KYSYTTÄVÄÄ?

Festivaalit, kulttuuri- & erikoistapahtumat

SuomiPOP -festivaali, kuva: HimosFestival OySuomiPOP -festivaali, kuva: HimosFestival OySuomiPOP -festivaali, kuva: HimosFestival OySuomiPOP -festivaali, kuva: HimosFestival OySuomiPOP -festivaali, kuva: HimosFestival OySuomiPOP -festivaali, kuva: HimosFestival Oy

SuomiPOP -festivaali, kuva: HimosFestival Oy

 

Tapahtumia Jyväskylän seudulla

Vireän ja itsestään huolta pitävän ihmisen – ja kaupungin – luonteeseen kuuluu, ettei jämähdetä paikoilleen. Vaikka monilla Jyväskylän seudun festivaaleilla on huikean pitkät perinteet ja vahva asema Suomen viihde- ja kulttuuritarjonnassa, muistetaan täällä myös kehittää uutta. Tästä hyvänä esimerkkinä Lutakonaukion ulkofestivaalialue, joka mahdollistaa jopa 20 000 ihmisen tapahtumat ja konsertit – kaupungin keskustassa!

Jyväskylässä pidetään myös naapurustosta huolta, katsotaan vähän vieraidenkin lasten perään ja viihdytään mainiosti yhdessä. Eri kaupunginosat ajattelevat ja hengittävät kuten entisaikaiset kylät. Yhteistä elämää piristetään seutukunnan vuotuisilla kylätapahtumilla, jonne ovat tervetulleita sekä tutut että tuntemattomat.

Poimintoja toistuvista festivaaleista, kulttuuri- ja erikoistapahtumista:

Kaikki tapahtuma osoitteessa: www.jyvaskyla.fi/tapahtumat

 

 

 

 Lokakuu

  • Kansainvälinen koiranäyttely

 Marraskuu

 
 
         

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta