Yhteistyö­mahdolli­suudet & markki­nointi­toimen­piteet

Alta löydät lisätietoja Visit Jyväskylä Regionin yhteistyömahdollisuuksista markkinointitoimenpiteistä.

Kohderyhmä ja kuntasopimukset

Visit Jyväskylä Regionin markkinointiyhteistyömahdollisuudet on tarkoitettu Jyväskylän seudun alueella toimiville matkailutoimijoille (mm. majoitus-, ravintola-, kulttuuri-, ohjelmapalvelu-, liikunta- ja hyvinvointitoimijoille sekä käyntikohteille) ja tapahtumajärjestäjille. Jyväskylän kaupunki neuvottelee vuosittain matkailun yhteistyökunnat. Vuoden 2019-2021 yhteistyökunnat ovat Hankasalmi, Joutsa, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Uurainen ja Äänekoski.

Lisätietoa kuntasopimuksista: matkailujohtaja Susanne Rasmus, susanne.rasmus (at) jyvaskyla.fi, p. 0400 885 786.

Kuva: Tero Takalo-Eskola

Viestintä ja tiedotus

Visit Jyväskylä Region pitää Jyväskylän seudun matkailutoimijat ajan tasalla tulevista yhteismarkkinointimahdollisuuksista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä muista ajankohtaisista asioista Visit Jyväskylä -uutiskirjeillä. Uutiskirjeet ilmestyvät kuukausittain.

Jos et vielä saa uutiskirjettä ja haluat liittyä sen vastaanottajaksi, ilmoita siitä markkinointisuunnittelija Tiia Masalinille, tiia.masalin (at) jyvaskyla.fi tai matkailukoordinaattori Johanna Maasolalle, johanna.maasola (at) jyvaskyla.fi

Kuva: Julia Kivelä

Matkailuneuvonta

Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvonta palvelee kesäkaudella kasvotusten Jyväskylä-infon tiloissa Asemakadulla Jyväskylän keskustassa. Puhelimitse, sähköpostilla sekä chat-palvelun kautta palvelua on tarjolla ympäri vuoden joka arkipäivä. Talvikaudella Asemakadun matkailuneuvonta toimi omatoimipisteenä.

Matkailuneuvonta lisää ja päivittää yritysten yhteystiedot Visit Jyväskylä Regionin verkkosivuille. Muista kertoa matkailuneuvontaan tärkeistä muutoksista yritystoiminnassasi. Näin matkailuneuvojat pystyvät palvelemaan asiakkaita paremmin ja tarjoamaan ajantasaista tietoa yrityksestäsi.

Matkailuneuvonnan tiloissa on kuusi pystymallista A3-kokoista julistepaikkaa tapahtumille. Voit tiedustella julistepaikkaa matkailuneuvonnasta. Julisteet tulee toimittaa valmiiksi painettuina/tulostettuina matkailuneuvontaan.

Matkailuneuvonnan yhteystiedot:

Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä (omatoimipisteenä loka-huhtikuu)
p. 014 266 0113
matkailu (at) jyvaskyla.fi

Kuva: Ingmar Wein

Verkkonäkyvyydet & sosiaalisen median kanavat

visitjyvaskylaregion.fi-verkkoportaali

Visit Jyväskylä Region tarjoaa seudun matkailutoimijoille sekä veloituksetonta että maksullista näkyvyyttä verkkosivuilla.

Yhteydenotot visitjyvaskyla.fi-sivuston näkyvyyksistä:

Tiia Masalin, markkinointisuunnittelija
tiia.masalin (at) jyvaskyla.fi
p. 050 344 5715

Sosiaalisen median kanavat

Facebook: Visit Jyväskylä Region

Matkailuneuvonta julkaisee säännöllisesti Visit Jyväskylä Regionin Facebook-kanavassa koosteita seudun tapahtumista sekä muita vinkkilistoja matkailijoille ja seudun asukkaille. Mikäli haluat antaa vinkin omasta tapahtumastasi tai toiminnastasi, ota yhteyttä matkailuneuvontaan.

Instagram: @visitjyvaskylaregion

Visit Jyväskylä Regionin Instagram-tilille voidaan päivittää ja repostata Jyväskylän seudun matkailuun liittyvää kuvamateriaalia. Käyttämällä hashtagia #visitjyvaskylaregion tai @visitjyvaskylaregion varmistat, että Visit Jyväskylä Region näkee sisältösi.

Twitter: @visitjyvaskyla

Visit Jyväskylä Regionin Twitter-tili on suunnattu ensisijaisesti kansainvälisille matkailijoille. Tilin kieli on englanti. Tuotamme omaa sisältöä, mutta jaamme myös mielellämme matkailutoimijoiden tuottamaa englannin kielistä sisältöä. Käyttämällä #visitjyvaskylaregion -hashtagiä löydämme helpommin muiden tekemät ja Jyväskylän seutua koskevat twiitit.

YouTube: Visit Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä Regionilla on oma YouTube-kanava. Otamme mielellämme vastaan tietoa uusista alueemme matkailutoimijoiden videoista ja YouTube-kanavista. Näin voimme lisätä videoitasi myös meidän soittolistaamme.

Pinterest: Visit Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä Regionilla on myös oma Pinterest-tili, johon olemme keränneet muutamia omia tauluja.

LinkedIn: Visit Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä Region löytyy myös LinkedInistä. Tiliä päivitetään ammattilaisnäkökulmasta ja pääasiassa suomeksi.

VKontakte: ЮВЯСКЮЛЯ и регион – Visit Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä Region ja Jyväskylän seutu löytyy myös venäjänkielisestä VKontaktesta.

Seuraathan myös kanaviamme!

Käytössäsi myös veloituksetta:

Tapahtumakalenteri

Jyväskylän seudun tapahtumakalenteri on tärkeä tietolähde seudun asukkaille ja matkailijoille sekä matkailuneuvonnan työkalu. Matkailuneuvonta kerää tietoa tapahtumista muita kanavia varten tapahtumakalenterista. Muistathan ilmoittaa tapahtumasi aina sinne. Tapahtumakalenterin syöte ilmestyy automaattisesti myös visitjyvaskyla.fi-sivuston etusivulle sekä teemakohtaisille alasivuille. Tapahtumakoosteita lisätään myös eri puolilla Jyväskylän kaupunkia sijaitseville infonäytöille. Mikäli tapahtumasi soveltuu myös vieraskielisille, voit ilmoittaa sen myös englanninkieliseen tapahtumakalenteriimme samalla ilmoituksella.

Ilmoita tapahtumasi tästä.

Kokous- ja juhlatilapalvelu

Seudun kokous- ja juhlatiloja voi etsiä kokous- ja juhlatilapalvelusta. Voit ilmoittaa oman tilasi palveluun veloituksetta.

Ilmoita uusi paikka tästä. Muutospyynnöt osoitteeseen matkailu (at) jyvaskyla.fi

Esitenäkyvyydet

Visit Jyväskylä Region toteuttaa myös seudullista matkailuesitettä useilla eri kielillä.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Tiia Masalin, markkinointisuunnittelija, tiia.masalin (at) jyvaskyla.fi, p. 050 344 5715

Kuva: Atacan Ergin

Koulutukset, valmennukset, työpajat ja verkostoitumistilaisuudet

Visit Jyväskylä Regionin sopimuskuntien alueen matkailutoimijoilla on mahdollisuus osallistua veloituksetta Visit Jyväskylän järjestämiin koulutuksiin, valmennuksiin, työpajoihin ja verkostoitumistilaisuuksiin.

Lisätietoja yleisesti Visit Jyväskylä Regionin tilaisuuksista: matkailujohtaja Susanne Rasmus, susanne.rasmus (at) jyvaskyla.fi, p. 0400 885 786

Messut ja myyntikierrokset

Messut

Visit Jyväskylä Region osallistuu vuosittain eri messuille. Messuosastot toteutetaan pääsääntöisesti Visit Jyväskylä Regionin koordinoimina yhteisosastoina, joihin on paikkoja myös Visit Jyväskylä Regionin yhteistyökuntien matkailutoimijoille.

Lisätietoja: markkinointisuunnittelija Tiia Masalin, tiia.masalin (at) jyvaskyla.fi, p. 050 344 5715

Suoma-kiertue

Vuosittainen ryhmämyyntikierros, jonka kohderyhmä on yritysten, järjestöjen, yhdistysten ja yhteisöjen retkistä ja matkoista, virkistyspäivistä ja kokouksista vastaavat henkilöt.

Tapahtuma on kutsuvieraille maksuton. Myyjiksi kutsutaan alueorganisaatioita, matkailualueita, hotelleja, teattereita ja matkailuyrityksiä ympäri Suomen.

Lisätietoja Suoman myyntikierroksesta Jyväskylän seudun osalta: Matkailuneuvonta, matkailu (at) jyvaskyla.fi, 014 266 0113

Kansainvälisen matkailumarkkinoinnin toimia

Visit Jyväskylä Region tekee kansainvälistä matkailumarkkinointia valitsemillaan markkina-alueilla.

Kansainvälinen matkailumarkkinointimme sisältää mm:

erilaisia kampanjoita
tuotteistusta yhdessä matkailutoimjoiden kanssa
artikkeleita
digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä
bloggari-, media- ja matkanjärjestäjävierailuja

Lisätietoja: matkailukoordinaattori Johanna Maasola, johanna.maasola (at) jyvaskyla.fi, p. 050 448 2954

Kansainvälistymispolku

Keski-Suomen matkailustrategian mukainen kansainvälistymispolku-valmennusohjelma järjestetään ensimmäisen kerran vuoden 2022 aikana.
Työpajat (5 kpl) läpikäytyään yrityksellä on ymmärrys alueen matkailun kansainvälisyystavoitteista, kansainvälisistä matkailumarkkinointimahdollisuuksista ja tarvittavat eväät Visit Finlandin kansainvälistymiskriteerien täyttämiselle (tasot Ready, Steady ja Go).

Ilmoittaudu kansainvälistymispolulle tästä.

 

Muut yhteistyömahdollisuudet

Visit Jyväskylä Region on aina kiinnostunut uusista kumppanuuksista ja tekee mielellään sekä paikallista että valtakunnallista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä yhteistyön merkeissä!

Olemme kiinnostuneita erityisesti eri matkailualueiden välisesti yhteistyöstä sekä liikuntaan, urheiluun, hyvinvointiin, kulttuuriin ja tapahtumiin liittyvästä markkinointiyhteistyöstä. Tai jos olet taitava paikallinen bloggaaja tai kuvaaja, ilmianna itsesi meille!

Tule käymään tai kutsu meidät kylään!

Mikäli haluat kuulla yhteistyömahdollisuuksista tarkemmin kasvotusten, ota yhteyttä matkailukoordinaattori Johanna Maasolaan, johanna.maasola (at) jyvaskyla.fi, p. 050 448 2954 tai matkailujohtaja Susanne Rasmukseen (pääyhteistyökumppanuudet), susanne.rasmus (at) jyvaskyla.fi, p. 0400 885 786

Voit myös kutsua matkailuväkemme tutustumaan palveluihisi. Järjestämme tutustumiskierroksia seudulla tarpeen mukaan kerran tai kaksi vuodessa. Ota yhteyttä matkailuneuvontaamme, matkailu (at) jyvaskyla.fi.