää myös pulkkaillen, hiihtäen, lumikenkäillen ja pyöräillen.

Kuva: Laajis

Täyttä häkää Häkälle

Häkärinteet on perhelaskettelun ykköspaikka, jossa löytyy laskettavaa koko perheelle, vauvasta vaariin! Uutuutena kaudelle 2022-2023 Lastenrinteeseen tulee huikean hieno 75 metriä pitkä mattohissi ja Lastenmaan pulkkamäki saa uudet muodot kaarteineen. Tervetuloa nauttimaan monipuolisista palveluistamme.

Kuva: Häkärinteet

Talviset hemmottelulomat Varjolassa

Tule rentoutumaan Varjolaan ja nauttimaan maaseudun rauhasta. Talven hemmottelupaketit tarjoavat tasokasta majoittumista, kuohuviinin tarjoiltuna huoneeseen, saunomista rantasaunalla porealtaineen, arktisia elämyksiä kosken kuohujen kupeessa sekä kolmen ruokalajin illallisen Navettaravintolassa.

Kuva: Varjola

Raikasta talvi-ilmaa hiihtolomalla Piispalassa

Huikeat vauhdit pulkkamäessä, riemukasta pulikointia allasosastolla, tasokkaat hiihtoreitit sekä mukavaa kisailua keilahallissa! Näitä kaikkea ja paljon muuta sisältää koko perheen hiihtoloma Piispalassa. Loman hintaan sisältyy päivittäin täysihoito sekä ohjattua ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille.

Kuva: Piispala

Tervetuloa Kinkamon Pirttiin

Tarjoamme Keuruun Jukojärvellä, Poskijärven rannalla majoituspalveluita ympäri vuoden niin lomalaisille kuin työmatkalaisille oman metsän puista tehdyissä mökeissä. Palvelutarjonnastamme löytyy myös aito ja perinteinen savusauna sekä mahdollisuudet kota- ja laavuiltoihin. Lähimaastoon pääset tutustumaan 2,5 km luontopolulla tai vuokraamalla lumikengät ja seikkailla metsien siimeksiin.

Kuva: Kinkamon Pirtti

Valo-majoitustarjous Hotelli Albassa

Tervetuloa Jyväsjärven rannalle Hotelli Albaan upeasti valaistun Ylistönsillan kupeeseen. Tutustu oman aikataulusi mukaan myös muihin Jyväskylän pysyviin Valokohteisiin. Päivän päätteeksi nautit Hotelli Alban järvinäköalaravintolassa tunnelmallisen päivällisen majoittujan edulla. Ravintolasta näköala valaistuille Ylistön ja Kuokkalan silloille.

Kuva: Finlandia Hotelli Alba

Laserpeli, vankilaseikkailu vai molemmat?

Megazonessa ja Prison Islandissa löydät kaksi aktiviteettia saman katon alta. Johdata joukkueesi voittoon Megazonen supersuositussa laserpelissä tai ratko teräviä hoksottimia vaativia tehtäviä vankilasaarella.

Ota koko perhe mukaan ja tule viihtymään!

Tutustu joulun ajan elämyksiin ja lomiin Keski-Suomessa

Sinua voisi kiinnostaa myös

Revontulet Jyväskylän Lutakon kaupunginosan yllä.

Talven bucket list – koe Keski-Suomessa ainakin nämä

Laskettelijoita Laajavuoren päällä.

Talviaktiviteetit Keski-Suomessa

Keltaisilla tekstiileillä koristeltu sänky hotellihuoneessa

Majoitu viihtyisästi Keski-Suomessa

Henkilö hyppää ilmaan talvisessa Jyväskylässä

Lue lisää talvilomavinkkejä

Tilaa Keski-Suomen parhaat lomavinkit suoraan sähköpostiisi