KYSYTTÄVÄÄ?

 

Pitkän radan SM-uinnit

 

Kuva: Suomen UimaliittoKuva: Suomen UimaliittoKuva: Suomen Uimaliitto

Kuva: Suomen Uimaliitto

Swimming Jyväskylä ry järjestää yhdessä Suomen Uimaliiton kanssa yhden uintikauden kohokohdan eli pitkän radan SM/NSM/VSM-tapahtuman Jyväskylän historiallisessa Aalto Alvarissa torstaista sunnuntaihin 28.6.-1.7.2018. 

Mikäli et ole koskaan aikaisemmin ollut uintikisoja katsomassa, tule paikan päälle ja ylläty. Tunnelma on todella tiivis ja kannustukset varsinkin viesteissä sähköistävät ilmapiirin kokemisen arvoiseksi.

Kolmet arvokisat yhtaikaa

Tapahtumassa kilpaillaan samaan aikaan kolmet kisat, sillä 50 metrin altaalla uidaan erikseen aikuisten, nuorten ja vammaisten suomenmestaruuksista. Eivätkä uimarit ole pelkästään kotimaista huippua, sillä joukossa tullaan näkemään myös Euroopan- ja maailmanmestaruusmitaleitakin kauhoneita uimareita. Moni näistä on Jyväskylän kasvatteja tai ui edelleen kotikaupunkinsa seuran väreissä.

Yleisen sarjan sekä vammaisuinnin alkuerät ja nuorten finaalit uidaan aamupäivisin kello 10 alkaen. Iltapäivällä nähdään finaalitason pärskettä kello 17 lähtien, sunnuntain finaali kello 16 alkaen. Lajikohtainen aikataulu tarkentuu ilmoittautumisajan päätyttyä kesäkuun lopussa.


Liput: ovelta 10 €/päiväranneke, 20 €/4 päivän ranneke
www.swim.fi

 

SM UinnitSwimming Jyväskylä

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta