Iltajuhla

Kongressin kohokohtiin kuuluu usein gaalailta tai vastaava yhteinen illanvietto. Niihin Jyväskylän seudulta löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja kaupungin keskustan lähellä olevista hyvin toimivista tiloista lähialueen tunnelmallisiin elämyskohteisiin. 

Suurissa kongresseissa ilta onnistuu mainiosti Jyväskylän Paviljongissa tai Peurunka Areenalla yli 1000 henkilölle. Original Sokos Hotel Alexandran Ravintola Frans&Sandra upeine puitteineen tarjoaa illanvieton jopa 200 henkilölle ja kylpylähotelli Scandic Laajavuori kauniissa metsämaisemissa 500 henkilölle. 

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on risteily ja suomalainen ilta Savutuvan Apajalla. Näin kongressivieraat pääsevät tutustumaan suomalaiseen elämäntapaan. 

Mieleenpainuvia illanviettoja voi järjestää myös Varjolan tilan tunnelmallisessa navetassa, Taulun Kartanon tai Ravintola Harmoonin tyylikkäissä puitteissa tai Tupaswillan perinteitä kunnioittavassa perinnetuvassa. 

Hotelli Alba

Järjestä viihtyisä kongressi-illanvietto Jyväsjärven rannalla. Hotelli Alban ravintolasta ja terassilta avautuu näköala Jyväsjärvelle, Lutakkoon, Ylistönmäen kampukselle ja upeasti valaistulle Ylistönmäen sillalle.

Ravintolasali on varattavissa yksitystilaisuudeksi iltajuhlaan 60-100 hengelle ja Clubi kabinetti 20-45 hengelle. Upea katettu järvinäköalaterassi lisää illallispaikkoja kesäaikaan 30 hengelle. Herkulliset tarjoilut hoituvat vaivattomasti ja juhlavasti pöytiin- tai buffettarjoiluna. Ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee mielellään myös menulle sopivat juomat.

Hotelli Alba
Ahlmaninkatu 4
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
+358 14 636 311
info (at) hotellialba.fi

Kuva: Emmi Virtanen

Hotelli Verso

Hotelli Verson yhteydessä sijaitseva ravintola Verso Baari ja Keittiö sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa. Ruokalista sisältää sekä Verson omalla näkemyksellä paranneltuja klassikkoannoksia että täysin ainutlaatuisia makunautintoja. Keittiö suosii aina tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita ja ruokalistaa päivitetään aina sesongin mukaan. Ravintola on avoinna maanantaista sunnuntaihin. Hotellin toisessa kerroksessa sijaitsevassa kokous- ja juhlatila Kerkässä on mahdollisuus järjestää yksityinen illallinen ryhmille aina 200 henkilöön asti.

Verso Baari ja Keittiö
Kauppakatu 35
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
+358 14 333 911
myynti (at) yopuuyhtio.fi

Laukaan Tupaswilla

Ruokailu runsaasta pitopöydästä tunnelmallisessa hirsituvassa 

Valitse jokin herkullisista noutopöytämenuista tai suunnittele tilaisuuteesi sopivat tarjottavat yhdessä Tupaswillan osaavan henkilökunnan kanssa. Tupaswillan Perinnekylän kaksi juhlataloa palvelevat 20-130 henkilön ryhmiä. Halutessasi elävä musiikki nostattaa tunnelmaa ruokailun taustalla. Luonnonkaunis pihapiiri sykähdyttää kaikkina vuodenaikoina. Vain puolen tunnin ajomatka Jyväskylän keskustasta, bussikuljetus järjestyy Tupaswillan kautta.

Laukaan Tupaswilla
Ränssintie 5
41370 Kuusa 

Ota yhteyttä: 
+358 207 410100
myynti (at) tupaswilla.fi

Original Sokos Hotel Alexandra

Jyväskylän Sokos Hotelleista löydät monipuoliset ja korkeatasoiset ravintolapalvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Suurimmassa ravintolassa, muuntautumiskykyisessä ravintola Franseskassa on mahdollisuus järjestää ikimuistoisia tilaisuuksia jopa 150 henkilölle.

Myyntipalvelu auttaa kaikissa majoitus-, kokous- tai juhlajärjestelyissä - yksilöllisesti, toiveesi huomioiden. 

Ota yhteyttä:
+ 358 20 123 4640 
sales.jyvaskyla (at) sokoshotels.fi

Paviljonki

Paviljongissa luodaan asiakkaille tyylikkäitä, koskettavia ja mieleenpainuvia tilaisuuksia, joista jokainen on Paviljongin asiantuntevalle henkilökunnalle ainutkertainen, innostava haaste. Tavoitteena on aina lopputulos, joka ylittää asiakkaan odotukset. 

Paviljongista löytyy tilat kaikenkokoisille iltajuhlille ja Paviljonki Ravintolat tuottaa tilaisuuteesi laadukkaat ravintolapalvelut toiveidenne mukaan.  

Kapasiteetti: Pääravintola Fanerissa voi järjestää istuvan juhlaillallisen noin 500 hengelle ja lisäksi halleihin voidaan toteuttaa jopa useamman tuhannen henkilön illallinen, joko pyöreillä pöydillä tai pitkillä pöydillä.  

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki
Lutakonaukio 12
40100 Jyväskylä 

Ota yhteyttä (myyntipalvelu):
+358 14 339 8143
myyntipalvelu (at) paviljonki.fi

Ravintola Harmooni

Ravintola Harmoonissa voit viettää viihtyisän iltajuhlan kauniin miljöön ja valoisien tilojen keskellä. Saat apua suunnitteluun, toiveisiisi sopivan tilan valintaan ja sen koristeluun sekä juhlan kruunaavan menun suunnitteluun.

Harmooni Tilausravintola palvelee ryhmiä juhlien, kokousten ja ryhmäruokailujen merkeissä useassa erikokoisessa ja persoonallisessa tilassa. 

Kapasiteetti: Harmoonisali 100 asiakaspaikkaa, salin yhteydessä Oskar kabinetti ja baari sekä lisäksi Aapelin sali 40 asiakaspaikkaa.

Ravintola Harmooni
Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
 0207353400
myynti@acravintolat.fi

Savutuvan Apaja

Tervetuloa viettämään tunnelmallista kongressi-illanviettoa Savutuvan Apajalle aivan Päijänteen rannalle. Elämyksellinen alue koostuu yli 30 keskisuomalaisesta talonpoikaisrakennuksesta, joista vanhin on yli 250 vuotta. Pihapiiri ja sen hirsiset rakennukset henkivät vanhan Suomen tarinaa.  

Savutuvan Apaja on erikoistunut suunnittelemaan ja järjestämään tilaisuuksia ja juhlia jopa yli 200 hengelle. Keittiön toiminta perustuu elämyksellisyyteen sekä ainutlaatuisiin valmistustapoihin. Keittiömestarit käyttävät lähitilojen ja -toimittajien parhaimpia raaka-aineita. Ruoka valmistetaan käsityönä alusta loppuun omassa keittiössä.  

Savutuvan Apaja sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Vesiteitse matkaa on 4 km. Voit saapua Iltajuhlaan tai palata sieltä sisävesiristeilijällä, jota tarjoaa Päijänne-Risteilyt Hilden. Aikaa menee reilu puoli tuntia ja matka on hieno elämys täydentämään mieleenpainuvaa iltaa. Rennompaan iltajuhlaan voit lisätä perinteisen savusaunan ulkoporealtailla.  

Savutuvan Apaja
Opinsaunankiuas 1
40820 Haapaniemi  

Ota yhteyttä: 
+358 14 262 022
tunnelma (at) savutuvanapaja.fi

Kuva: Taavi Hölttä

Scandic Jyväskylä City

Scandic Jyväskylä Cityssä järjestät mukavan iltajuhlan ruokailuineen ja illanviettoineen. Herkullisen buffetruokailun jälkeen voitte siirtyä Bar Moe’siin ja järjestää omaa ohjelmaa trubaduurista musavisaan. 

Kapasiteetti: Erilaiset tilat mahdollistavat illallisen 30:stä jopa 150 henkeen. 

Hotel Scandic Jyväskylä City
Väinönkatu 3
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
+358 14 458 1010
jyvaskylacity (at) scandichotels.com

Scandic Jyväskylä Station

Scandic Jyväskylä Station –hotellin kokous- ja juhlatilat sopivat erinomaisesti juhlatilaisuuksiin jopa 200 hengelle.

Pöytämuodoksi voi valita pitkät pöydät pöytiin tarjoiltavaan juhlaillalliseen kuin vapaamuotoisemmat pystypöydät cocktailtilaisuuteen. Tilassa on pimennysverhot sekä valaistuksen himmentämismahdollisuus. 

Tyylikäs ravintola Roast bar- & lobbyalueineen soveltuu rennompiin tilaisuuksiin. Ravintolatila avautuu viihtyisälle terassille ja ravintolassa on myös lasiovin muusta tilasta rajattu ravintolakabinetti Chambre n. 40 henkilön tilaisuuksiin. 

Scandic Jyväskylä Station
Vapaudenkatu 73
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
+358 300 870 883
sales.finland (at) scandichotels.com

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Jyväskylän Sokos Hotelleista löydät monipuoliset ja korkeatasoiset ravintolapalvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Solo Sokos Hotellin viihtyisässä tilausravintolassa voit järjestää illanvieton jopa 120 hengelle.

Myyntipalvelu auttaa kaikissa majoitus-, kokous- tai juhlajärjestelyissä - yksilöllisesti, toiveesi huomioiden. 

Ota yhteyttä:
p. + 358 20 123 4640 
sales.jyvaskyla (at) sokoshotels.fi 

Varjola

Voit viettää tunnelmallisessa Varjolassa mukavan iltajuhlan. Maukas, suomalainen ruoka valmistetaan itse alusta loppuun Varjolan keittiössä. Halutessasi voit täydentää iltajuhlaa saunalla ja/tai elämyksillä.

Tilat: Navettaravintola 100 asiakaspaikkaa, Heinävintti 150 asiakaspaikkaa, Tallinvintti 50 asiakaspaikkaa. 

Varjola
Vilppulantie 51
41370 Kuusa 

Ota yhteyttä:
+358 20 792 8080
varjola (at) varjola.com

Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Haraldissa seilaat keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat pitojen kohokohtia. Haraldin kylässä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisen luonnon parhaista antimista. Osa annoksista tarjoillaan viikinkihengen mukaisesti miekasta tai kilveltä. Haraldiin sopii saapua suuremmallakin seurueella passattavaksi ja ikimuistoinen iltajuhla onnistuu rennossa hengessä. 

Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla ja on avoinna maanantaista sunnuntaihin. 

Kapasiteetti: Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja kahteen kabinettiin.   

Viikinkiravintola Harald
Kauppakatu 33
40100 Jyväskylä  

Ota yhteyttä:
+358 447668205
jyvaskyla (at) ravintolaharald.fi