Aikuisia ja lapsia rannalla

Piispala

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

p. +358 (0)207 694 300 piispala@piispala.fi www.piispala.fi

Nuorisokeskus Piispala tarjoa liikunnan riemua ja luonnon rauhaa koko perheelle! Kaunis ympäristömme, maistuvat ateriat sekä mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja lepoon takaavat hyvän loman kaikenkokoisissa perheissä.

Lapsi seikkailuradalla

Laajis

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 400 114 157 info@laajis.fi www.laajis.fi/etusivu

Laajis on lasten suosikki ympäri vuoden!

Suomi-laiva Päijänne-risteilyllä ilta-auringossa

Päijänne-Risteilyt Hilden

Jyväskylän Lutakon satama, Satamakatu 8, 40100 Jyväskylä

p. 010 320 8820 info@paijanne-risteilythilden.fi www.paijanne-risteilythilden.fi/

Aikuiset kainaloon ja lapset laivalle risteilemään! Kesän paras päivä vietetään Päijänteen aalloilla seikkaillen.

Lapsi syöttää heinää ponille

Puuhapuisto Veijari

Puistotie 1 , 43250 Kolkanlahti

p. 0400 621663 info@puuhapuistoveijari.fi https://puuhapuistoveijari.fi/

Puuhapuisto Veijari on luonnonläheinen ja lämminhenkinen koko perheen kesälomakohde Saarijärvellä. Puiston lukuisat aktiviteetit innostavat liikkumaan ja ympäröivä luonto puolestaan antaa mahdollisuuden pysähtyä ja rauhoittua. Veijarissa pompitaan pomppulinnoissa, tasapainoillaan seikkailuradalla, huristellaan polkuautoilla, melotaan, soudetaan, pyöräillään ja pelataan minigolfia sekä jalkapallobiljardia.

Kaksi henkilöä pelaamassa lasersotaa Megazonessa

Megazone & Prison Island

Sorastajantie 1 A, 40320 Jyväskylä

p. 050 555 8117 jyvaskyla@megazone.fi

Megazone ja Prison Island tarjoavat aktiivista tekemistä, satoi tai paistoi. Jännittävä lasertaistelu Megazonen futuristisella pelikentällä saa adrenaliinin virtamaan ja selliseikkailu Prison Islandissa koettelee sekä älynystyröitä että tiimityötaitoja. Aktiviteettimme sopivat ikään ja kuntoon katsomatta lähes kaikille, joten ota koko perhe mukaan ja tule viihtymään!

Kolme lasta porealtaassa Peurungan kylpylässä.

Peurunka Spa & Resort

Peurungantie 85, 41340 Laukaa

p. 020 751 6300 peurunka@peurunka.fi www.peurunka.fi

Suomen aktiivisimmassa kylpylässä viihtyy koko perhe! Laske huima 130 m vesiliukumäki tai uusin tulokkaamme, 40 m liukumäki, sekä taituroi Wibit-vesikiipeilyradalla. Perheen pienimmät nauttivat lämpimästä vedestä baby bungee-altaalla.

Nuori henkilö ajamassa potkulaudalla Himoksen pump track radalla

Maauimalan liikuntapuisto

Lukkoilantie 13A , 42100 Jämsä

Maauimalan liikuntapuisto on upea liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava liikuntapuisto keskellä kaupunkia. Maauimalan alueella on mahdollisuus harrastaa koripalloa, rantalentopalloa sekä pienpelikentille sopivia lajeja, kuten boccia ja petanque. Aidatulla monitoimiareenalla pystyy pelaamaan jalkapalloa ja sählyä sekä muita joukkuepelejä. Himos-Jämsän huippusuositulla Pump track-radalla voit tasapainoilla polkupyörillä, BMX-pyörillä, potku- ja skeittilaudoilla sekä rullaluistimilla. Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice – radalla pääset itseksesi treenaamaan mailatekniikkaa, tasapainoilua ja motoriikkaa. Maauimalan alueella on lisäksi uimaranta ja aurinkoterassi, ulkokuntosali, lasten leikkipaikka ja tien toisella puolella lasten suosima Liikennepuisto, josta löytyvät ihan oikeasta liikenteestä tutut liikennevalot, tankkausasema sekä liikenneympyrä. Maauimalan Liikuntapuistossa on aktiviteettia koko perheelle!

Kaksi lasta Suomen käsityön museossa.

Suomen käsityön museo

Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä

p. 050 311 8884 craftmuseum.info@jyvaskyla.fi www.craftmuseum.fi

Sukella museoon, jossa viihtyy koko perhe! Pyydä museon infosta Päkäpassi, jonka avulla lapset voivat seikkailla museossa yhdessä Päkä-lampaan kanssa ja selvittää, missä punainen villalanka kasvaa. Tämä Operaatio Punainen lanka on 3–10-vuotiaiden tarinapolku, joka sisältää kuuntelemista ja itse tekemistä. Operaation jälkeen puuhailua voi jatkaa Avoimessa Pajassa. Pajasta löydät ideoita, ohjeita, materiaaleja ja työkaluja monenlaiseen tekemiseen omalla porukalla. Maksat vain materiaalimaksun.

Karting-autoja Karting Centerissä Jyväskylässä.

Jyväskylä Karting Center

Konttisentie 8 B, 40800 Vaajakoski

p. 010 666 8220 info@jklkarting.fi http://www.jklkarting.fi/

Meillä järjestät vauhdikkaat kisat sisä- tai ulkoradalla sekä viihtyisät kokoukset ja illanvietot. Jyväskylä Karting Centerin sisärata palvelee Jyväskylän Vaajakoskella ja maamme suurimpiin kuuluva ulkorata vain puolen tunnin matkan päässä Lievestuoreella.

Kolme lasta ui AaltoAlvarissa Jyväskylässä.

AaltoAlvari

Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä

p. 014 266 4296 liikunta.aaltoalvari@jyvaskyla.fi www.jyvaskyla.fi/aaltoalvari

Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari tarjoaa upeat mahdollisuudet vesiliikuntaan. 50 metrin allas sopii niin kuntouintiin kuin kilpailuihin ja käytössä ovat myös arkkitehti Alvar Aallon suunnitteleman vanhan puolen 25 m allas hyppytorneineen sekä iso lastenallas. Tarjolla on myös valoisat kuntosalit, takkahuone sekä kahviopalvelut.