Ilmakuva näkötornista talvella

Äänemäki

Torpparintie 1, 44100 Äänekoski

p. 040 0115665 aanemaki.aanekoski@gmail.com https://www.aanekoskenurheilijat.fi/aanemaki/

Äänemäki on monipuolinen ympärivuotiseen liikuntaan sopiva urheilukeskus. Talvisin hyvin huollettuja rinteitä voi laskea suksilla tai lumilaudalla. Perinteisen laskemisen lisäksi rinteestä löytyy Snowpark, jossa on kaksi hyppyriä ja reilit. Perheen pienimmät voivat laskea rinteen yhteyteen rajattua mäkeä pulkalla ja liukureilla. Alueella kulkee talvella lumikenkäreitti ja kesäisin voit tutustua alueeseen merkityillä maastopyöräreiteillä.

Ihmisiä laskettelemassa talvella

Laajis

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 400 114 157 info@laajis.fi www.laajis.fi/etusivu

Laajis on koko perheen talviaktiviteettien lähikeskus!

Häkärinteet

Pieksämäentie 262, 41520 Hankasalmi

p. 040 300 2320 info@hakarinteet.fi www.hakarinteet.fi

Häkärinteille kannattaa tulla kauempaakin, sillä meillä voit harrastaa talvilajeja erityisen monipuolisesti. Tämän takaavat mm. 13 erilaista rinnettä, 5 hissiä (joista 1 ilmainen), valaistu latu, jääkiekkokaukalo, retkiluistelu-ura, Lastenmaa ilmaisine liukureineen ja pulkkineen, nuotiopaikat, maistuvat ravintolapalvelut kahdessa ravintolassa, laadukkaat majoitustilat lähes 100 hengelle, palkittu caravanalue kirjastoineen sekä uusimpana viihtyisä kuntosali. Iki-ihanat porommekin Wilma ja Wäinö toivottavat Sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi.

Henkilö istumassa laskettelurinteessä lumilaudan kanssa

Hiihtokeskus Riihivuori

Riihivuorentie 313, 40950 Muurame

p. 0400 167 939 info@riihivuori.fi www.riihivuori.fi

Riihivuoresta löydät loivat ja leveät Itärinteet, joista voivat nauttia niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin laskijat. Uutuutena Itärinteiden yläosaan on rakennettu uusi rinnealue, jossa on kaksi vasta-alkajille ja lapsiperheille sopivaa Somparinnettä ja sompahissi. Riihivuoressa on myös maksuton alkeisrinne ja hiihtokoulu, joka opastaa kaikkia iästä riippumatta rinnelajien pariin. Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat ilmaiseksi kaikissa rinteissä oman huoltajan seurassa!