KYSYTTÄVÄÄ?

Neste Ralli 70v. Jyväskylän seudulla - 10 vinkkiä joilla valmistaudut juhlavuoteen

Rallikansa katsomassa ralliauton ajamista kesäisessä maisemassa.Neste Ralli 2018. Kuva: Santeri Rosenvall/AKK Sports Oy 

Legendaarinen Neste Ralli juhlii ensi kesänä 70-vuotiasta taivaltaan! Juhlavuoden kunniaksi jaamme teille alkuvuoden aikana 70 rallivinkkiä, joiden avulla takaat unohtumattoman rallielämyksen kesäisellä Jyväskylän seudulla. Lue alta vuoden ensimmäiset 10 vinkkiä ja fiilistele tulevaa kesää!

 

Näillä vinkeillä valmistaudut Jyväskylän seudun Neste Ralliin:

1. Neste Rallin kilpailureitti on nyt julkistettu! Kurkkaa kilpailureitti klikkaamalla tästä. Juhlavuoden kunniaksi mukana on sekä vanhoja klassikoita että uudempia yleisön suosikkeja. Erikoiskokeiden esittelyt voit katsoa täältä. Neste Ralli ajetaan tänä vuonna 6.-9.8.

2.  Rallipassit ovat nyt myynnissä! Juhlavuoden uutuutena on kaikkiin Jyväskylän kaupunkitapahtumiin oikeuttava City Pass. Osta lippusi Neste Ralliin täältä. Voit myös ilahduttaa ystäviäsi tai läheisiäsi rallipassilahjakortilla.  

3. Tahtoisitko kokea Rallin kaikilla mausteilla? Rallien VIP-paketit tarjoavat ruokailujen ja kuljetusten lisäksi mm. risteilyjä ja helikopterikyydityksiä! Neste Rallin Earlybird VIP-paketit ovat nyt myynnissä. Katso myös mitä tarjoavat pian myyntiin tulevat Teiskosen VIP-paketit sekä Perälä Rally Teamin VIP-paketit.  

4. Majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin Jkl Bookingin kautta. Jyväskylän seudulla majoitusta löytyy Neste Rallin ajaksi keskustahotelleista seutukuntien mökkimajoituksiin. Lisätietoa majoituksen varaamisesta löydät Neste Rallin sivuilta sekä Visit Jyväskylän majoitussivulta. Huomaathan, että Jyväskylän hotellit täyttyvät Rallien aikaan nopeasti tiimien ja mediaväen varauksista. Suosittelemme majoitukseen pienempiä hotelleja, hostelleja, asuntoja ja mökkejä, joita Jyväskylän seudulta löytyy joka makuun. 

5. Ennakkoilmoittautuminen ”Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland”- bisnesseminaariin on käynnissä! Seminaari on kaikille avoin ja suunnattu etenkin naisvaikuttajille, -yrittäjille, -esimiehille ja -johtajille.

6. Rallien erikoiskokeilla pääset tutustumaan Jyväskylän seutuun, mutta haluaisitko kuulla paikoista lisää? Tilaa opastettu kaupunkikierros tai lähde elämykseen paikallisen kanssa

7. Rallin lomassa Jyväskylän seutu tarjoaa runsaasti muita kesäelämyksiä. Lähtisitkö tuulettamaan sorateiden pölyjä esimerkiksi Kesäteatteriin tai perinteisen Lavatanssin pyörteisiin

8. Pitkän rallipäivän jälkeen sauna, kesäinen Suomen luonto ja järvessä uinti rauhoittaa kehoa ja mieltä. Katso täältä saunaelämyksiä Jyväskylän seudulla

9. Pistäytyisitkö matkalla erikoiskokeille maaseudun ihanissa kesäkahviloissa? Klikkaa tästä maaseudun kesäkahviloiden helmiin. 

10. Fiilistele Jyväskylän seudun rallitunnelmaa viime vuoden aftermoviella. Kuuntele myös Neste Rallin promoottori Jani Backmanin podcastista miltä Rallin juhlavuosi näyttää. Ota myös Neste Rallin somet haltuun ja kuulet ensimmäisenä uusista jutuista ja käänteistä! Tästä pääset Neste Rallin Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin

 

Joka kuukausi ennen ralleja jaamme 10 vinkkiä Neste Ralliin! Ole kuulolla seuraavista vinkeistä.

 

 

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta