Konsertit, keikat ja stand up

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Jyväskylän seudulta löydät kirjavan valikoiman elävää musiikkia konserttien, keikkojen ja festivaalien muodossa.

Isoja musiikillisia elämyksiä pääsee kokemaan esimerkiksi Paviljongissa, yliopiston päärakennuksen juhlasalissa ja Suomalaisen musiikkikampuksen saleissa. Jyväskylä Sinfonia konsertoi pääasiassa Jyväskylän teatteritalossa.

Maankuulun rock-klubin Tanssisali Lutakon lavaa hallitsevat sekä kotimaiset että ulkomaiset artistit ja yhtyeet. Tunnelmallinen ja intiimi keikkapaikka tunnetaan monien suomalaisten artistien suosikkiesiintymispaikkana. Myös monissa pubeissa ja baareissa pääsee viettämään iltaa livemusiikin tahdissa fiilistellen.

Ulkotapahtumat, kuten musiikkifestivaalit, keskittyvät Lutakonaukiolle, satamaan ja Lounaispuistoon. Tunnettuja tapahtumia ovat esimerkiksi erilaisia taidemuotoja yhdistelevä Jyväskylän Kesä ja kansan joka kesä villitsevä SuomiPop-festivaali. Musiikin lisäksi Jyväskylässä voi nautiskella makeista nauruista stand up -komiikan parissa. Jyväskyläläisellä stand up -viihteellä on pitkät perinteet, ja Jyväskylän Paviljonki sekä Ilokiven Seisomapaikkaklubi marssittavat lavalle Suomen suosituimpia stand up-koomikoita.

Tutustu Jyväskylän monipuoliseen viihdetarjontaan!