KYSYTTÄVÄÄ?

Festivaalit, kulttuuri- ja erikoistapahtumat Jyväskylän seudulla

Yläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-EskolaYläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-Eskola

Yläkaupungin Yö 2018, kuva: Tero Takalo-Eskola

Koronavirus sekä hallituksen linjaukset vaikuttavat tapahtumiin, joten muutokset ovat mahdollisia. Suosittelemme tutustumaan Jyväskylän seudun tapahtumakalenteriin sekä koronaviruksen vaikutuksiin Jyväskylän seudulla.

Jyväskylän seudun tapahtumat rikastuttavat monimuotoisilla sisällöillään matkailijoiden vapaa-aikaa. Tapahtumissa yhdistyvät kiehtovalla tavalla taiteen ja kulttuurin eri muodot. Hyviä esimerkkejä ovat legendaarinen Jyväskylän Kesän tapahtumakokonaisuus, perinteikäs kulttuurifestivaali Yläkaupungin Yö tai syyskuun tunnelmallisissa illoissa loistava Valon kaupunki.

Tapahtumakaupunkina Jyväskylä on vertaansa vailla ja Jyväskylän seudun viihde- ja kulttuuritapahtumilla on vahva asema Suomessa. Kaupungin alueella järjestettävät tapahtumat ja oheispalvelut ovat helposti saavutettavissa suurillekin määrille tapahtumavieraita. Tästä hyvänä esimerkkinä on Lutakonaukion ulkofestivaalialue, joka mahdollistaa jopa 20 000 ihmisen tapahtumat ja konsertit aivan matkakeskuksen ytimessä, kaupungin keskustassa.

Muista tutustua myös Jyväskylän seudun urheilu- ja liikuntatapahtumiin!

Poimintoja vuoden 2020  festivaaleista sekä kulttuuri- ja erikoistapahtumista:

 

Lokakuu

 Joulukuu

  • Joulukatu

 

 


Kaikki tapahtumat osoitteessa: www.kalenteri.jyvaskyla.fi

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta