Kaksi henkilöä marjastamassa Etelä-Konneveden kansallispuistossa.

Lisätuloja elämyksiä tarjoamalla – Visit Jyväskylä Region järjestää kaikille Jyväskylän seudun asukkaille avoimen infotilaisuuden elämysten myynnistä matkailijoille

Visit Jyväskylä Region järjestää tiistaina 27.4. klo 16-18 infotilaisuuden paikallisten asukkaiden tuottamien elämysten myynnistä matkailijoille. Tilaisuus järjestetään TEAMS-alustalla ja se on avoin kaikille Jyväskylän seudun asukkaille. Tilaisuudessa puheenvuoron käyttävät Doerz Co Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Tomi Virtanen sekä Visit Jyväskylä Regionin matkailukoordinaattori Johanna Maasola.

Paikallisesta kulttuurista ja elämäntavasta ammentavat elämykset ovat osa maailmanlaajuista elä kuin paikallinen -matkailutrendiä, jonka uskotaan voimistuvan edelleen pandemian helpottamisen myötä. Niin kotimaiset kuin ulkomaiset matkailijat etsivät kasvavassa määrin matkailualueiden aitoa tunnelmaa. Lisäksi matkailijoilla on halu tavata paikallisia, matkailualueen pysyviä asukkaita. Myös vähemmän tunnetut ja matkaolijamääriltään pienemmät alueet kiinnostavat nyt entistä enemmän.

Paikallisten tuottamia elämyksiä ostavat myös suomalaiset

Kesällä 2020 kotimaiset matkailijat löysivät Jyväskylän seudun hyvin ja moni matkailukohde teki heinäkuussa ennätyksiään. Saman ilmiön odotetaan toistuvan tulevana kesänä. Myös paikalliset elämykset kiinnostavat kotimaisia matkailijoita.

Viime kesänä Doerz-alustan kautta myytiin merkittävä määrä paikallisten tuottamia palveluita ja kuten tiedämme, ostajina olivat pääasiassa kotimaiset matkailijat.

Doerzin toimitusjohtaja Tomi Virtanen

Kotimaisille asiakkaille tuotetut elämykset ovat hyvä tapa kokeilla lisäansion hankkimista. Rajojen auetessa elämystarjontaa on helppo lähteä laajentamaan myös ulkomaisille asiakkaille ja näin olla mukana tuottamassa ainutlaatuista ja aitoa sisältöä matkailijoille.

Turvallinen ja helppo tapa myydä

Doerz on hyvin helppokäyttöinen ja turvallinen verkkokauppa sekä oman tuotteen perustamisen eli elämyksen tietojen syöttämisen ja kaupankäynnin kannalta.

 

Visit Jyväskylä Region on solminut Doerzin kanssa sopimuksen, minkä ansiosta verkkokaupan käyttö on elämyksen tarjoajalle hyvin edullista; kuluja syntyy vain toteutuneesta kaupasta eli pelkästään tuotteen lisääminen alustalle ei maksa mitään elämyksen tarjoajalle.

Visit Jyväskylä Regionin matkailukoordinaattori Johanna Maasola

Visit Jyväskylä Regionin ja Doerzin välinen sopimus kattaa kaikki elämykset Jyväskylän seudulla eli yhdeksän kunnan alueella. Nämä kunnat ovat Jyväskylän lisäksi Hankasalmi, Joutsa, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski. Myös muiden kuntien alueelta voi elämyksiä lisätä mutta näitä elämyksiä eivät koske Visit Jyväskylä Regionin neuvottelemat edullisemmat myyntikomissiot.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuutteen tästä.

TEAMS-tapaamisen linkki lähetetään ilmoittautuneille n 1 vrk ennen tilaisuutta.

 

Lisätietoja:

Johanna Maasola

Matkailukoordinaattori, Visit Jyväskylä Region, Jyväskylän kaupunki

p. 050 448 2954

johanna.maasola@jyvaskyla.fi

 

Tomi Virtanen

Toimitusjohtaja, Doerz Co Oy

p. 040 564 9450

tomi@doerz.com