Henkilö harjaa shetlanninponia ulkona talvella.

Raikasta talvi-ilmaa ja mukavaa tunnelmaa Piispalassa

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

p. 0207 694 300 piispala@piispala.fi https://piispala.fi/hiihtoloma/

Huikeat vauhdit pulkkamäessä, riemukasta pulikointia allasosastolla, hiihtoreitit kaiken tasoisille hiihtäjille sekä mukavaa kisailua keilahallissa! Näitä kaikkea ja paljon muuta sisältää koko perheen hiihtoloma Piispalassa. Loman hintaan sisältyy täysihoito sekä ohjattua ohjelmaa vähintään tunnin ajan päivittäin. Ohjelmassa on mm. kiipeilyä, curlingia sekä Pihkan eläinten hoitamista. Lomalaiset majoittuvat mukavasti mökeissä tai viihtyisissä perhehuoneissa. Lomalla on sekä omatoimista että ohjattua ohjelmaa, ja Piispalan alueella vaihtoehtoja tekemiselle on runsaasti. Tervetuloa lomalle Piispalaan!

Puinen mökki, jonka takana näkyy luminen laskettelurinne.

Ikimuistoinen talviloma Himoksella!

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

p. 0207119200 himoslomat@himoslomat.fi https://himoslomat.fi/

Talvinen loma Himoksella on täynnä monipuolista tekemistä kaikenikäisille, ulkoilusta punoittavia poskia ja mökkisaunan lämpöä.

Kaksi lasta ja aikuinen nauraa ruokapöydän ääressä.

Ihan parhaita hetkiä

Scandicilla on kolme hotellia Jyväskylässä, 40100 Jyväskylä

Miniloma Scandic-hotellissa virkistää kummasti! Nappaa mukaan oma rakas, parhaat ystävät tai koko perhe – luvassa on yhteistä aikaa, pehmeä peti ja valmis aamiainen pitkän kaavan mukaan. Nauti rentouttavasta kaupunkilomasta Scandic Jyväskylä Stationissa tai Scandic Jyväskylä Cityssä. Tai heittäydy kylpyläseikkailuun Scandic Laajavuoressa tropiikin lämmöstä nauttien. Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi, ja perheen teineille voit varata edullisesti oman huoneen. Myös perheen tassukaverit ovat lämpimästi tervetulleita.

Puinen mökki talvisessa maisemassa.

Älä jonota, vaan nauti talvilomasta Revontulessa

Revontulentie 1, 41500 Hankasalmi

p. 014 8448 200 myynti@revontuli.fi https://www.revontuli.fi/fi/

Revontulessa nautit hiihtolomasta täysillä, sillä aikasi ei kulu välimatkojen kulkemiseen taikka jonottamiseen. Voitkin hiihtää, ulkoilla ja majoittua kävelymatkan päässä resortin muista palveluista kuten ravintoloista ja aktiviteeteista ollen silti luonnon äärellä. Eikä siinä vielä kaikki, meillä pääset myös laskettelemaan, sillä Häkän perheystävälliset rinteet sijaitsevat vain 6 km päässä. Ota siis suunnaksi Hankasalmi ja tule lomailemaan Mukavuusalueelle!

Lunta johon on hahmoteltu sydän.

Hankien hurmaa Hotelli Keurusselässä

Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu

Keurusselän luontoympäristö tarjoaa loistavat puitteet talviulkoiluun latuverkostoineen ja laavuineen. Lämmikettä taasen löytyy niin kylpylästä kuin vaikkapa rantasaunoilta, ja viikonloppujen viihteet kruunaavat talvisen loman. Voit myös mökkeillä loma-asunnoilla mukavasti ja rentoutua takkatulen äärellä.

Puinen talo lumisen metsän vieressä.

Tule viettämään talvilomaasi Pietilän Lomamökeille!

Salmelankyläntie 202, 41330 Vihtavuori

p. +358 503403154 irja.pietilainen@pietilanlomamokit.com www.pietilanlomamokit.com

Kaikki mökkimme sijaitsevat Laukaassa Mataroisjärven rannalla. Luonnon keskellä voit nauttia talvisista aktiviteeteistä mm. pilkkiä, hiihtää tai lumikenkäillä. Metsätähti mökissämme on erikseen vuokrattavissa kuumaporeallas missä voi nauttia lämpimistä poreista talvisissa maisemissa ja vaikka käydä välissä pulahtamassa avannossa. Myös savusaunan löylyihin pääsee lisämaksusta, kun vuokraa Kalliorinteen tai Metsätähden. Ja jos kaipaat huolettomampaa loman viettoa on meidän kauttamme mahdollista tilata mökille esimerkiksi ruoat niin voitte keskittyä vain nauttimaan lomastanne.

Mökkejä lumisessa maastossa.

Majoitu talvisten elämysten äärelle

Riihivuorentie 313 , 40950 Muurame

p. 0443252274 info@riihivuorenlomakyla.fi https://www.riihivuorenlomakyla.fi

Tarjoamme edullisia majoitusvaihtoehtoja Riihivuoren laskettelukeskuksessa ja sen ympäristössä. Meillä on huoneita, eri kokoisia mökkejä ja palvelut karavaanareille. Karavanalueelta ja osasta majoituksistamme pääset laskemaan suoraan rinteisiin. Ravintola Riihikelo palvelee laskettelurinteiden aukioloaikojen mukaan. Ympärillämme avautuu kaunis Päijänne, jonka jäällä pääsee ulkoilemaan myös hiihtäen ja luistellen. Riihivuoren Lomakylä on erinomainen tukikohta moottorikelkkailijoille. Meillä on laajat parkkialueet ja pääset suoraan majoituksesta moottorikelkkareiteille, joita lähtee neljään eri ilmansuuntaan. Myös Jyväskylän keskustan palvelut ovat lähellä, vain 15-20 km päässä meiltä.

Kaksi poreammetta ulkona talvisena iltana. Molemmissa poreammeissa istuu kaksi henkilöä.

Talven hemmottelulomat Varjolassa

Vilppulantie 51, 41370 Kuusa

varjola@varjola.com https://www.varjola.com/

Tule rentoutumaan Varjolaan ja nauttimaan maaseudun rauhasta samalla ihastellen talvisen luonnon ihmeitä. Talven hemmottelupakettimme tarjoavat tasokasta majoittumista kahdessa eri vaihtoehdossa, kuohuviini tarjoiltuna huoneeseen, saunomista rantasaunalla porealtaan kera sekä maittavan Varjola menu -illallisen Navettaravintolassa. Seikkailunnälkäisille vaihtoehtoina on elämyksellistä arktista kelluntaa Kuusaan jäisissä vesissä tai kauden vuokravälineet.

Luminen punainen puutalo, jonka edessä on kolmet lumikengät.

Pujahda talvisen luonnon syliin Karkausmäellä!

Lestijärventie 375, 43900 Kinnula

p. +358442383943 info@karkausmaenkammari.net www.karkausmaenkammari.net

Luontoystävän levähdyspaikka Salamajärven kansallispuiston äärellä. Tunne pakkasen kirpeys poskilla, istahda laavulle nuotion loimutessa ja maista Syvänmaan makuja. Lämmitä sauna, nautiskele turvehoidosta, köllähdä mukavaan petiin päivän päätteeksi. Miniloma Karkausmäen malliin!