Tervetulovastaanotto

Kongressiin on mukava virittäytyä tuloiltana yhteisellä kongressiväen tapaamisella. Erikokoisille tilaisuuksille löytyy kaupungista useita mahdollisuuksia. Usein ilta järjestetään kokouspaikalla tai hotellin tiloissa.  

Kokoustarjoiluita pöydällä.

Kaupungin vastaanotto

Jyväskylän kaupunki tarjoaa valituille kongresseille vastaanoton yhdessä sovitussa paikassa, yleensä kaupungin omissa tiloissa kuten kaupungintalossa. Cocktail-tilaisuudessa nostetaan maljat ja nautitaan pientä purtavaa – suuremmissa vastaanotoissa on myös ohjelmaa.

Kaupungin vieraanvaraisuutta pitää hakea. Seuraavalle vuodelle tarkoitetut vastaanotot tulevat haettavaksi kesäkaudella ja yliopiston ollessa kyseessä rehtori valitsee puollettavat hakemukset. Seuraa yliopiston sisäisiä tiedotteita, joissa ilmoitetaan määräajat. 

Hotelli Alban tervetulovastaanotto

Starttaa kongressi tervetulovastaanotolla! Erityisesti Agorassa ja Ylistönmäellä järjestettäville kongresseille vaivaton get together illan paikka on Hotelli Alba. Alban ravintolasta ja aurinkoiselta kesäterassilta on hienot näkymät  Jyväsjärvelle ja Ylistön silta kruunaa suomalaisen järvimaiseman iltavalaistuksellaan. Alban ravintolassa tai kesäterassilla voi nauttia rennosta tunnelmasta ja varattavat tilat muuntautuvat tilaisuuden mukaisesti. Pienempiin tilaisuuksiin Alban Clubi-kabinetti tarjoaa loistavat puitteet kutsuvieraiden kestitsemiselle.

Tarjoilut  ovat sovittavissa jokaisen tilaisuuden teeman mukaisiksi ja Get together iltoihin on usein suunniteltu buffet joustavasti eri aikoina saapuville vieraille. Hotelli Alballa on pitkä historia onnistuneiden get-together juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestäjänä.

Hotelli Alba
Ahlmaninkatu 4
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
+358 14 636 311
info (at) hotellialba.fi
www.hotellialba.fi

Viikinkiravintola Haraldin tervetulovastaanotto

Viikinkiravintola Haraldissa seilaat keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat pitojen kohokohtia. Haraldin kylässä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisen luonnon parhaista antimista. Osa annoksista tarjoillaan viikinkihengen mukaisesti miekasta tai kilveltä. Haraldiin sopii saapua suuremmallakin seurueella passattavaksi ja ikimuistoinen tervetulojuhla onnistuu rennossa hengessä. 

Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla ja on avoinna maanantaista sunnuntaihin. 

Kapasiteetti: Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja kahteen kabinettiin.   

Viikinkiravintola Harald
Kauppakatu 33
40100 Jyväskylä 

+358 447668205
jyvaskyla (at) ravintolaharald.fi
https://www.ravintolaharald.fi/jyvaskyla/ 

Muita viihtyisiä paikkoja järjestää tervetulovastaanottoja

Solo Sokos Hotel Paviljonki
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä
+358 20 1234 645 
paviljonki.Jyvaskyla (at) sokoshotels.fi
https://www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki

Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä
+358201234642 
alexandra.Jyvaskyla (at) sokoshotels.fi
sokoshotels.fi/sokoshotelalexandra

Scandic Station Jyväskylä
Vapaudenkatu 73
40100 Jyväskylä
+358 14 330 30 00
jyvaskylastation (at) scandichotels.com
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-jyvaskyla-station