Verkkosivuston visitjyvaskyla.fi saavutettavuus

  • saavutettavuusseloste koskee palvelua https://visitjyvaskyla.fi
  • Seloste on laadittu / päivitetty 7.4.2022.
  • Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden kolmannen osapuolen avulla sekä hyödyntäen Siteimproven tarjoamia saavutettavuuden arviointityökaluja.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto visitjyvaskyla.fi täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain, Siteimproven tekemän saavutettavuusanalyysin perusteella sivuston saavutettavuuspisteet ovat 7.4.2022 yhteensä 86.2/91 (AA-taso).

Visit Jyväskylä Region haluaa taata verkkosivustojensa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Verkkosivujen ensimmäinen versio on julkaistu 16.12.2020 ja kolmannen osapuolen suorittama sivustoauditointi työstettiin vuonna 2021sekä alustavan auditoinnin myötä ilmenneet korjaustoimenpiteet on tehty. Sivuston laajuuden vuoksi saavutettavuuden eteen tehdään työtä koko ajan Siteimprove-työkalua hyödyntäen.

Ei-saavutettava sisältö

Seuraava sisältö ja/tai toiminnot eivät ole vielä vaatimusten mukaisia:

Sivusto on tällä hetkellä 86.2/91 prosenttisesti AA-tason mukaisesti saavutettava ja kehitystyö jatkuu edelleen.

Haivaittuja saavutettavuushaasteita:

2.1 Tekstivastineet

1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö: Sivustolla on vielä osittain kuvia ilman alt-tekstiä. Segment Pixel lataa lähdekoodiin kuvan, jolla ei ole alt-tekstiä. Tämä on kolmannen osapuolen tarjoama palvelu, joka tuo lähdekoodiin alt-tekstittömän kuvan.

 

Muut digitaaliset palvelut

  • Visit Jyväskylän sosiaalisen median kanavilla otamme saavutettavuuden huomioon kunkin kanavan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan.
  • Visit Jyväskylän hallinnoimalla Youtube-kanavalla on ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä. Osasta tällaisesta videosisällöstä puuttuu tekstitys ja/tai kuvailutulkkaus. Ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä ei lain mukaan tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavaksi tai poistaa.
  • Visit Jyväskylän sivuilta on linkki myös Jyväskylän kaupungin hallinoimaan Jyväskylän seudun tapahtumakalenteriin. Katso tapahtumakalenterin saavutettavuusseloste tästä.
  • Visit Jyväskylä hyödyntää mediapankkina kuvat.fi-palvelua. Palvelu on osittain saavutettava. Kuvat.fi saavutettavuusselosteen löydät tästä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia verkkosivustoon ja sen saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen matkailu (at) jyvaskyla.fi. Teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Visit Jyväskylä haluaa taata verkkosivustojensa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Teemme jatkuvaa auditointia sivustolle käyttämämme Siteimprove työkalun avulla.

Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvonta auttaa matkailijoita ja paikallisia löytämään vinkkejä lomalle Keski-Suomessa ja tarjoaa tietoa seudun matkailukohteista puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Matkailuneuvonnan aukioloajat löydät Matkailuneuvonnan yhteystiedoista.

Palvelunumero: 014 569 0113
Sähköposti: matkailu(at)jyvaskyla.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000