Henkilö harjaa shetlanninponia ulkona talvella.

Raikasta talvi-ilmaa ja mukavaa tunnelmaa Piispalassa

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

p. 0207 694 300 piispala@piispala.fi https://piispala.fi/hiihtoloma/

Huikeat vauhdit pulkkamäessä, riemukasta pulikointia allasosastolla, hiihtoreitit kaiken tasoisille hiihtäjille sekä mukavaa kisailua keilahallissa! Näitä kaikkea ja paljon muuta sisältää koko perheen hiihtoloma Piispalassa. Loman hintaan sisältyy täysihoito sekä ohjattua ohjelmaa vähintään tunnin ajan päivittäin. Ohjelmassa on mm. kiipeilyä, curlingia sekä Pihkan eläinten hoitamista. Lomalaiset majoittuvat mukavasti mökeissä tai viihtyisissä perhehuoneissa. Lomalla on sekä omatoimista että ohjattua ohjelmaa, ja Piispalan alueella vaihtoehtoja tekemiselle on runsaasti. Tervetuloa lomalle Piispalaan!

Sandaaleja muistuttavia käsityön taideteoksia valkoista taustaa vasten.

Käsityön vuoropuhelua ja kantaaottavia töitä 

Kauppakatu 25, 40100 Jyväskylä , 40100 Jyväskylä

p. 050 311 8884 craftmuseum.info@jyvaskyla.fi www.craftmuseum.fi

Miten käsin käydään dialogia ja voiko käsitöillä ottaa kantaa? Museon alkuvuoden näyttelyissä käsityöt kulkevat pullopostina Suomen ja Japanin välillä ja perinteinen tekniikka taipuu uuteen, kantaaottavaan ilmaisuun jatkaen samalla tekijöidensä esivanhempien kulttuurista ja ekokulttuurista tietoa sekä käsityön kieltä. Dialogi-näyttely herättää ajatuksia luontoteeman ääreltä maailman äärestä toiseen. Kirjotut kannat -näyttelyssä tarkastellaan oman kulttuuritaustan merkitystä sekä kulttuurien jatkuvaa muutosta ja vuorovaikutusta.

Karting-autoja Karting Centerissä Jyväskylässä.

Vauhtia vapaa-aikaan Karting Centeristä!

Konttisentie 8 , 40800 Vaajakoski

p. 0106668220 info@jklkarting.fi https://www.jklkarting.fi/

Karting Centerin säävarma sisärata palvelee Vaajakoskella läpi talven, satoi tai paistoi, arkena ja pyhänä. Vauhdikkaalta sisäradaltamme löydät autot niin lapsille kuin aikuisillekin. Tule yleisövuorolla tai varaa vaikka yksityistilaisuus ruokineen tai saunoineen!

Ihmisiä laskettelurinteen päällä. Taustalla avautuu kaupunki ja metsää.

Talvitekemistä koko perheelle Laajiksessa

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 207 436 436 info@laajis.fi https://laajis.fi/

Laajiksen rinnevalikoima ja Lumimaa sekä snowparkit tarjoavat koko perheelle monipuolisesti laskettavaa! Lisäksi palkitun hiihtokoulun kurssit ja yksityistunnit sekä monipuolinen vuokraamo ja ravintola palvelevat laskijoita. Talvipäivää voi viettää myös pulkkaillen, hiihtäen, lumikenkäillen ja pyöräillen. Monipuolisilla laavuilla voi viettää evästauon ja nauttia lämmöstä. Laajis sijaitsee vain 4 km Jyväskylän keskustasta helppojen liikenneyhteyksien päässä.

Neljä aikuista poseeraa tonttulakit päässä.

Riemukkaat Loiskis-konsertit koko perheelle

Seminaarinkatu 13, 40100 Jyväskylä

p. 040 539 9459 orkesteri@loiskis.fi https://www.loiskis.fi/

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis kutsuu konsertteihin Kulttuuritalo Villa Ranaan! Kasperi ja leija -konserteissa su 26.11. kuljetaan Teatteri Pikkiriin, musiikkiluokkien kuoron ja Loiskiksen esittämänä Pentti Rasinkankaan laulujen siivin maailman ympäri. Joulun tunnelmiin pääsemme ke 13.12. Hissen joulu -konserteissa. Uusi vuosi alkaa lastenlaulu-livekaraokella la 20.1. maksuttomassa VekaRanassa. Kevääseen lasketellaan taas 11.2. Laskiaskonsertissa.

Henkilö laskettelee suksilla alas laskettelurinnettä. Taustalla on tuolihissit.

Himos – Lumi-Suomen keskipiste

Länsikeskuksentie 11, 42100 Jämsä

myynti@himos.fi https://himos.fi/

Himoksella laskettelet eteläisen Suomen suurimmilla ja monipuolisimmilla rinteillä. Tarjolla on parhaimmillaan 26 valaistua rinnettä ja 17 hissiä. Himokselta löytyy sopivat rinteet niin aloitteleville laskijoille kuin vauhtia ja haasteita kaipaaville konkareillekin. Snow Parkit tarjoilevat monipuolisia suorituspaikkoja kaikentasoisille parkkilaskijoille ja koko perheen HimosLumilassa riittää puuhaa koko päiväksi. Lumilassa on helppokäyttöisiä hissejä sekä luistavia laskumäkiä suksilla, tubing-renkaalla, pulkalla ja rattikelkalla laskemiseen. Ensilumenlatu länsi -ja pohjoisrinteiden välillä palvelee hiihtäjiä marraskuun alkupuolelta alkaen.

Kuva Aalto2 museokeskuksesta.

Aalto2

Alvar Aallon katu 7, 40600 Jyväskylä

p. 044 790 9827 info@aalto2.museum https://aalto2.museum

Uuden aallon museokeskus.

Kolme lasta porealtaassa Peurungan kylpylässä.

Peurunka Spa & Resort

Peurungantie 85, 41340 Laukaa

p. 020 751 6300 peurunka@peurunka.fi www.peurunka.fi

Suomen aktiivisimmassa kylpylässä viihtyy koko perhe! Laske huima 130 m vesiliukumäki tai uusin tulokkaamme, 40 m liukumäki, sekä taituroi Wibit-vesikiipeilyradalla. Perheen pienimmät nauttivat lämpimästä vedestä baby bungee-altaalla.