KYSYTTÄVÄÄ?

Neste Ralli 1.-4.8.2019.

Miten saat kaiken irti vuoden vauhdikkaimmasta tapahtumasta. 

Kuva: Pihla Liukkonen

Kuva: Pihla Liukkonen, AKK Sports Oy.

 

 1. Lippuja saatavilla Neste-liikenneasemien ja Sokos Hotelli Alexandran virallisen lipunmyyntipisteen lisäksi myös Visit Jyväskylän matkailuneuvonnasta, osoitteesta Asemakatu 7. Katso lisätietoa lipuista ja hinnoista.

 2. Majoitusvinkkejä voit etsiä Visit Jyväskylän nettisivujen Majoitus-osiosta tai Jkl Bookingin nettisivuilta. 

 3. Joillekin erikoiskokeille on mahdollista päästä bussikuljetuksella Jyväskylästä. Lisätietoa bussikuljetuksista.

 4. Varustaudu säänmukaisella vaatetuksella ja tarvittavilla lisävarusteilla, sillä hellettä varmasti piisaa koko ralliviikonlopun ajan. Muista siis aurinkorasva, hyttysmyrkky ja haluamasi kisaeväät.

 5. Tutustu myös oheisohjelmaan, jota järjestetään esimerkiksi Jyväskylän keskustan ja Paviljongin alueella. Keskustassa pääset nauttimaan rallikadun tunnelmasta ja Paviljongissa tutustumaan kilpailukeskukseen ja siellä olevaan oheistoimintaan

 6. Jyväskylän keskustassa pääset myös helposti nauttimaan vauhdin huumasta Harjun kaupunkierikoiskokeella torstaina 1.8. ja perjantaina 2.8.

 7. Jyväskylän-seudun ravintola- ja kahvilatarjontaan pääset tutustumaan Ravintolat & kahvilat -osiostamme.

 8. Koe myös itse vauhdin huumaa istumalla karting-auton rattiin Jyväskylä Karting Centerissä. Lisätietoa ja hinnat löydät Jyväskylän Karting Centerin nettisivuilta.

 9. Nauti tunnelmasta ja maisemista Päijänne-risteilyllä. Saatavilla lounas- ja kesäillanristeilyn lisäksi mm. Alvar Aalto -e la natura -teemaristeily. Varaa liput haluamallesi risteilylle Päijänne-risteilyt Hildenin sivuilta.

 10. Haluaisitko rentoutua rallitunnelman lomassa vaikka SUP-lautailemalla tai melomalla? Tavinsulka tarjoaa Kivelänrannassa oivalliset mahdollisuudet järvellä liikkumiseen ja rentoutumiseen. Tutustu täältä Tavinsulan palveluihin. 

 11. Karista rallipölyt isommalla porukalla saunomisella tai hauskalla illanvietolla esimerkiksi Savutuvan apajalla. Katso täältä lisää saunavinkkejä: https://visitjyvaskyla.fi/sauna

 12. Sunnuntaina 4.8. viralliset Rallibileet Club Escapessa.  

 13. Rallihuuman ohessa kannattaa tutustua myös Jyväskylän seudun tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin

 14. Neste Rallin virallinen kisaopas myynnissä Neste-Oil huoltoasemilla; kilpailun aikana myös Paviljongin huoltoparkissa, Visit Jyväskylän Matkailuneuvonnassa, sekä rallin virallisessa lippupisteessä Original Sokos Hotel Alexandrassa. Hanki omasi!

 15. Hanki Neste Rallin viralliset kisatuotteet AKK:n verkkokaupasta. Tuotteita myydään myös Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen ständeillä, sekä erikoiskokeilla. Osa tuotteista saatavilla myös Visit Jyväskylän matkailuneuvonnasta.

 16. Matkailuneuvontamme palvelee rallifaneja maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16 osoitteessa Asemakatu 7. Neuvonnastamme voit ostaa virallisten rallituotteiden lisäksi myös rallipasseja tai tulla vain kysymään neuvoa! Löydät meidät myös Lutakon Service Parkista koko ralliviikonlopun ajan. Liikkuva neuvontamme infopyörä Alvar bongattavissa myös ralliviikolla! Tule moikkaamaan!

 17. Valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto, saavu paikalle junalla. VR:n rallijunat kulkevat ralliviikolla torstaina ja perjantaina Helsingin ja Jyväskylän välillä. Katso muut aikatalut VR:n sivuilta.


 Katso lisää tietoa: http://www.nesterallyfinland.fi/

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta