Ihmisiä uimassa leirintäalueen rannalla.

IK Camping

Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu

p. 040 622 7172 camping@isokirja.fi https://www.ikpalvelut.fi/

Keuruun Pohjoisjärven rannalla on yksi Suomen suurimmista leirintäalueista, IK Camping, josta löytyy useita paikoitusalueita yhteensä 1500 vaunulle. Alue tarjoaa tilaa kokea upea luonto myös asiakkaan omassa teltassa tai tentsilessä yöpyen. Erilaisten leirintäaluepalveluiden lisäksi alueelta on saatavissa hotelli- ja mökkimajoitusta.

Mökki metsän vieressä kuvattuna aurinkoisena päivänä.

Pietilän Lomamökit

Salmelankyläntie 202, 41330 Vihtavuori

p. +358 503403154 irja.pietilainen@pietilanlomamokit.com www.pietilanlomamokit.com

Tervetuloa Pietilän Lomamökeille! Meidän mökkimme sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä, Vuonteella rauhaisan Mataroisjärven rannalla. Vuokraamme seitsemää eri lomamökkiä hyvin varustelluista huviloista perinteisiin rantamökkeihin. Mökeistä neljä on ympärivuotisessa käytössä. Kalliorinne ja Metsätähti ovat hyvin varusteltuja huviloita jotka sijaitsevat lähellä toisiaan ja näiden yhteydessä on myös erikseen vuokrattavissa oleva maanalainen savusauna. Kaikkien mökkien varustukseen kuuluu mm. sauna, laituri, soutuvene, ulkogrilli. Kesäisin meillä on myös vuokrattavissa mm. kaksi kajakkia, kaksi sup-lautaa ja perämoottori soutuveneeseen.

Punainen metsästysmaja kesäpäivänä metsän ympäröimänä.

Erä-Iitti

Ahvenmäentie 9 , 19910 Tammijärvi, Luhanka

p. 040 522 2189 info.sarvanera@gmail.com https://www.sarvanera.net/era-iitin-vuokraus

Erä-Iitissä majoitut vanhan maatilan isossa pihapiirissä vajaan tunnin matkan päästä Jyväskylästä. Metsästysseuran käyttöön kunnostetun talon lisäksi pihassa on saunarakennus lahtivajoineen, aitta ja liiteri sekä kaiken kruununa iso kota.