KYSYTTÄVÄÄ?

Stand up

Ismo LeikolaIsmo LeikolaIsmo Leikola

Ismo Leikola

 

Maailman hauskin mies tulee Jyväskylästä!

Jyväskyläläinen Ismo Leikola valittiin Maailman hauskin ihminen–kilpailun voittajaksi lokakuussa 2014. Arvostetun komediaklubi Laugh Factoryn kilpailu järjestettiin 2014 Los Angelesissa ensimmäistä kertaa. Entä oletko kuullut Marko Kämäräisestä tai Teemu Vesterisestä? Jos olet, alkaa suupielissäsi takuulla nykiä, sen verran taitavia naurattajia ovat nämäkin keskisuomalaiset stand up -koomikot.

Jyväskyläläisellä stand up-viihteellä on pitkät perinteet ja syksyllä uudestaan alkaneet Seisomapaikka-klubin hulvattomat showt ovat käsite sinänsä alan arvostajien parissa. Täällä stand up-uraansa ovat aloitelleet monet tunnetut suomalaiset koomikot. Jyväskylän Paviljonki ja Seisomapaikkaklubi marssittavatkin säännöllisesti areenalle Suomen suosituimpia stand up-koomikoita.

Jyväskylässä on myös perinteisesti syksyisin järjestetty suosittu Stand Up Jyväskylä-festarit, joka on tuonut kaupunkiin sekä kotimaisia naurattajia että ulkomaanvahvistuksia.

 

Stand up, tanssit ja iltamat:

Kunta:

Vakiopaine

Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä, puh. (014) 620 776, http://vakiopaine.net, siekkinen.pauliina@gmail.com

Jyväskylän Paviljonki

Lutakonaukio 12 , 40101 Jyväskylä, puh. (014) 339 8100, www.jklpaviljonki.fi/fi, myyntipalvelu@jklpaviljonki.fi

Improvisaatioteatteri Joo / Mikäklubi

http://www.joo.fi/, joo@joo.fi

Stand up Kartano Kievari

Saarijärventie 434, 44170 Äänekoski, puh. 0207 436 450, https://www.kartanokievari.fi/standup/stand-up-aanekoski--takuuhauskat-komiikkaillat-kievarissa, nina@kartanokievari.fi
 
         

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta