KYSYTTÄVÄÄ?

Festivaalit, kulttuuri- ja erikoistapahtumat Jyväskylän seudulla

Yläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-Eskola

Yläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-Eskola

 

Tapahtumia Jyväskylän seudulla

Jyväskylän seudun tapahtumat rikastuttavat monimuotoisilla sisällöillään matkailijoiden vapaa-aikaa. Tapahtumissa yhdistyvät kiehtovalla tavalla taiteen ja kulttuurin eri muodot. Hyviä esimerkkejä ovat legendaarinen Jyväskylän Kesän tapahtumakokonaisuus, perinteikäs kulttuurifestivaali Yläkaupungin Yö tai syyskuun tunnelmallisissa illoissa loistava Valon kaupunki.

Tapahtumakaupunkina Jyväskylä on vertaansa vailla ja Jyväskylän seudun viihde- ja kulttuuritapahtumilla on vahva asema Suomessa. Kaupungin alueella järjestettävät tapahtumat ja oheispalvelut ovat helposti saavutettavissa suurillekin määrille tapahtumavieraita. Tästä hyvänä esimerkkinä on Lutakonaukion ulkofestivaalialue, joka mahdollistaa jopa 20 000 ihmisen tapahtumat ja konsertit aivan matkakeskuksen ytimessä, kaupungin keskustassa.

Muista tutustua myös Jyväskylän seudun urheilu- ja liikuntatapahtumiin!

Poimintoja toistuvista festivaaleista, kulttuuri- ja erikoistapahtumista:

Kaikki tapahtuma osoitteessa: www.kalenteri.jyvaskyla.fi

 

2020

 Huhtikuu

  • Waaw Africa Festival

Toukokuu 

 

Marraskuu

  • Jyväskylä Joulunavaus

 Joulukuu

  • PikkujouluCircus
  • Itsenäisyyspäivän tapahtumat
  • Paviljongin joulumarkkinat
  • Joulukatu
  • Uuden vuoden vastaanotto
 
 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta