Puinen mökki, jonka takana näkyy luminen laskettelurinne.

Ikimuistoinen talviloma Himoksella!

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

p. 0207119200 himoslomat@himoslomat.fi https://himoslomat.fi/

Talvinen loma Himoksella on täynnä monipuolista tekemistä kaikenikäisille, ulkoilusta punoittavia poskia ja mökkisaunan lämpöä.

Kaksi henkilöä poseeraa laitesukelluskamat päällä uima-altaan pohjalla.

Vedenalaisia seikkailuja

Sysmäläntie 1, 40530 Jyväskylä

p. +358 40 711 4957 koulutus@divetime.fi https://www.divetime.fi/

Tule kokeilemaan laitesukellusta ainutlaatuisessa uimahallissa, jonka on suunnitellut arkkitehti Alvar Aalto. Olet turvallisilla vesillä ja kokeneen ohjaajasi hyvässä huomassa, joten voit nauttia unohtumattomista ensihengityksistä veden alla ja kokea painottomuuden taikaa. Tarvitset vain uima-asun ja pyyhkeen, sillä tarjoamme sukellusteorian, allasharjoittelun ja sukelluskokemuksen ammattitaitoisen sukelluskouluttajan kanssa.

Karting-autoja Karting Centerissä Jyväskylässä.

Vauhtia vapaa-aikaan Karting Centeristä!

Konttisentie 8 , 40800 Vaajakoski

p. 0106668220 info@jklkarting.fi https://www.jklkarting.fi/

Karting Centerin säävarma sisärata palvelee Vaajakoskella läpi talven, satoi tai paistoi, arkena ja pyhänä. Vauhdikkaalta sisäradaltamme löydät autot niin lapsille kuin aikuisillekin. Tule yleisövuorolla tai varaa vaikka yksityistilaisuus ruokineen tai saunoineen!

Ihmisiä laskettelurinteen päällä. Taustalla avautuu kaupunki ja metsää.

Talvitekemistä koko perheelle Laajiksessa

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 207 436 436 info@laajis.fi https://laajis.fi/

Laajiksen rinnevalikoima ja Lumimaa sekä snowparkit tarjoavat koko perheelle monipuolisesti laskettavaa! Lisäksi palkitun hiihtokoulun kurssit ja yksityistunnit sekä monipuolinen vuokraamo ja ravintola palvelevat laskijoita. Talvipäivää voi viettää myös pulkkaillen, hiihtäen, lumikenkäillen ja pyöräillen. Monipuolisilla laavuilla voi viettää evästauon ja nauttia lämmöstä. Laajis sijaitsee vain 4 km Jyväskylän keskustasta helppojen liikenneyhteyksien päässä.

Henkilö laskettelee suksilla alas laskettelurinnettä. Taustalla on tuolihissit.

Himos – Lumi-Suomen keskipiste

Länsikeskuksentie 11, 42100 Jämsä

myynti@himos.fi https://himos.fi/

Himoksella laskettelet eteläisen Suomen suurimmilla ja monipuolisimmilla rinteillä. Tarjolla on parhaimmillaan 26 valaistua rinnettä ja 17 hissiä. Himokselta löytyy sopivat rinteet niin aloitteleville laskijoille kuin vauhtia ja haasteita kaipaaville konkareillekin. Snow Parkit tarjoilevat monipuolisia suorituspaikkoja kaikentasoisille parkkilaskijoille ja koko perheen HimosLumilassa riittää puuhaa koko päiväksi. Lumilassa on helppokäyttöisiä hissejä sekä luistavia laskumäkiä suksilla, tubing-renkaalla, pulkalla ja rattikelkalla laskemiseen. Ensilumenlatu länsi -ja pohjoisrinteiden välillä palvelee hiihtäjiä marraskuun alkupuolelta alkaen.

Kolme lasta porealtaassa Peurungan kylpylässä.

Peurunka Spa & Resort

Peurungantie 85, 41340 Laukaa

p. 020 751 6300 peurunka@peurunka.fi www.peurunka.fi

Suomen aktiivisimmassa kylpylässä viihtyy koko perhe! Laske huima 130 m vesiliukumäki tai uusin tulokkaamme, 40 m liukumäki, sekä taituroi Wibit-vesikiipeilyradalla. Perheen pienimmät nauttivat lämpimästä vedestä baby bungee-altaalla.