KYSYTTÄVÄÄ?

Finlandia Marathon 2019

Kuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-runKuva: Finlandia Marathon, Lukio-run

Kuva: Finlandia Marathon, Lukio-run

Finlandia Marathon on Jyväskylässä 13.-14.9.2019 järjestettävä kaiken kansan urheilutapahtuma. Reittinä on Suomen kauneimpana liikenneväylänä palkittu, tasainen ja nopea Jyväskylän Rantaraitti. Tapahtumakeskuksena toimii Lutakonaukio ja Jyväskylän Paviljonki.
Finlandia Marathonilla osallistuja voi valita osallistuuko Maratonviestiin (8 x 5 km), Finlandia
Kävelyyn (5 km), Valon Kymppiin (10 km), Maratonille (42,2 km) vai Puolimaratonille (21,1 km)

 

Perjantai 13.9.

Maratonviesti

Maratonviesti on työyhteisöjen, yhdistysten ja kaveriporukoiden ymv. yhteisöllinen liikuntatapahtuma. Maratonviesti juostaan 5 km:n mittaisina osuuksina. Joukkue muodostuu 4-8 juoksijasta, joukkueeseen voi kuulua sekä miehiä että naisia. Joukkue voi itse päättää montako osuutta kukin juoksija juoksee.

Lähtö pe 14.9. klo 17.30


Finlandia Kävely

Finlandia Kävely on kaikille liikunnasta ja kävelystä kiinnostuneille tarkoitettu matalan kynnyksen kuntoilutapahtuma. Alkuverryttely ja maalissa jaettava palautuspussi ym. palvelut ovat täysin vastaavat kuin Finlandia Marathonilla, mutta Finlandia Kävelyssä ei ole ajanottoa. (Halutessaan loppuajan voi katsoa itse maalialueen isosta kellosta.) Finlandia Kävely on mainio tapa tutustua suuremman liikuntatapahtuman henkeen yhdessä esim. työ- tai kaveriporukan kanssa, ja yksin ilmoittautuvat löytävät varmasti samanhenkistä seuraa.

Lähtö pe 13.9. klo 18.00


Valon Kymppi

Myöhäinen lähtöaika ja syksyinen pimenevä ilta, kaupungin valojen kajastus Rantaraitille luovat ainutlaatuisen tunnelman. Monipuolisesta musiikkitarjonnasta sekä tapahtumakeskukseen ja reitille rakennetuista valoefekteistä rakentuu juoksijoiden ja yleisön hyvä yhteishenki.

Lähtö pe 13.9. klo 20.00


Lauantai 14.9.

Maraton

Tasainen ja kaunis Jyväskylän Rantaraitti on erinomainen reitti elämänsä ensimmäistä täysmaratonia juoksevalle. Nopea ja vähän mutkia sisältävä reitti mahdollistaa aiemmin täysmaratoniin juosseille oman ennätyksensä parantamisen. Maratonin ja puolimaratonin lähtöaikataulut ja reitti varmistavat, että matkaseuraa ja vetoapua riittää kaikille.

Lähtö la 14.9. klo 12.00


Puolimaraton

Puolimaraton on riittävän kova tavoite, mutta ei mahdoton kaikille säännöllisesti liikkuville 2.000 osallistujan alkujumpassa ja lähdössä koet suurtapahtuman fiilikseen.

Lähtö la 14.9. klo 15.15

SARJAT
Marathon ja ½-marathon
M, M40, M45, M50, M55, M60 ja M65
N, N40, N45, N5, N55, N60 ja N65
Valon Kymppi
M19 ja M
N19 ja N

 

OSALLISTUMISMAKSUT JA ALENNUKSET

  31.5. mennessä 31.8. mennessä 31.8. jälkeen
Maraton 50€ 60€ 70€
Puolimaraton 45€ 55€ 65€
Valon kymppi 35€ 40€ 45€
Finlandia kävely 20€ 25€ 30€
Maratonviesti 190€/joukkue 190€/joukkue 230€/joukkue

Juoksijakortilla, S-etukortilla ja OP-asiakasomistaja kortilla osallistumismaksusta 4 euron alennus 1.9. mennessä ilmoittautuneille. Huom. vain yksi alennus huomioidaan.

Opiskelija-alennus on 10 euroa kullakin hetkellä voimassa olevasta hinnasta 1.9. saakka

OSALLISTUMISMAKSUUN SISÄLTYVÄT PALVELUT

• Osallistujan opas
• Kattavat huoltopalvelut reitillä ja maalissa
• Virallisesti mitattu reitti, sähköinen ajanotto- ja tulospalvelu
• Varusteiden vaihto- ja säilytystilat sekä peseytymistilat
• Osallistujamitali kaikille ja palkinnot kaikkien sarjojen kolmelle parhaalla

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
WWW.FINLANDIAMARATHON.FI

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta