Verkkosivuston visitjyvaskyla.fi saavutettavuus

  • saavutettavuusseloste koskee palvelua https://visitjyvaskyla.fi
  • Seloste on laadittu / päivitetty 30.6.2021.
  • Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden kolmannen osapuolen avulla sekä hyödyntäen Siteimproven tarjoamia saavutettavuuden arviointityökaluja.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto visitjyvaskyla.fi täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain, Siteimproven tekemän saavutettavuusanalyysin perusteella sivuston saavutettavuuspisteet ovat 30.6.2021 yhteensä 85.2/100.

Visit Jyväskylä haluaa taata verkkosivustojensa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Verkkosivujen ensimmäinen versio on julkaistu 16.12.2020 ja kolmannen osapuolen suorittama sivustoauditointi työstetään kun julkaisuprojekti on valmistunut kokonaan kesän 2021 aikana sekä alustavan auditoinnin myötä ilmenneet korjaustoimenpiteet on tehty.  Korjauksia tehdään siis koko ajan auditoinnin ohessa. Lopullinen auditointi valmistuu korjausten jälkeen, arviolta heinäkuussa 2021. Virallinen saavutettavuusseloste päivitetään välittömästi tämän jälkeen tälle sivulle.

Ei-saavutettava sisältö

Seuraava sisältö ja/tai toiminnot eivät ole vielä vaatimusten mukaisia:

Sivuston ensimmäisen julkaisun myötä ilmenneitä saavutettavuushaasteita korjataan parhaillaanja lopullinen seloste ilmestyy tälle sivulle arviolta heinä-elokuussa 2021 aikana kun kolmannen osapuolen tekemä auditointi valmistuu. Sivusto on tällä hetkellä 85 prosenttisesti AA-tason mukaisesti saavutettava ja kehitystyö jatkuu edelleen.

Muut digitaaliset palvelut

  • Visit Jyväskylän sosiaalisen median kanavilla otamme saavutettavuuden huomioon kunkin kanavan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan.
  • Visit Jyväskylän hallinnoimalla Youtube-kanavalla on ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä. Osasta tällaisesta videosisällöstä puuttuu tekstitys ja/tai kuvailutulkkaus. Ennen 23.9.2020 julkaistua videosisältöä ei lain mukaan tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavaksi tai poistaa.
  • Visit Jyväskylän sivuilta on linkki myös Jyväskylän kaupungin hallinoimaan Jyväskylän seudun tapahtumakalenteriin. Katso tapahtumakalenterin saavutettavuusseloste tästä.
  • Visit Jyväskylä hyödyntää mediapankkina kuvat.fi-palvelua. Palvelu on osittain saavutettava. Kuvat.fi saavutettavuusselosteen löydät tästä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia verkkosivustoon ja sen saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen matkailu (at) jyvaskyla.fi. Teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Visit Jyväskylä haluaa taata verkkosivustojensa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Teemme jatkuvaa auditointia sivustolle käyttämämme Siteimprove työkalun avulla.

Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Visit Jyväskylän matkailuneuvonta auttaa matkailijoita ja paikallisia löytämään vinkkejä lomalle Jyväskylän seudulla ja tarjoaa tietoa seudun matkailukohteista puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Matkailuneuvonnan aukioloajat löydät Matkailuneuvonnan yhteystiedoista.

Palvelunumero: 014 266 0113
Sähköposti: matkailu(at)jyvaskyla.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000