Hotelli Keurusselkä järveltä päin kuvattuna. Laiturissa siipirataslaiva.

Hotelli Keurusselkä

Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu

p. 014 3611 000 myynti@hotelkeurusselka.fi www.hotelkeurusselka.fi/

Hotelli Keurusselällä voit majoittua viihtyisissä hotellihuoneissa tai leppoisasti kuuden hengen loma-asunnoissa. Majoitustiloja hotellista löytyy noin 200 henkilölle ja Keurusharjun loma-asunnoista lähes saman verran.

Lapsi ja aikuinen laskemassa kylpylän liukumäkeä

Peurunka Spa & Resort

Peurungantie 85, 41340 Laukaa

p. 020 751 6300 peurunka@peurunka.fi www.peurunka.fi

Peurunka Spa & Resortissa on hyvä olla keskellä rehtiä keskisuomalaista luontoa vain noin 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Voit majoittua hotellissa, huoneistoissa tai lomamökeissä. Hae vauhtia vesiliukumäestä tai rentoudu kylpylän aalloissa. Varaa hemmotteluhoito tai testaa aktiviteettejamme esim. frisbeegolf, keilaus, hiihto, melonta, suppailu, lumikenkäily tai sulkapallo. Ravintoloissamme tarjotaan mutkatonta kotiruokaa, kahvilatuotteita ja pikaruokia. Peurankellossa herkuttelet sesongin raaka-aineista valmistettuja á la carte -annoksia kauniissa järvimaisemassa. Viihdy Peurunka Areenan ja Live Klubin keikoilla ja laula karaokea Apollo baarissa.

Scandic Laajavuoren kylpylä

Scandic Laajavuori

Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä

Tunnelmallinen kokous- ja kylpylähotelli Laajavuoren jylhissä maisemissa. Täällä nautit hyvästä palvelusta, monipuolisista aktiviteeteista ja herkullisesta ruoasta. Hotelliin on helppo tulla ja maksuttomia pysäköintitiloja on runsaasti. Hotellille pääsee myös kätevästi Jyväskylän keskustasta linja-autolla 25 ja JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.