KYSYTTÄVÄÄ?

Red Bull Crashed Ice 2.2. Laajiksessa

Miten saat kaiken irti MM-sarjan klassikosta?

Victor Engstrom; Red Bull Crashed Ice

 kuva: Red Bull

 1. Lippua et tällä kertaa tarvitse, sillä tapahtumaan on ensimmäistä kertaa vapaa pääsy. Voit kuitenkin ostaa Ice Club-lipun, jolla saat tapahtuman parhaat paikat, pysäköinnin ja herkulliset tarjoilut. Ice Club-lipulla pääset jatkamaan iltaa Red Bull Läpimurto -aitioon JYP-HPK Hall of Fame -ottelussa ja sieltä Jyväskylän keskustaan virallisille Red Bull -jatkoille Club Escapeen

 2. Fiilistele tulevaa kisaa tsekkaamalla viime vuosien kohokohtien videot Laajiksen sivuilta www.laajis.fi/ice-cross-laajavuori/red-bull-crashed-ice-laajis/ 

 3. Pukeudu lämpimästi. Jyväskylään on luvattu pakkaskeliä kisapäivälle.

 4. Käytä kisapaikalle saapumiseen paikallisliikennettä. Näin pääset kätevästi paikalle, vältät ruuhkat ja säästät aikaa. Linja-autoja lähtee 10.45-16.30 välisenä aikana keskustasta Laajavuoreen viiden minuutin välein. Laajikseen pääsee keskustasta mm. bussilla 25, mutta tarkemmat aikataulut ja reitit voit katsoa sähköisestä reittioppaasta. Omalla autolla saapuvien on pysäköitävä Killerille, sillä tapahtuma-alueen lähellä ei ole parkkipaikkoja. Killeriltä kulkee normaalihintainen linja-autokyyditys Laajavuoreen muutaman minuutin välein.

 5. Tule ajoissa paikalle, näin varmistat parhaan paikan laidan vierestä ja näet ensimmäiset kilpailijat jotka aloittavat jo klo 12.45.

 6. Seuraa miesten ja naisten sarjojen finaalit saman iltapäivän aikana.

 7. Jos nälkä yllättää, niin ei hätää. Tapahtuma-aikaan Laajiksesta saa mm. pullaa, kahvia, hodareita ja muuta pientä purtavaa ja juotavaa. 

 8. Mukana kilpailuissa on yli 100 luistelijaa 24 eri maasta sekä kymmeniä suomalaisia. Seuraa erityisesti kotiyleisön suosikkeja: Mirko Lahtea, Paavo Klintrupia, Markus Juolaa ja Miisa Klemolaa. 

 9. Ennen kaikkea muista nauttia vauhdin huumasta, kun kilpailijat laskevat maailman pisintä ja MM-sarjan ainoaa luonnonjäärataa.

 10. Jos et pääse itse paikalle, kisaa voi seurata suorana YLE Areenasta ja jälkilähetyksenä YLE TV2ssa kello 19.30 alkaen.

 11. Lähde tapahtuman virallisille jatkoille Club Escapeen. Jatkoille kannattaa mennä ajoissa, sillä viime vuoden bileet täyttivät yökerhon jo alkuillasta. 

 12. Tutustu myös Red Bull Crashed Icen katsojaoppaaseen, josta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon saapuessasi tapahtumaan. 

 13. Jos innostuit alamäkiluistelusta, voit lähteä kokeilemaan lajia Laajiksessa kun heidän ratansa aukeaa avoimeen käyttöön. Tsekkaa myös Alamäkiluistelukoulu ja Laajiksen koostamat vinkit turvalliseen alamäkiluisteluun.

 Lue lisää tapahtumastawww.crashedice.redbull.com/fi_FI/event/jyvaskyla

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta