Tapahtumakaupunki Jyväskylä

Jyväskylä on valovoimainen kaupunki, jossa tapahtuu ympäri vuoden. Kaupunki on yksi Suomen suosituimmista messupaikkakunnista ja merkittävä kongressikaupunki. Jyväskylässä järjestetään vuosittain 6000 erikokoista tapahtumaa, kymmeniä tuhansia ihmisiä liikuttavista kansainvälisistä tapahtumista pieniin paikallisiin pop-up -tapahtumiin. 

Pohjoismaiden toiseksi suurin ulkotapahtuma, Suomen MM-ralli, Pohjoismaiden vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä, ihastuttava Valon kaupunki -tapahtuma, Suomipop-festivaali ja Finlandia Marathon ovat esimerkkejä Jyväskylässä järjestettävistä megatapahtumista 

Jyväskylä on tunnettu Suomen liikuntapääkaupunki ja kaupungissa järjestetään Suomen MM-rallin lisäksi joka vuosi useita MM- ja SM-tason urheilukilpailuja sekä muita liikuntaan liittyviä tapahtumia. Keskustan tuntumassa sijaitsevat kenttä- ja hallikeskittymä Hippos, Harjun stadion sekä Laajavuori ovat monipuolisia areenoita sekä kesän että talven tapahtumiin. 

Jyväskylän kulttuuritapahtumia kuvaa parhaiten sana monipuolisuus. Kulttuuritarjontaa löytyy festivaalien lisäksi rouheista opiskelijavoimin tuotetuista esityksistä korkeakulttuuriin. Kaupungissa ollaan ylpeitä omasta sinfoniaorkesterista, Jyväskylä Sinfoniasta, jossa esiintyy kansainvälinen joukko ammattimuusikkoja. Kaupungista löytyy myös useita kuoroja ja teatteriryhmiä, joista monet ovat saavuttaneet kansainvälistä menestystä. Konsertteja järjestetään Jyväskylässä sekä sisällä että ulkona ja eri teatterit, mm. Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa korkeatasoisia teatterielämyksiä.

Kaupungin monipuoliseen tapahtumatarjontaan voit tutustua tapahtumakalenterista kalenteri.jyvaskyla.fi 

Palvelumme

Tulit sitten mistä päin tahansa, me olemme täällä sinua varten!
Jyväskylä Convention Bureau auttaa tapahtuman suunnitteluvaiheesta aina itse onnistuneeseen tapahtumaan. Täällä asiat hoituvat nopeasti ja asiantuntevasti – onhan tuhansien tapahtumien järjestäminen hionut meistä alan konkareita!

Jyväskylä Convention Bureau

Ota yhteyttä:
Markkinointipäällikkö Jaana Ruponen
Sähköposti: jaana.ruponen (at) jyvaskyla.fi
Puhelin: 050 344 6496

Käyntiosoite:
Kaupungintalo
Vapaudenkatu 32
40100 Jyväskylä

Majoitus

Jyväskylästä löytyy majoitusta joka lähtöön. Kaupunki tarjoaa palkittuja hotelleja, tunnelmallisia boutique-hotelleja, B&B- ja mökkimajoitusta, hostelleja ja huoneistoja, maatilamajoitusta sekä karavaanareille suunnattuja leirintäalueita.

Pääset valitsemaan itsellesi sopivan majoituskohteen tästä!

Kokoustilat

Jyväskylän keskusta tarjoaa useita kokous- ja tapahtumapaikkoja, niin pienille kuin isoillekin ryhmille. Kokoustiloja löytyy hotelleilta, oppilaitoksilta, paikallisilta ravintoloilta sekä messu ja tapahtumakeskus Paviljongilta, joka tarjoaa jopa 20 000 m2 tilat käyttöönsä. Mikäli haluaa kokeilla jotain uutta ja erilaista, voi järjestää kokouksen saaressa, Tavinsulan Purjehduspaviljongissa.

Keskustassa liikut vaivatta paikasta toiseen, sillä kaupungin tarjoamat palvelut ovat vain kävelymatkan päässä toisistaan!

Tietoa tapahtumajärjestäjille

Kaikki lähtee tapahtuman ideoinnista ja harkitusta suunnittelusta. Suunnittelu on kaiken lähtökohta ja jotta tapahtuma olisi mahdollisimman onnistunut, on sille varattava aikaa ja resursseja.

Vinkkejä ja neuvoja saat tapahtumajärjestäjien oppaasta sekä vinkkilistasta. Ethän myöskään epäröi ottaa yhteyttä!

Henkilöitä istumassa yleisössä Yläkaupungin Yö -tapahtumassa.