Henkilö harjaa shetlanninponia ulkona talvella.

Raikasta talvi-ilmaa ja mukavaa tunnelmaa Piispalassa

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

p. 0207 694 300 piispala@piispala.fi https://piispala.fi/hiihtoloma/

Huikeat vauhdit pulkkamäessä, riemukasta pulikointia allasosastolla, hiihtoreitit kaiken tasoisille hiihtäjille sekä mukavaa kisailua keilahallissa! Näitä kaikkea ja paljon muuta sisältää koko perheen hiihtoloma Piispalassa. Loman hintaan sisältyy täysihoito sekä ohjattua ohjelmaa vähintään tunnin ajan päivittäin. Ohjelmassa on mm. kiipeilyä, curlingia sekä Pihkan eläinten hoitamista. Lomalaiset majoittuvat mukavasti mökeissä tai viihtyisissä perhehuoneissa. Lomalla on sekä omatoimista että ohjattua ohjelmaa, ja Piispalan alueella vaihtoehtoja tekemiselle on runsaasti. Tervetuloa lomalle Piispalaan!

Sandaaleja muistuttavia käsityön taideteoksia valkoista taustaa vasten.

Käsityön vuoropuhelua ja kantaaottavia töitä 

Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä , 40100 Jyväskylä

p. 050 311 8884 craftmuseum.info@jyvaskyla.fi www.craftmuseum.fi

Miten käsin käydään dialogia ja voiko käsitöillä ottaa kantaa? Museon alkuvuoden näyttelyissä käsityöt kulkevat pullopostina Suomen ja Japanin välillä ja perinteinen tekniikka taipuu uuteen, kantaaottavaan ilmaisuun jatkaen samalla tekijöidensä esivanhempien kulttuurista ja ekokulttuurista tietoa sekä käsityön kieltä. Dialogi-näyttely herättää ajatuksia luontoteeman ääreltä maailman äärestä toiseen. Kirjotut kannat -näyttelyssä tarkastellaan oman kulttuuritaustan merkitystä sekä kulttuurien jatkuvaa muutosta ja vuorovaikutusta.

Puinen mökki, jonka takana näkyy luminen laskettelurinne.

Ikimuistoinen talviloma Himoksella!

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

p. 0207119200 himoslomat@himoslomat.fi https://himoslomat.fi/

Talvinen loma Himoksella on täynnä monipuolista tekemistä kaikenikäisille, ulkoilusta punoittavia poskia ja mökkisaunan lämpöä.

Kaksi lasta ja aikuinen nauraa ruokapöydän ääressä.

Ihan parhaita hetkiä

Scandicilla on kolme hotellia Jyväskylässä, 40100 Jyväskylä

Miniloma Scandic-hotellissa virkistää kummasti! Nappaa mukaan oma rakas, parhaat ystävät tai koko perhe – luvassa on yhteistä aikaa, pehmeä peti ja valmis aamiainen pitkän kaavan mukaan. Nauti rentouttavasta kaupunkilomasta Scandic Jyväskylä Stationissa tai Scandic Jyväskylä Cityssä. Tai heittäydy kylpyläseikkailuun Scandic Laajavuoressa tropiikin lämmöstä nauttien. Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi, ja perheen teineille voit varata edullisesti oman huoneen. Myös perheen tassukaverit ovat lämpimästi tervetulleita.

Puinen mökki talvisessa maisemassa.

Älä jonota, vaan nauti talvilomasta Revontulessa

Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi

p. 014 8448 200 myynti@revontuli.fi https://www.revontuli.fi/fi/

Revontulessa nautit hiihtolomasta täysillä, sillä aikasi ei kulu välimatkojen kulkemiseen taikka jonottamiseen. Voitkin hiihtää, ulkoilla ja majoittua kävelymatkan päässä resortin muista palveluista kuten ravintoloista ja aktiviteeteista ollen silti luonnon äärellä. Eikä siinä vielä kaikki, meillä pääset myös laskettelemaan, sillä Häkän perheystävälliset rinteet sijaitsevat vain 6 km päässä. Ota siis suunnaksi Hankasalmi ja tule lomailemaan Mukavuusalueelle!

Lunta johon on hahmoteltu sydän.

Hankien hurmaa Hotelli Keurusselässä

Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu

Keurusselän luontoympäristö tarjoaa loistavat puitteet talviulkoiluun latuverkostoineen ja laavuineen. Lämmikettä taasen löytyy niin kylpylästä kuin vaikkapa rantasaunoilta, ja viikonloppujen viihteet kruunaavat talvisen loman. Voit myös mökkeillä loma-asunnoilla mukavasti ja rentoutua takkatulen äärellä.

Puinen talo lumisen metsän vieressä.

Tule viettämään talvilomaasi Pietilän Lomamökeille!

Salmelankyläntie 202, 41330 Vihtavuori

p. +358 503403154 irja.pietilainen@pietilanlomamokit.com www.pietilanlomamokit.com

Kaikki mökkimme sijaitsevat Laukaassa Mataroisjärven rannalla. Luonnon keskellä voit nauttia talvisista aktiviteeteistä mm. pilkkiä, hiihtää tai lumikenkäillä. Metsätähti mökissämme on erikseen vuokrattavissa kuumaporeallas missä voi nauttia lämpimistä poreista talvisissa maisemissa ja vaikka käydä välissä pulahtamassa avannossa. Myös savusaunan löylyihin pääsee lisämaksusta, kun vuokraa Kalliorinteen tai Metsätähden. Ja jos kaipaat huolettomampaa loman viettoa on meidän kauttamme mahdollista tilata mökille esimerkiksi ruoat niin voitte keskittyä vain nauttimaan lomastanne.

Kaksi henkilöä poseeraa laitesukelluskamat päällä uima-altaan pohjalla.

Vedenalaisia seikkailuja

Sysmäläntie 1, 40530 Jyväskylä

p. +358 40 711 4957 koulutus@divetime.fi https://www.divetime.fi/

Tule kokeilemaan laitesukellusta ainutlaatuisessa uimahallissa, jonka on suunnitellut arkkitehti Alvar Aalto. Olet turvallisilla vesillä ja kokeneen ohjaajasi hyvässä huomassa, joten voit nauttia unohtumattomista ensihengityksistä veden alla ja kokea painottomuuden taikaa. Tarvitset vain uima-asun ja pyyhkeen, sillä tarjoamme sukellusteorian, allasharjoittelun ja sukelluskokemuksen ammattitaitoisen sukelluskouluttajan kanssa.

Mökkejä lumisessa maastossa.

Majoitu talvisten elämysten äärelle

Riihivuorentie 313 , 40950 Muurame

p. 0443252274 info@riihivuorenlomakyla.fi https://www.riihivuorenlomakyla.fi

Tarjoamme edullisia majoitusvaihtoehtoja Riihivuoren laskettelukeskuksessa ja sen ympäristössä. Meillä on huoneita, eri kokoisia mökkejä ja palvelut karavaanareille. Karavanalueelta ja osasta majoituksistamme pääset laskemaan suoraan rinteisiin. Ravintola Riihikelo palvelee laskettelurinteiden aukioloaikojen mukaan. Ympärillämme avautuu kaunis Päijänne, jonka jäällä pääsee ulkoilemaan myös hiihtäen ja luistellen. Riihivuoren Lomakylä on erinomainen tukikohta moottorikelkkailijoille. Meillä on laajat parkkialueet ja pääset suoraan majoituksesta moottorikelkkareiteille, joita lähtee neljään eri ilmansuuntaan. Myös Jyväskylän keskustan palvelut ovat lähellä, vain 15-20 km päässä meiltä.

Ryhmäkuva Jyväskylä Sinfoniasta. Henkilöillä on kädessään soittimia.

Jyväskylä Sinfonian uusi aikakausi alkaa Encoressa!

Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

p. 0400 640 109 sinfonia@jyvaskyla.fi www.jyvaskylasinfonia.fi

Jyväskylä Sinfonia muuttaa vuoden 2024 alussa Paviljonkiin, jonka uusitussa Encore-salissa vierailevat keväällä mm. Pekka Kuusisto, Rajaton ABBA-konsertillaan, Olli Mustonen, Maltti & Valtti sekä Diandra yhdessä Jyväskylä Sinfonian kanssa.