Hotellimajoitus

Jyväskylässä on paljon korkealuokkaista hotellimajoitusta. Alla Jyväskylä Convention Bureaun suosittelemia hotelleja.

GreenStar Hotelli

GreenStar® on suomalainen hotelliketju, jossa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, kaupunkisijainti ja edulliset hinnat. GreenStar® -hotelleissa yövyt viihtyisässä, raikkaasti sisustetussa 2+1 hengen huoneessa. Aamiainen, paikoitus ja muut lisäpalvelut on mahdollista ostaa hotellista erikseen.

GreenStar®
Heikinkatu 3
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 10 423 9391
jyvaskyla (at) greenstar.fi

Hotelli Alba

Hotelli Alba on yliopiston kampusalueella Agoran vieressä sijaitseva edullinen yksityinen hotelli Jyväsjärven rannalla. Huoneista on kauniit näkymät järvelle tai Jyväskylän yliopiston Mattilanniemen kampusalueelle. Rantaraitin lenkkeilyreitit alkavat suoraan Hotelli Alban ovelta.

Hotelli Alba
Ahlmaninkatu 4
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 636 311
info (at) hotellialba.fi

Kuva: Emmi Virtanen

Hotelli Verso

Urban Hotel Verso sijaitsee ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä Paviljongista. Perheomisteiselta hotellilta löytyy oma, lämmin parkkihalli, josta kulku suoraan hotellin vastaanottoon. Vastaanotto palvelee majoittujia ympäri vuorokauden. Verson erikoisuutena on kehuja kerännyt suomalainen aamiainen, sekä laadukas ma-su palveleva ravintola.

Hotelli Verso
Kauppakatu 35
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 333 999
myynti (at) yopuuyhtio.fi

Hotelli Yöpuu

Hotelli Yöpuu on uniikki boutique hotelli Jyväskylän keskustassa. Hotellin jokainen huone on omanlaisensa ja sisustettu persoonallisesti oman teemansa mukaan. Laadukas aamiainen, Ravintola Pöllöwaarin makumatkat ja persoonallinen viinibaarimme täydentävät hotelliyöpymisen rentouttavaksi ja nautinnolliseksi kokonaisuudeksi.

Hotelli Yöpuu
Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 333 911
myynti (at) yopuuyhtio.fi

Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandra sijaitsee Matkakeskusta vastapäätä, vain kivenheiton päässä messu- ja tapahtumakeskus Paviljongista. Hotellissa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin sydämellinen palvelu. Hotellissa on kaksi ruokaravintolaa ja saunaosasto porealtaineen.

Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p.+358 20 1234 642
alexandra.jyvaskyla (at) sokoshotels.fi

Peurunka

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee Peurunkajärven rannalla Laukaassa, puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurungassa majoittuville on tarjolla monipuoliset kylpylä-, hyvinvointi- ja kuntosalipalvelut sekä vapaa-ajan ohjelmaa upean luonnon keskellä.

Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85
41340 Laukaa

Ota yhteyttä:
p. +358 20 751 601
peurunka (at) peurunka.fi

Scandic Jyväskylä City

Viihtyisä hotelli Jyväskylän keskustassa, rautatieaseman vieressä. Kaikki kaupungin palvelut ovat käden ulottuvilla. Valoisat huoneet, rento ruokaravintola Bord, seurusteluravintola Moe’s ja saunaosasto uima-altaalla takaavat rennon vierailun.

Hotel Scandic Jyväskylä City
Väinönkatu 3
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 458 1010
jyvaskylacity (at) scandichotels.com

Scandic Jyväskylä Station

Scandic Jyväskylä Station on viihtyisä, täysin uudistettu hotelli Jyväskylän keskustassa lähellä rautatieasemaa. Tilavat, harmoonisen tyylikkäät ja hyvin varustellut huoneet, rento ravintola ROAST, saunaosasto uima-altaalla, ystävällinen palvelu takaavat onnistuneen vierailun.

Scandic Jyväskylä Station
Vapaudenkatu 73
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 300 870 883
sales.finland (at) scandichotels.com

Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori on monipuolinen, moderni ja luonnonläheinen kylpyläkeidas ja hotelli Jyväskylässä, metsän siimeksessä vain reilun 5 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Vapaa-ajanviettoon on tarjolla sisätiloissa kylpylä ja keilahalli, hotellin ulkopuolella levittäytyvät laajat ulkoilu- ja virkistysalueet sekä laskettelurinteet. Paikallisbussi Linkki tuo keskustasta hotellin viereen kaksi kertaa tunnissa.

Scandic Laajavuori
Laajavuorentie 30
40740 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 458 1009
laajavuori (at) scandichotels.com

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki on uniikki hotelli, jossa yhdistyvät yksilöllinen palvelu, kauniit yksityiskohdat ja keskisuomalainen järvimaisema. Hotellin sijainti on erinomainen: lähellä Matkakeskusta, Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin vieressä, kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Hotellissa on oma kuntosali ja rentouttavat saunat sekä ravintola Trattoria Aukio.

Solo Sokos Hotel Paviljonki
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 20 1234 645
paviljonki.jyvaskyla (at) sokoshotels.fi